Dejte o své firmě vědět prostřednictvím reklamních předmětů s logem vaší společnosti. Můžete si nechat vyrobit psací potřeby, přívěsky, klíčenky, kancelářské pomůcky, drobnou elektroniku, sportovní náčiní, oblečení, hrnky, deštníky nebo cestovní potřeby.

Ruční zakázková výroba laminátu, vakuová technologie RTM. Výrobky ze sklolaminátu: Laminace pro chemický a automobilový průmysl (podběhy do sanitek, sběrné žlaby a plata, záchytné vany). Laminát pro dětské skluzavky. Pouťové atrakce (laminovaná zvířata ....) Autodoplňky. Větrné elektrárny, zakrytování strojoven, aerodynamické krytí. ...

Práce: -gravírování, řezání -popis reklamní, dárkové předměty. Výroba: -plakety, razítka a vizitky -zajišťujeme ražbu sériových čísel.

Tisk: -reklamní -potisk tkanin, skla, keramiky -reklamní pískování -veškerá reklama -dodání reklamních předmětů. Grafické práce.

Prodej - bytové doplňky Prodej - reklamní předměty na zakázku E-shop - bytové doplňky - reklamní předměty na zakázku

Reklamní, propagační činnost. Grafické práce.

Zakázková výroba: -vánoční a velikonoční balíčky (balíček) -skleněné (skleněná) dózy (dóza) s náplní: -oříšky v čokoládě (čokoláda, čokolády) -mandle v čokoládě -sušené ovoce -jiné druhy sladkostí -výroba šátků (šátek, šátky) a kravat (kravata, kravaty) -netradiční i tradiční obaly na víno a jiné nápoje -speciální plnění lahví ...