Dejte o své firmě vědět prostřednictvím reklamních předmětů s logem vaší společnosti. Můžete si nechat vyrobit psací potřeby, přívěsky, klíčenky, kancelářské pomůcky, drobnou elektroniku, sportovní náčiní, oblečení, hrnky, deštníky nebo cestovní potřeby.

Reklamní agentura a velkoobchod s reklamními předměty. Orientujeme se na nové a perspektivní formy marketingové komunikace. Tím naše služby získávají hloubku i šíři. To, co bylo kdysi nové, se po čase stává standardním, známým a žádaným. Náš přístup je zákazníky nejvíce ceněn v oblasti reklamních předmětů, s jejichž dodávkami máme největší ...

Eshopy - Designové hodiny - 3000 modelů nástěnných hodin - BB CONCEPT - značkové nádobí a doplňky Výroba - reklamní předměty na míru Tailor Made dle individuálního zadání klienta.

Nabídka reklamních služeb. Provádíme tisk letáků, vizitek, katalogů. Výroba reklamních bannerů.

Ve studiu puzzle se zabýváme především tvůrčí prací, designem, marketingem, reklamou a vším co souvisí s prezentací dnešních moderních firem. Jsme lidé, kteří tvůrčí práci a lidi mají opravdu rádi. K tomu máme dlouholeté zkušenosti v různých oblastech marketingu a reklamy a také velkou dávku tvůrčí invence, praktických nápadů a schopnost ...

Naším cílem je poskytnout Vám komplexní služby v oblasti podpory prodeje - reklamních dárků pro Vaše firemní klienty. Nabízíme Vám rozsáhlé katalogy od běžných dárků jako jsou propisky, trička, bloky až po luxusní sady kufrů, kožených doplňků nebo psacích souprav

Castingová, komparsní a hostessingová agentura. Provádění castingů na výběr rolí pro TV reklamy a pořady, celovečerní filmy, videoklipy a další mediální projekty jak pro české tak i zahraniční produkce a klienty. Full-service casting: výběr nejvhodnějšího typu herců nebo komparsistů. Služby pro tiskové reklamy, fotokampaně fotografování ...

Prodej - reklamní předměty - kalendáře, novoročenky, čokoládové dárky

Poskytování služeb grafického a foto studia. Nabídka knihtisku, ofsetu a digitálního tisku. Prodej a potisk reklamních předmětů.

Reklamní předměty ve formě čokolád a různé.

Služby: - marketing a reklama - public relations - event marketing (odborné semináře a konference) - firemní a marketingové akce - firemní komunikace - corporate identity - design

Nabízíme kompletní polygrafický servis, výrobu papírových a PVC obalů na zakázku - kartonáž, krabice, krabičky, sáčky. Vyrábíme reklamní cedule a bannery, tisk od vizitek po knihu, výroba a prodej reklamních předmětů, výroba tubusů.

Nabízíme reklamní a grafické práce. Navrhujeme reklamní kampaně, věrnostní programy, spotřebitelské soutěže a reklamní dárky.

Reklamní činnsot. Nabídka služeb v oblasti reklamy. Tisk propagačních materiálů

Komplexní mediální servis v oblasti venkovní reklamy. Venkovní reklama - plánování a nákup.

Komplexní služby v oblasti: - public relations - marketingová komunikace - reklama - public affairs.

Výroba, dovoz a prodej reklamních předmětů. 3D reklamní a dárkové předměty na míru (tailor made). Vytváření kampaní pro klienty působící v oblasti FMCG.

Kompletní realizace zakázek v oblasti reklamy: - vývěsní štíty - polepy výkladů - orientační systémy - samolepky - transparenty - reklamní desky - polepy automobilů - světelná reklama.

Potisk triček a textilu, výroba reklamních nápisů, samolepky a další reklamní předměty. Jsme přímý výrobce.

Nabízíme široký sortiment nejrůznějšího zboží, obalový materiál, značkovací etikety, reklamní předměty, vlastní potisk předmětů a textilu, výšivky, značkový textil a v neposlední řadě i výrobu na zakázku.

Vyrábíme reklamní nápisy, světelné reklamy, reklamní stojany, samolepy, digitální tisk, sítotisk, transparenty, grafické návrhy, navigační systémy a reklamní tabule. Poskytujeme konzultační činnost. Provádíme výzdoby interiérů a aranžérské práce.

Nabídka reklamy, marketingu, promo akce. Návrh a realizace komunikační strategie firmy, produkce, dtp, web, systém, publikační.

Reklamní agentura poskytující akce na klíč, teambuilding, speciální eventy, sportovní a společenské akce, hostesky a promotery, design a výrobu P.O.S., kompletní tiskový servis, DTP.