Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
V dnešní době někdy nahrazujeme osobní kontakty komunikací na dálku - je to prostě jednodušší a levnější. Lidi propojují hybridní eventy - live stream konference, telemosty, on-line přenosy, dálkové meetingy aj. V Polasu máme pro vás připravena skvělá, prověřená řešení těchto projektů se zapojením virtuální reality za rozumné peníze. Virtuální ...
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Činnost: - výroba reklamy: - polep vozidel - 3D loga - bannery - samolepky - potisk textilu - grafické studio - návrh webových stránek - pronájem reklamních ploch.

Služby: - grafika - design - fotografické služby - moderování - realizace a tvorba firemních akcí

Služby: - ITC poradenství - podpora řízení projektů

Velkoobchod, maloobchod: - reklamní a dárkové předměty s možností potisku tampontiskem a sítotiskem.

Činnost: - grafické služby - tvorba webových stránek - webdesign - fotografické služby - reklamní služby

Služby - SEO optimalizace, SEO analýza - PR články - copywriting - webdesign - PPC - překlad, kontrola a korektura textů v anglickém jazyce.

Služby: - tisk - grafika - webové stránky, e-shopy - světelná reklama - reklamní předměty

Instalace, realizace: - světelná reklama - reklamní polepy - bannery - stánky

Služby: - reklamní činnost - billboardy - DTP - tisk - instalace, montáž reklamy

Auto moto tuning na zakázku. -individuální carstyling -zakázkový prodej a montáž tuningových dílů -automobilové doplňky z Carbon materiálů -potahování carbon tkaninou Výroba přípravků, forem a modelů. Výroba bytových doplňků a nábytku z Carbon materiálů. Výroba reklamních tabulí, plachet, vizitek i oboustranných, potisk triček a ...

Služby: - grafické studio - fotografické, fotograf.

Poskytováním outsourcingu technických, logistických a marketingových služeb umožňujeme našim zákazníkům plně se soustředit na realizaci svých vlastních cílů.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti reklamy, tisku, výšivky a www marketingu. Pomůžeme Vám snížit náklady na reklamu. Máme společný cíl - Váš úspěch. Jsme specialisté na podporu podnikání. Mezi naše výhody patří osobní přístup, profesionální služby a kompletní servis. Respektujeme odlišné názory . Poptejte naše služby.

Poradenská, konzultační činnost: - finance - marketing - internet.

Profesionál v oblasti návrhu grafiky obalů. Jsem nezávislý grafik na volné noze a obalový design je mojí doménou. Vím, že obaly prodávají. Připravím vám návrhy obalů a poté tisková data.

Reklamní služby - grafické práce - velkoformátový tisk - řezaná grafika - ražba - sítotisk.

Fotografické a grafické práce - fotografování - grafické návrhy.

Služby - velkoformátový tisk - digitální tisk - webdesign - reklamní předměty.

TENCARD - Reklamní agentura - grafické práce, polepy aut, samolepy, reklamní plachty, cedule, tisk, reklamní předměty, potisk textilu

Vyrábíme a prodáváme kancelářské a propagační předměty z kůže, koženky či plastů.

Prodej sportovních brýlí značky OpticNerve. Nákup a prodej sportovního zboží. Sportovní marketing a poradenství.

Tiskárna, služby: - ofsetový tisk - knihařské zpracování - grafické studio, práce CopyCentrum: - kopírování Nymburk, Komenského 571 tel.: 325 513 033, 739 090 244

Služby: - realitní činnost - reklamní činnost a marketing

Služby: - činnost v oblasti marketingu - pořádání událostí na klíč