S propagací vašeho zboží nebo služeb vám pomohou reklamní agentury, které zajišťují efektivní reklamu prostřednictvím masmédií, sociálních sítí, pomocí PR článků a odkazů, reklamních letáků, bannerů a billboardů nebo prostřednictvím televizního vysílání.

Reklama a marketing: - servis a údržba venkovní reklamy - komplexní realizace outdoorových kampaní na billboardech - výroba reklamních bannerů, plachet, montáž konstrukcí + kompletní servis - světelná reklama - výlepy plakátů.

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, ...

Reklama a potisk: - předměty s potiskem - kalendáře, diáře, vzorkovna, broušené sklo s logem - dárkové předměty.

Reklamní agentura - výroba reklamy - velkoplošný tisk - reklamní předměty - výroba tiskovin.

Služby - konzultační, lektorský a asistenční servis - marketing, reklama.

Reklama, atelier reklamní grafiky. Vytvoření: - vizitky, dopisní papír, letáky, plakáty - dárkové předměty, obaly, reklama do MHD - etikety, reklamní skládačky - katalogy, profil firmy, výroční zprávy. Fotografická činnost. Tvorba: - certifikáty, akcie, ceniny - venkovní reklama - reklamní panely, 3D reklama - polepy ...

-Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Návrhářská, ...

Služby: - marketing - reklama - Public Relations

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Projektování pozemkových úprav -Reklamní ...

Fullservisová mediální agentura: - internetová, televizní, rozhlasová reklama - grafické služby - copywritting - SEO optimalizace - průzkumy trhu.

Nabídka velkoplošného tisku a 3D reklamy. Realizujeme plnobarevný potisk triček již od 1 ks, samolepky s obřezem do tvaru. Specializujeme se na velkoplošný tisk: letáky, plakáty, billboardy, samolepky s obřezem do tvaru, bannery a jiné.

Reklamní agentura: - pronájem reklamních ploch - výroba a instalace reklamních tabulí, billboardů - razítka - vizitky - reklamní předměty

Prodejce venkovní reklamy a specialista na marketing. Reklama: - venkovní a velkoplošná - reklamní plochy, billboardy - naváděcí systémy - reklamní nosiče - MHD reklama.

Hodinový manžel: - drobné údržbářské práce - úklidové služby - reklama.

Reklamní činnost, komplexní reklama. Návrh a příprava reklamních kampaní. Marketing. Komunikace a PR. Mediální a produkční agentura. Produkce akcí. Pořádání VIP akcí. Výroba spotů.

Reklamní agentura, marketing - komplexní služby, vzdělávání. ARS - REDESIGN: - komplexní služby v bytovém designu.

Reklama, marketing, světelná reklama. Internetové projekty: -www* prezentací -hostingové služby -zakázkové programování. Obchodní činnost-výroba: -reklamní stojany.

Reklamní agentura: - billboardy - reklama na mostech - velkoplošný tisk - firemní štíty - světelná reklama - trojrozměrná reklama - informační a naváděcí systémy firem - reklamní předměty - signmaking.

Reklamní agentura, reklama. Nabídka profesionálního servisu mediální agentury v oblasti přípravy a realizace mediálních kampaní.

Technologický provider a dodavatel internetových aplikací zejména v oblasti on-line reklamy, konzultace v oboru, zajištění a provoz reklamních kampaní. Internetová reklama. Provozovna: - Beethovenova 2, Opava.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 Přímý dovoz, poradenství, velkoobchod, prodej, distribuce: -reklamní a dárkové předměty s potiskem, bez potisku (podpora prodeje) -psací potřeby (plast, dřevo, kov): plnící, propisovací, multifunkční pera -logoprinty, hrnky, přívěsky, svítilny, otvíráky, zapalovače, popelníky ...