Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Třeboňská rozvojová o.p.s. působí především v Třeboni a na Třeboňsku. Svou činnost zaměřuje mimo jiné na organizaci a zajištění kulturních a volnočasových aktivit, podporu rozvoje cestovního ruchu a podnikání v regionu, podporu přeshraniční spolupráce, komunitní rozvoj, podporu rozvoje občanské společnosti a trvale udržitelného rozvoje. Dále ...

Maloobchod, prodej: -reklamní předměty s potiskem -tužky, zapalovače, deštníky, trička, čepice -etikety různých rozměrů, barev a velikostí -termotiskárny EZ-2/EZ-4 -termotransferové tiskárny EZ-4TT ZEBRA, GAZELLE, DATAMAX, ALEGRO, C.ITOH -doplňky, přídavná zařízení k tiskárnám -spotřební materiál do tiskáren -snímače ...

Služby: -kopírování -potisk -kroužková rychlovazba. Prodej: -papírnické zboží.

Výroba: -reklama, světelná reklama -potisk reklamních předmětů -nažehlování na textilní materiály -gravírování předmětů -vyšivka -laser

Reklamní agentura - produkce hudebních - kulturní a sportovní akce Zajištění vystoupení DJ, kapel a sportovců.

Reklama: -vizitky, letáky, katalogy, plakáty -firemní štíty -světelné reklamy -billboardy včetně montáže kovové konstrukce -reklamy na autobusy, automobily -nápisy na fasády -informační hliníkové - AL systémy.

Tvorba webových stránek . Tvorba grafických návrhů. Správa reklamních kampaní na internetu. Linkbuilding. Registrace do vyhledávačů a katalogů firem. Kompletní analýza webu.

Služby: -kompletní servis pro výstavy, veletrhy -reklamní grafika.

Působíme po celé České Republice. Specializujeme se na poradenství a tvorbu reklamních projektů. Analýzy a průzkumy trhu, reklamní kampaně na míru. Marketing, billboardy, média, tisk, reklamní předměty, potisky.

Webdesign studio České Budějovice je zaměřené na tvorbu www stránek, SEO optimalizace, e-marketingové kampaně a komplexní přípravu reklamních kampaní na internetu. Vývoj flash animací a aplikací a outsourcing web-development služeb.

Služby: -nakladatelská činnost -beltrie, poezie, obrazové publikace -vydavatelská činnost -zakázková výroba knih, tiskovin a účelových publikací -reklamní činnost -grafický designwebová prezentace, reklamní kampaně, public ralation.

Telemarketinkové služby: -telemarketing -call centrum -telesales -profilace adres -follow up -sjednávání schůzek -informační linky -helpdesk.

all-profi s.r.o. je společnost zabývající se marketingovým a manažerským poradenstvím se specializací na malé firmy a živnostníky. Firma byla založena v roce 2007 v Písku a působí především v kraji Jihočeském a na Vysočině.

Reklamní agentura: -grafické studio -realizace kompletního tisku -pronájem bigboardů -velkoplošná reklama

Služby, prodej: -počítače-PC-výpočetní technika -projektování, instalace počítačových sítí, modemových přenosů dat -komplexní vybavení hotelů, restaurací, výpočetní technikou -ekonomický software pro středně velké podniky, zemědělské celky, rozpočtové organizace -budování počítačových učeben pro školy učiliště -zajištění ...

Společnost specializovaná na internetový marketing, web design, marketingové poradenství, vývoj internetových aplikací, špičkové grafické návrhy, případové studie, významní klienti. Tvorba rozsáhlých vnitropodnikových aplikací, extranety a intranety, e-commerce, e-business, e-marketing, analýzy, design, redesign, tvorba internetových obchodů, SEO, ...

DfK Group je skupina společností působící celorepublikově v oblastech seniorské problematiky, rozvoje lidských zdrojů a regionálního rozvoje a dále v Jihočeské kraji v oblasti gastronomických služeb.

Podporujeme povědomí o využívání obnovitelných zdrojů energie a o environmentálně šetrných postupech a technologiích. Podpora a rozvoj spolupráce vědy a výzkumu s podnikatelským sektorem.

Kompletní vybavení kanceláří. Maloobchod, prodej: -kancelářské potřeby -papír, doplňky -kancelářský nábytek -kancelářské židle -kancelářská technika. Služby: -kopírování a vazby dokumentů -výroba razítek -rozvoz zboží -návrhy a kalkulace nábytkových sestav na PC -montáž nábytku.

Reklamní studio: -samolepicí reklama -reklamní cedule -polep automobilů -stojky -reklama na plachty -firemní označení -vizitky, letáky, pozvánky -potisk reklamních předmětů -potisk textilu -světelná reklama -malby na fasády -kroužková vazba -počítačová grafika.

Služby: -reklama -reklamní nápisy -firemní tabule -polepy aut -paspartování -lepení tónovacích a bezpečnostních fólií na okna aut, výkladních skříní.

Reklamní agentura. Služby: -kompletní reklama -reklamní servis -katalogy, prospekty, letáky, plakáty, grafické návrhy, firemní vizuální styl -podpora prodeje v místě prodeje -návrhy inzerce -www prezentace -dárkové předměty -DTP studio.

Služby: -strojní vyšívání textilií, nášivky výšivky -vyšívané znaky -textílie, čepice, kšiltovky, klobouky, trička, polokošile, košile, bundy, vesty, ručníky, osušky, kravaty -označení bezpečnostních agentur, infinitivy, loga -pracovní oděvy -sportovní úbory -dresy, minidresy, klubové -vlajky, vlaječky, ...

Služby: -grafické studio -výroba a grafické zpracování vizitek, letáků, firemních prezentací -kompletní zpracování log -potisky triček, zapalovačů, tužek.