Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
V dnešní době někdy nahrazujeme osobní kontakty komunikací na dálku - je to prostě jednodušší a levnější. Lidi propojují hybridní eventy - live stream konference, telemosty, on-line přenosy, dálkové meetingy aj. V Polasu máme pro vás připravena skvělá, prověřená řešení těchto projektů se zapojením virtuální reality za rozumné peníze. Virtuální ...
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Služby - grafické práce - webdesign - webové prezentace

Marketingová společnost TK PLUS se sídlem v Prostějově působící především v oblasti pořádání sportovních a kulturních aktivit.

Udělujeme licenci a Certifikát pro užívání značky Český výrobek na výrobcích. Podporujeme české výrobky. Pomáháme v orientaci zákazníkům, kteří dávají přednost českým výrobkům. Kontrolujeme v místě výroby dodržování podmínek pro udělení ochranné známky Český výrobek. Propagujeme české výrobky v TV, na internetu, novinách, časopisech, akcích a ...

Reklamní grafiky: - návrhy logotipu - grafické manuály - přípravy do tisku. Sign making: - reklamní polepy - polepy aut - reklamní tabule - design výkladních skříní. Produktová fotografie.

Reklamní agentura SAMA Tiskárna. Výroba: - ručné šité a lepéné míče pro fotbal, volejbal, nohejbal, halové sporty.

Vývoj zakázkových aplikací Webhostingové služby Firemní webové aplikace Marketingové poradenství Školení v oblasti IT Grafické služby

Služby: - administrativní správa - organizační služby.

Výroba - skleněné výrobyky na zakázku sklenice, džbány, karafy, popelníky Výroba - skleněné obaly sklenice, láhve Výroba - reklamní předměty (z keramiky, kovu, plastu, dřeva)

Internetový marketing - komplexní služby. Tvorby a správa PPC kampaní. SEO optimalizace webových stránek. Tvorba microsite. Tvorba webových stránek.

Prodej - řezačky vizitek - plotry - termolisy - svářečky bannerů - sublimace Prodej - spotřební material 3M Prodej - stroje, zařízení a spotřebního materiálu na výrobu reklamy Prodej - externí napájení tiskáren

Jsme kreativní agentura. Vytváříme malé i rozsáhlé internetové projekty. Děláme moderní webové stránky, nasazujeme redakční systém, tvoříme originální a svěží e-shopy, Facebook aplikace, 2D a tiskovou grafiku, programujeme na zakázku, pomáháme s optimalizací pro vyhledávače (SEO) a radíme jak na efektivní marketingové kampaně a PPC.

Reklamní agentura, venkovní reklama, billboardy, navigační systémy, informační systémy, inzerce, reklamní kampaně, politický marketing, tisk, tiskoviny.

Zajišťujeme PR servis, promotion akce a kampaně. Realizace akcí na klíč, full-service: -firemní akce, team building. -promo akce. -akce pro širokou veřejnost, dětské dny. Specializace na program v duchu Western & Rodeo.

Reklama: - nápisy ze samolepících fólií na auta - reklamní tabule - světelná reklama - potisk na trička a pracovní oděvy v malých sériích - letáky, tiskoviny - azanžérské práce.

Návrh loga či celé firemní identity, vytvoření vizuálního stylu a grafického manuálu.

Služby, poradenství: - marketing - průzkum trhu. Pronájem: - kanceláře, haly, sály a učebeny.

Pronájem: - bilboardová rikša - 6 reklamích rikš - šlapací rikša - 4 šlapací rikše - motorová rikša - 1 motorová rikša - svět reklamy a zábavy - pronájem po celé ČR.

Strojové vyšívání - Okrajek Výroba, tisk: -sportovní dresy -reklamní předměty -textilní reklama.

Reklamní agentura. Zajištění reklamní propagace. Nabídka tištěných i webových prezentací.

Reklama. Tiskárna. Sítotisk. Trička s potiskem. Potisk reklamních předmětů. Výroba vizitek, samolepek. Reklamní polep aut, výloh, cedulí a firemních poutačů. Laminování.

Servis v oblasti marketingu, reklamy a designu: - poradenství v oblasti krizového řízení firem - odkup firem, prodej firem: - revitalizace firem - likvidace firem - konzultace a poradenství v dané oblasti.

Grafické návrhy - loga - reklamní materiály - letáky - reklamní bannery - poznámky - oznámení - novoročenky - blahopřání Výroba - www stránkyredesign webových stránek

Grafické návrhy firemních tiskovin a log Výroba - www stránky Správa - sítě Překlady a tlumočení Výuka - cizí jazyky Komplexní služby v oblasti vzdělávánívýuka - informačních technologie - management