Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
V dnešní době někdy nahrazujeme osobní kontakty komunikací na dálku - je to prostě jednodušší a levnější. Lidi propojují hybridní eventy - live stream konference, telemosty, on-line přenosy, dálkové meetingy aj. V Polasu máme pro vás připravena skvělá, prověřená řešení těchto projektů se zapojením virtuální reality za rozumné peníze. Virtuální ...
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
Výroba a prodej reklamních propisek zn. RITTER-PEN, přímé zastoupení. Možnost různých barevných kombinací jednotlivých typů per. Zpracování potisku přímo ve výrobě, rotační sítotisk, tamponový tisk, leptání, laserové gravírování a foliování.

Služby: -potisk vozidel -reklamní, informační tabule, poutače, nápisy -sítotisk -samolepící a plastické nápisy -velkoplošná laminace a kašírování.

Reklamní agentura: -reklamní panely -poutače -billboardy -bannery.

Grafické návrhy, loga, piktogramy, reklamní panely, světelné reklamy, reklama na vozidla, informační a orientační systémy, příprava a realizace firemních tiskovin, vizitky, kalendáře, novoročenky. Dekorace interieru. Šití záclon, závěsů, přehozů, ubrusů apod.

Reklamní společnost. Zpracování inzerce. Obaly, ofsetový tisk. Gumičky – výroba a velkoobchod

Reklama, sítotisk, grafika. Výroba: -grafické návrhy, loga, úpravy tiskovin, předtisková příprava, sazba -serigrafie a serigrafické reprodukce -samolepky, nálepky, etikety, obtisky -obaly pro výrobky -potisk tašek z plastu, papíru, textilu -desky, cenovky, visačky -pozvánky, vizitky, gratulačenky -hlavičkové dopisní papíry a ...

Naše firma nabízí tvorbu virtuálních prohlídek všech kategorií. Virtuální prohlídky může zákazník dále prezentovat na internetu, multimediálních nosičích nebo mobilních zařízeních. Vsěchny virtuální prohlídky jsou zdarma ukládány na naše servery na neomezeně dlohou dobu a tím nezatěžují Vaše webové stránky.

Reklamní a propagační práce: -sítotisk-samolepící etikety -vizitky -navštívenky -pf**. Reklamní a umělecká fotografie. Návrhy: -firemní značky -tiskoviny. Výroba: -samolepicí nápisy -poutače -informační systémy -nástřiky nápisů na autoplachty -individuální bilboardy -polepy vozidel, firemních ...

Reklama a propagace: -výroba a návrhy -tiskoviny -digitální tisk -signmaking -výroba a instalace PVC samolepící folie (digitální tisk, řezaná folie) -firemní štíty, reklama na autech, označení provozoven -informační a reklamní tabule, vekovní panelová reklama-BILLBOARDY -kompletní vybavení office klienta -propagační ...

Reklama a propagace. Výroba reklamy: -firemní štíty, tabule, chodníkové poutače a figuríny, plastová písmena -světelná reklama (panely, 3D** písmena) -velkoplošný digitální tisk s monžností ořezu -plakáty, billboardy, megaplachty, transparenty, mini a maxi samolepky -reklama na auta, vozy MHD*, autoplachty, magnetické ...

Reklamní agentura: -ofsetový tisk -grafické práce -řezaná a tisková reklama -výroba a pronájem reklamních ploch -reklamní a propagační předměty

Služby: -zpracování a tisk katalogů -katalogy na CD-ROM -zpracování www stránek -digitální zpracování fotografií.

Grafické studio: - digitální barevný tisk - plakáty, bannery, billboardy - polygrafický servis - grafické návrhy - letáky, reklamní kampaně - sazební práce - knihařské zpracování a vazby - ofsetový tisk - barevné kopírování.

Komplexní direct marketingové služby a výroba poštovních obálek.

Služby: -grafické služby -tisk svatebních oznámení.

Reklama a propagace: -reklamní tabule a nápisy -reklamní předměty -vizitky, samolepky -svatební oznámení -písmomalířství -razítka.

Komunikační agentura: -reklama a propagace -tlumočení a překlady -vzdělávací kurzy.

Internet: -tvorba a správa profesionálních WWW stránek -tvorba WAP stránek pro mobilní telefony -tvorba internetových obchodů -tvorba informačních systémů.

Reklamní agentura. Výroba: -reklamní cedule -tiskoviny.

V oblasti Internetu nabízíme: -kompletní návrh webové prezentace, technické a designové řešení -webdesignové služby (tvorba www stránek) -webhostingové služby (umístění www prezentací na Internetu) -zprostředkování registrace domén (CZ, COM, NET, ORG, aj.) -tvorba intranetových a internetových aplikací -tvorba ...

Služby: -zajištění společenské, firemní, sportovní akce -catering -kompletní zajištění svatby. Půjčovna, pronájem: -velkokapacitní stany -vnitřní dovybavení.

Reklama na automobily včetně obrazových fotografií(tzn, že mohou udělat reklamu přes celé auto). Reklamní předměty s potiskem. Venkovní reklama. Billboardy. Světelná reklama a neony. Výroba razítek. Tisk: -velkoplošný -ofsetový-prospekty, katalogy -malonákladový-digitální -sítotisk-samolepky, textil.

Výroba: -razítka i expres -vizitky -rytecké práce -svatební oznámení -štítky na rozvaděče -přístrojové panely -stupnice -popisy kabelových tras -trička s potiskem -samolepicí nápisy a grafika.