Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
V dnešní době někdy nahrazujeme osobní kontakty komunikací na dálku - je to prostě jednodušší a levnější. Lidi propojují hybridní eventy - live stream konference, telemosty, on-line přenosy, dálkové meetingy aj. V Polasu máme pro vás připravena skvělá, prověřená řešení těchto projektů se zapojením virtuální reality za rozumné peníze. Virtuální ...
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
Výroba prezentačních systémů - reklamní a dárkové předměty - tisk - grafické studio.

E-shop: - tiskátka - razítka Možnost navrhnout si vlastní razítko či tiskátko.

Reklama, reklamní služby: -orientační značení budov, 3D nápisy -plastické nápisy -plošná reklama -foliová grafika -světelná reklama -bezpečnostní a solární folie -tiskoviny, vizitky -kroužková vazba -potisk textilu -tisk. Návrhy, výroba, montáže, servis.

Služby - grafické studio - návrhy a realizace obalů katalogů, vizitek

Evropské Centrum Odškodného: -získávání náležitého odškodného pro účastníky dopravních nehod, kteří utrpěli újmu na zdraví. EvCO spolupracuje se specializovanými advokátními kancelářemi na národní i mezinárodní úrovni a také s posudkovými lékaři po celé České republice. Naším cílem je nabízet nejvyšší kvalitu služeb a řídit se výhradně zájmy ...

Zaměřujeme se na branding a grafické návrhy v oblasti firemní identity, informačního designu a webových prezentací. Pomáháme našim klientům komunikovat jednoduše a zřetelně jejich hodnoty. Zakládáme si na vzájemném dialogu, analytickém přístupu a vysoce kvalitním zpracování.

Grafické studio. Služby: - grafické návrhy - webdesign - tvorba webových stránek - obalový design - logotypy - digitální kresba a kódování.

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí. Služby v oblasti administrativní správy. Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení.

Reklamní agentura: - komplexní služby v oblasti reklamy.

Prodej, e-shop: - spotřební elektronika - výpočetní technika - kancelářská technika. Výroba, prodej a e-shop: - reklamní placky, buttony.

Firemní identity. Internetový marketing: - SEO optimalizace - analýzy účinosti internetových stránek Tvorba: - internetové obchody - webdesign.

Značení textilu, výroba jmenovek, orientační systémy na zakázku.

Stavební firma. Velkoplošná reklama. Pneuservis.

Odborník na textilní identifikaci a zaměřuje se především na prádelny a výrobce oděvů (pracovních, sportovních, společenských, reklamních). Specializace: Identifikace (značení) oděvů; firemní identita (emblémy, transfery, loga, motivy, PU štítky, textilní štítky, štítky se samolepící vrstvou, etikety, reflexní a fluorescentní materiály, ...

Výroba, prodej: -samolepící grafické etikety.

Činnost: - prodej - merchandesign.

Služby: -návrh loga -firemní identita -tiskoviny, vizitky, letáky -webdesign, kompletní realizace webů, -ilustrace, textilní design.

Tiskárna, tisk: - ofsetový - velkoformátový - digitální tisk - potisk reklamních předmětů - grafické studio Výroba reklam: - plastové či hliníkové reklamní cedul - textilní bannery.

Služby: -natáčení videa, reklamních spotů.

Reklamní činnost: - plošná reklama ( vývěsní štíty, tabule, billboardy, vizitky..) - světelná reklama - bezpečnostní značení - reklamní předměty - pískování do skla

Práce: -tiskařské, -polygrafická výroba, -archový ofsetový tisk, -DTP příprava tiskovin, -cross-media publishing (kombinace tiskového elektronického publikování).

Služby: malba na fasády -digitální tisk -grafické návrhy -písmo -grafika ze samolepících folií -poutače a stojany -autoplachty -transparenty -orientační systémy -světelná reklama a písmo -vizitky, tiskoviny -popisy aut, stánků a obchodů

Vše v oblasti grafiky, předtiskové přípravy a DTP