Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
V dnešní době někdy nahrazujeme osobní kontakty komunikací na dálku - je to prostě jednodušší a levnější. Lidi propojují hybridní eventy - live stream konference, telemosty, on-line přenosy, dálkové meetingy aj. V Polasu máme pro vás připravena skvělá, prověřená řešení těchto projektů se zapojením virtuální reality za rozumné peníze. Virtuální ...
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
Grafické studio: - grafický design - ilustrace i kreativní tvorby - firemní grafiky - knižní, propagační ilustrace.

Kreativní design studio. Veškeré druhy tisku. Světelná reklama. Výroba reklamy.

Skenování, sazbu, montáž: - knih - časopisů - katalogů - osvit do formátu B1 - grafické návrhy - digitální a chemický nátisk - expresní malonákladový tisk - velkoformátový tisk - klasický ofsetový tisk. Pro práci využíváme počítače Apple Macitosh s nejnovějšími verzemi grafických programů a programů pro finální zpracování zakázek.

ARES CZ s.r.o. Olomouc Reklama - pronájem billboardů, city lightů, štítů, mostů - pronájem billboardů(5, 1x2, 4m) na Moravě - pronájem bigboardů(9, 6x3, 6m) na Moravě - pronájem city light vitrín (118, 5x175cm) na Moravě - pronájem mostů - pronájem štítů (velkoplošné reklamní plachty), výroba a instalace - velkoplošný barevný tisk ...

SEO konzultant. Komplexní internetový marketing, včetně SEO. Zvyšování návštěvnosti internetovým stránkám a eshopům. Stavím na principu, že se vám moje služby musí vždy mnohonásobně vrátit.

Gravírování. Pískování skla. Vypalování. Řezání a dělení laserem. Výroba razítek.

Výroba: - reklamní klipy spoty pro online kampaně korporátní a promo videa znělky, videoklipy instruktážní videa + nabízíme rental filmové techniky.

Produkty a marketing FLP. Dětské fitness pro děti a rodiče. Fitness, výživa, regenerace.

Reklamní agentura Výroba reklam: -samolepící nápisy -světelné reklamy -malby na fasády -reklamy na auta a autoplachty -vizitky, razítka, svatební oznámení -reklamní potisk propagačních předmětů.

Vydavatelství. Tvorba reklamy. Nabídka školení a vzdělávání.

Grafická a webdesignová agentura: - služby v oblasti grafiky, designu, webdesignu a reklamy - tvorba internetových stránek, grafické návrhy tiskovin, reklamní bannery a desítky dalších služeb a produktů.

Komplexní služby v oblasti marketingové komunikace: - public relations - reklama - marketing - firemní noviny a časopisy - katalogy, weby.

Výroba: - razítka na počkání laserovou technologií - samolepící štítky. Služby: - reklama na auta - počítačová sazba a tisk - laminování dokladů - gravírování - rytí do kovu a plastu - informační systémy budov.

Světelná reklama. Distribuce a pronájem reklamních ploch na reklamních otočných hodinách: - umístění po celé ČR (160ks) - spolupráce i v SR - výroba a polep ploch. Reklamní kampaně.

Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů: - reklamní předměty, dárkové sady, textilní reklama, reklamní víno, kalendáře a diáře, reklamní tašky, tiskoviny, potisk.

Potisk autoplachet. Samolepící nápisy.

Prodej, montáž, servis: - vysílačky - navigace - handsfree sady - reklama.

Komplexní poradenství a marketing pro zahraniční subjekty usilující o vstup na trh Ukrajiny. Zajištění registrace společnosti a vedení virtuální kanceláře v Kyjevě. Sjednání a doporučení oboustranně prověřených obchodních partnerů, a nalezení vhodného uplatnění pro Vaše produkty a služby. Spolupracujeme s Velvyslanectvím ČR v Kyjevě a ...

Služby: - Regie Radio Music je v ČR největším mediálním a obchodním zastoupením pro prodej komerčního času nejsilnějších rádií v éteru i na internetu - reklama na rádiích zastupovaných RRM - zastupujeme na národní úrovni rádia sítě Direct Radio Network - zastupujeme nejsilnější internetová rádia v ČR.

Činnost: - pořadatelé veletrhů a výstav v ČR. Specializujeme se na: - organizaci veletrhů v krajských městech a regionálních centrech - stavební a elektrotechnické veletrhy a výstavy - výstavní portfolio. Další služby: - pořádání kongresů - pořádání konferencí - stavba stánků - pronájem výstavního inventáře - organizace ...

Fotografie: -výtvarná, reklamní, průmyslová. Grafika: -zpracování návrhů katalogů, prospektů a plakátů.

Kongresové, konferenční a výstavní služby

Výroba: - světelné panely a nápisy - neonová reklama - vitríny, citylighty - firemní totemy - polepy vozidel. Pasířství, umělecká kovovýroba. Gravírování, frézování.