Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
V dnešní době někdy nahrazujeme osobní kontakty komunikací na dálku - je to prostě jednodušší a levnější. Lidi propojují hybridní eventy - live stream konference, telemosty, on-line přenosy, dálkové meetingy aj. V Polasu máme pro vás připravena skvělá, prověřená řešení těchto projektů se zapojením virtuální reality za rozumné peníze. Virtuální ...
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Výroba razítek - na počkání Laserové vypalování - gravírování Tiskové služby - výsekové a grafické práce

BOFA | Předměty pro předškoláky, prvňáky, absolventy a maturanty Vám přináší nejen absolventská trička a jejich potisk, ale zároveň nějvětší výběr upomínkových předmětů pro školy na českém trhu, jako jsou např. trička pro předškoláky, maturitní šerpy, šerpy pro absolventy, nebo stužky a šerpy pro předškoláky. Máš vlastní nápad a chceš si ...

Výroba, návrh, práce, prodej světelná reklama: - velkoplošné formátování na pile s číslicovým odměřování - přesné úhlové a tvarové řezání, frézování na velkoplošné NC fréze. - tvarování plastů umožňují ohýbačky a liniové nahřívačky - sváření plastů standardními i speciálními lepidly např. vytvrzovanými UV zářením - nástroje na ...

Samolepky Ofsetový tisk plnobarevný tisk - knihy Grafické návrhy

Poskytuje - reklamní služby Vydavatelská činnost

Výroba - razítka Propagační služby Výroba - reklamní předměty Tisk na zakázku Návrhy - firemní loga - prospekty

Služby v oblasti administrativní správy Realitní činnost Realitní činnost Správa a údržba - nemovitosti Reklamní činnost - mediální zastoupení Marketing Zprostředkování obchodu a služeb - velkoobchod a maloobchod Projekce - pozemkové úpravy Přípravné stavební práce Dokončovací stavební práce

Fotografování - produktové fotografie - exteriéry - svatby - oslavy Grafické práce Grafika pro webové stránky

Specializujeme se na optimalizaci pro internetové vyhledávače - SEO. Dále nabízíme správu reklamních PPC kampaní a tvorbu internetových prezentací.

Služby v oblasti administrativní správy Realitní činnost Realitní činnost Správa a údržba - nemovitosti Reklamní činnost - mediální zastoupení Marketing Zprostředkování obchodu a služeb - velkoobchod a maloobchod Projekce - pozemkové úpravy Přípravné stavební práce Dokončovací stavební práce

Logotypy - - grafické studio3D grafika - 3D animace Webdesign

Tiskárna, reklama, textil: - potisk triček, textilu, pracovních oděvů - potisk a dodávky reklamních předmětů - velkoobchod s textilem pro tisk (trika, mikiny, tepláky, polokošile, čepice, ..) - komplexní výroba reklamy.

Reklamní agentura. Potisk textilií a sportovních dresů. Značení na prodejny, výlohy, automobily. Výroba razítek, etiket, vizitek a samolepek.

Tiskárna: - tiskopisy - brožury - vizitky - plakáty A6-A2 - výroba razítek - klasická vazba knih polokůže, kůže - opravu starých tisků. Papírnictví: - maloobchodní a velkoobchodní prodej papírenského a kancelářského zboží.

Tisk, sítotisk. Grafické návrhy: - samolepky - dopravní značky textilní - reklamní textilnmí pásy pro obchodní domy - číselníky hodin a nárankových hodinek - stupnice do přístrojů - štítky přístrojové a strojní Potisk: - digitální malosériový tisk - laminování do A3 - vizitky - potisky výrobků u zákazníka - vzorování potisku ...

Činnost: - web hosting, registrace domén - e-shopy - flash animace - vývoj banerů - vytvoření loga - návrhy vizitek - vytvoření katalogů, letáků - návrhy obalů, etiket.

Výroba, montáž: - světelná reklama - atiky - poutače - cenové totemy - radiově řízené reklamní hodiny apod. se zaměřením pro velkoodběratele. Výroba: - ocelové konstrukce.

Termofoliový tisk. Reklamní činnost a marketing.

Velkoplošná reklama na fasádách domů, výroba reklamních cedulí a poutačů, polep automobilů, výloh, orientační systémy. Tisk letáků, prospektů, katalogů a pod. Internetové stránky.

Produkce kulturních, sportovních a společenských událostí. Prodej a nákup, reklamní činnost.

Výroba: - orientační systémy - označení budov (plastické písmo, kovové písmo, světelné písmo) - světelná reklama.