Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
V dnešní době někdy nahrazujeme osobní kontakty komunikací na dálku - je to prostě jednodušší a levnější. Lidi propojují hybridní eventy - live stream konference, telemosty, on-line přenosy, dálkové meetingy aj. V Polasu máme pro vás připravena skvělá, prověřená řešení těchto projektů se zapojením virtuální reality za rozumné peníze. Virtuální ...
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
Manikúra -Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Fotografické služby -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Poskytování služeb pro rodinu a ...

Reklamní činnost Marketing Počítačová grafika Sestavení počítače Řešení závad na počítači Poradenství - v oblasti informačních technologií a zpracovávání dat Výroba - www stránky Poradenství - v oblasti informačních technologií Montáž a servis - počítačové sítěkonfigurace - prvky sítě

Exprestisk Prodej: - papírnický sortiment. Polygrafické služby. Výroba razítek.

Výroba - státní a městské znaky - rodové erby - vývěsné štíty a loga.

Služby. - komplexní péče v oblasti marketingových služeb - marketingové poradenství na internetu - plánování, realizace - marketingové kampaně - reklama na facebooku - PPC reklama - budování PR - konzultace, školení.

Služby - webdesign, tvorba webových stránek - grafické studio - tvorba videa - marketingové služby, prezentace.

Výroba digitálních videofilmů - výrobu reklamních spotů - výroba firemních prezentací - svatební videa - videozáznamy sportovních, společenských a rodinných událostí. Služby - zajistíme profesionální dabing - přepis VHS kazet na DVD.

Vyrábíme a prodáváme razítka i dětská tiskátka.

Zpracování fotografií, dárkové předměty, průkazové fotografie. Prodej fotografické techniky, zhotovení razítek.

Tiskárna: - tištěné materiály - velkoformátový tisk - tamponový tisk - ofsetový tisk DTP studio. Rozšířené knihařské služby: - vazby knih a brožur - vazby časopisů, diplomových prací.

Služby: - webdesign - tvorba, úpravy webových stránek, e-shopů - grafické, grafika - SEO optimalizace. - mobilní aplikace. Výroba i na zakázku.

Výroba reklamy: - komplexní reklamní služby - polepy dopravních prostředků - plachty, reklamní cedule a stojany - informační a orientační systémy - velkoplošný tisk - cedulky fotolumini. únikové východy, bezpečnostní značky - vizitky, letáky

Výroba a instalace samostatně stojících slunečních hodin pro náměstí, relaxační zóny, zahrady a parky. Výroba a prodej výukových slunečních hodin pro školní potřeby. Dokončovací stavební práce. Poradenská činnost v reklamě. Reklamní kampaně. Pronájem a realizace reklamních ploch.

Reklamní a grafické studio. Reklamní služby. Grafické služby Výroba, tisk: - vizitky, letáky - plachty, cedule - polepy automobilů - řezaná reklama - fotoluminiscenční značení - trička.

Prodej: - 3D tiskárny Služby: - tvorba 3D výrobků na zakázku - webové stránky - grafické návrhy Provozovna 3D Johny nám. Míru 12, Šumperk - zpracování špičkových 3D modelů na základě fotogrammetrického skenování - 3D tisk průmyslových prototypů - 3D figurky

-Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a ...

Marketingové poradenství v oblasti zahraničního obchodu ve Vietnamu.

Grafické studio, grafický design, DTP, kresličské práce. Reklamní studio. Reklamní polepy, řezaná reklama. Malonákladový digitální tisk. Velkoplošný tisk.

Tržní procesy. Analýza trhu, analýza konkurence. Marketing a propagace. Tvorba propagačních materiálů a firemních prezentací.

Reklamní služby - tiskárna.

Logotisk Potisk reklamních předmětů. Grafické návrhy. Výroba: - upomínkové a dárkové předměty. Polepy automobilů: - řezaná reklama. Tvorba: - www stránky a eshopy.

Outdoorová reklama - billboardy - reklama na plotech atd.

Provoz internetových obchodů Internetový marketing, tvorba www a e-shopů Logistické služby Grafické práce Prodej - street wear oblečení Skank, Chico

Reklamní agentura - poskytují reklamní poradenství v oblasti internetu, hardware a software Marketingové poradenství