S propagací vašeho zboží nebo služeb vám pomohou reklamní agentury, které zajišťují efektivní reklamu prostřednictvím masmédií, sociálních sítí, pomocí PR článků a odkazů, reklamních letáků, bannerů a billboardů nebo prostřednictvím televizního vysílání.

-Vydavatelské a nakladatelské činnosti -Specializovaný maloobchod -Reklamní činnost a marketing -Agenturní činnost v oblasti kultury a umění -Pořádání výstav, veletrhů, přehlídek a obdobných akcí -Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti -Pořádání kulturních produkcí, zábav a provozování zařízení ...

Služby marketingu, reklamy a PR.

- reklamní činnost a marketing - zprostředkování obchodu a služeb - realitní činnost - inženýrská činnost v investiční výstavbě - montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení - projektová činnost ve výstavbě - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - silniční motorová doprava silniční vnitrostátní - silniční motorová doprava ...

Grafické zpracování návrhů, ofsetový a digitální tisk, sítotisk, billboardy a megaboardy, backlighty, roll- up systémy, interiérové dekorace, okenní a výlohová grafika, plachty, banery, polepy aut a samolepky, další specifické zakázky dle přání klienta

Multidisciplinární kreativní agentura, tvorba: - loga - firemní identita - tiskoviny.

POS Media Czech Republic je evropská mediální společnost, která patří mezi klíčové hráče ve vývoji a realizaci cílených reklamních řešení v místě prodeje. Díky rostoucímu zájmu klientů nabízíme možnost komunikace se zákazníky inovativní a efektivní formou.

Agentura se zaměřením na directmarketing.

Agentura nabízející reklamní a zpravodajské služby.

Nabízíme služby reklamní a PR agentury včetně polygrafického servisu a výroby reklamních předmětů.

Reklamní a produkční společnost.

Provoz grafického ateliéru. Služby: - grafické návrhy tiskovin a logotypů - inzerce - billboardy - Výroční zprávy - kalendáře - tvorba webových stránek - tvorba bannerů apod. - ofsetový tisk včetně dokončujícího zpracování

Reklamní a grafické studio. Vytváříme řezanou grafiku, malby na fasády a velkoformátový tisk.

Potisk triček, dresů, hrnků, skleniček a skla, CD. Barevné a černobílé kopírování (čb do A0). Výroba vizitek, pozvánek a oznámení, kalendářů..

Zpracování reklamní identity DTP - grafické návrhy tiskovin Webdesign Webhosting Výstavba malých a středních počítačových sítí.

Reklamní služby od grafických návrhů po jejich výrobu.

Reklamní agentura a produkční servis. Tvoříme: - grafický design DTP studio - ofsetový a digitální tisk - plotterová reklama - velkoplošný tisk - plachty a autoplachty - orientační cedule - tampoprint - FLOCK a FLEX - gravírování, ražba a pískování.

Umělecká reklamní agentura a hudební vydavatelství. Pořádání koncertů a vystoupení.

Mediální agentura zabývající se prosazováním značek na trzích, realizacemi online kampaní a reklamní podporou.

Kompletní servis v oblasti „non media“ . Zastoupení evropských i asijských výrobců. Standardní i originální nástroje reklamní komunikace.