Rozsáhlé služby, jako jsou marketingové strategie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultace, výkonnostní marketing, budování obchodních styků anebo kvalitní reklama jsou základní prvky důležité pro úspěšné podnikání ve všech sférách.

Reklamní agentura, služby: - marketing měst a obcí - profesionální koučink - kreativní grafika a design - webdesign, tvorba webových stránek - publishing (vydávání periodik měst a obcí, tvorba firemních časopisů) - public relations (PR)

Služby - poradenství ve výzkumu trhu a marketingu - školení a kurzy pro budování nové značky, vývoj nového produktu, prezentační dovednosti.

Služby - IT outsourcing - personální služby - mzdové služby - reklamní kampaně - další.

Služby - mediální trénink - marketingová komunikace - pořádání akcí - PR služby.

Služby: - fundraising (získávání finančních či jiných prostředků na obecně prospěšnou činnost)

Služby: - marketingové - nákup reklamního prostoru - PR články - direct mailing.

Služby - webdesign - propagace na sociálních sítí - SEO - optimalizace, PPC reklamy, online marketing.

Služby: - zajištění, realizace firemní akce, večírky, oslavy, teambulding, eventy - grafické služby - public relations

3M zastoupení v České republice. Výrobní společnost působící v řadě oblastí po celém světě a za použití špičkových technologií vzniká na 50 000 různých produktů a výrobků pro: - kancelář - reklamní grafiku - folie pro interiérový design a architekturu - elektro a telekomunikace - zdravotnictví - automobilový průmysl či bezpečnost a ...

Dáváme podnikatelům svobodu tím, že pro ně tvoříme fantastické weby či aplikace. Vším, co děláme zvyšujeme našim klientům příjmy z jejich webů. Naše služby: 1) Tvorba skvělého webu - Návrh wireframe a cesty zákazníka - Specifikace funkcí - Webdesign - Kódování a programování - Tvorba textů a plnění produktů 2) Vylepšení současného ...

Nabízíme jazykovou, stylistickou a gramatickou korekturu Vaší bakalářské, diplomové či jiné práce v českém jazyce. Rádi Vám pomůžeme také s formátováním anebo s překladem abstraktu do řady jazyků. Nabízíme také službu tzv., předběžné oponentury, kterou můžete využít, pokud se Vám Váš vedoucí práce nevěnuje. Dále nabízíme zpracování PR článků, ...

Služby: - mediální agentura - tvorba webových stránek - tištěná reklama - internetová reklama - Event marketing - Public relations....a další.

Služby: - analýzy - průzkumy trhu nemovitostí, průzkum realitního trhu - marketingové poradenství - organizace společenských akcí na klíč.

Služby: - grafický design - marketingová komunikace - budování firemní identity

Dow je poskytovatelem řešení pro domácí, institucionální, osobní péči, potravinářský a farmaceutický trh. Naše inovace zlepšují širokou škálu spotřebních výrobků, od kosmetiky a léčiv po čisticí prostředky a oblečení. Průzkum trhu. Propagační činnost v oblasti chemických výrobků a chemikálií.

Služby - TV spoty - PR služby - marketing.

Služby: - marketingové - pořádání společenských, sportovních akcí.

Komunikační agentura - služby v oblasti public relations na českém a slovenském trhu.

Služby - PR komunikace, kampaně - audiovizuání produkce, výukové a instruktážní filmy - poradenství v oblasti komunikace s veřejností - organizace a vedení mediálních kampaní.