Návrh a výrobu reklam realizují grafická a reklamní studia, která se mohou specializovat na globální, veřejnou i cílenou reklamu. Výroba letáků, televizních reklamních spotů, billboardů a v neposlední řadě psaní PR článků či vymýšlení reklamních sloganů.

Reklamní a grafické studio VYVEDE s.r.o. Reklama a marketing: - reklamní předměty - realizace výstavních expozic - Octanorm, MERO, SYMA, MAXIMA, MONTI, ALUR v ČR i zahraničí - pořádání firemní akcí, team building - signmaking, řezaná grafika, venkovní, světelná či velkoplošná reklama - grafické studio, návrh log, katalogů, letáků, logotypu, ...

Instalatérské, topenářské a vodařské práce: -vnitřní rozvody plynu, kanalizace -podlahové, ústřední vytápění -systém REHAU, REVEL, GIACOMINI, GABOTHERM Materiál: -plast, měď, pozink, ocel, nerez, dle zakázky a přání zákazníka -montáž kotlů všech značek (specialista BAXI) -rekonstrukce bytového fondu -bytová jádra -rodinné domky ...

Reklama: -velkoplošný digitální tisk do interiéru, exteriéru -reklamní grafika ze samolepících fólií -bannery, síťoviny -vlajky -transparenty -polepy aut (grafika na dopravní prostředky) - řezaná grafika nebo tištěná grafika -reklamní tabule na běžnou nebo litou fólii -realizace výstavních expozic.

Zajišťování reklamních a marketingových služeb. Realizace grafických návrhů, reklamních kampaní a průzkumů trhu.

Nátěry konstrukcí a fasád Kácení a úprava stromů Montáž - reklamní tabule Výškové práce

Společnost YOUR VISION s.r.o. se zaměřuje na tisk, výrobu světelné reklamy a reklamních předmětů a grafických design vč. webů.

Katalog obchodu a služeb. Součástí služeb je i splátkový prodej, zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí, vydávání Katalogu obchodu a služeb a s tím spojené inzertní a reklamní služby. Zajištění dopravy zboží na kterékoli místo v ČR nebo SR, navíc zcela zdarma.

BlueBoard s.r.o. vyrábí: -venkovní reklamy -billboardy -bigboardy -neonová reklama

přerušení: od: 31.10.2013. Výroba, prodej - samoleky znaky měst Vydavatelství.

Výroba, dodávka, grafika, grafické návrhy, logotypy Tisk: -injekt tisk (MUTOH), velkoplošný tisk -ofsetová tiskárna(letáky, katalogy, brožury, časopisy..) -sítotisk -digitální tisk -kopírování černobílé, barevné -plotrem řezaná reklama -etikety -samolepky -textilní potisk -cedule, poutače, vývěsní ...

Služby, výroba: -polepy aut, auto polepy -ochranná fólie.

Reklamní agentura: -kompletní reklamní servis -výroba reklam ze semolepících folií -tisk: -reklamní letáky -prospekty -katalogy -malba reklam na fasády -architektonické, výtvarné řešení, realizace výstavních expozic.

zánik poslední živnosti: 9.9.2014. Grafické studio, tiskárna: -grafické návrhy -řezaná grafika 2D**, 3D** -sazba -retuše -kompletní příprava pro tisk -velkoplošný tisk -světelná reklama -tvorba www stránek -signmaking.

Výroba, montáž, opravy, servis, záruční opravy, projekce, poradenství, konzultace, grafické zpracování, návrhy: -osvětlení interiérů světelnými poutači. Reklamní poutače.

Firma nabízí zakoupení, grafický návrh (logo) a potisk - reklamní a dárkové předměty formou sítotisku. Potiskujeme na přesné poloautomaty s využitím speciální barvy od renomovaných světových výrobců. Typy potiskovaných materiálů: plasty, kůže, kov, textilie, dřevo, papír, sklo, porcelán. Technologie potisku: přímý potisk, obtisk, transfer, ...

Továrna na nafukovadla. Výroba, prodej: -nafukovadla -mininafukovadla -velkostany -nafukovací reklama.

Digitální fotostudio Reklamní služby Zhotovení - reklamní tiskoviny Grafické služby.

Výstavnictví: -expozice na veletrhy a výstavy na klíč -výroba nábytku na zakázku -úprava nábytku a interiérů. Služby: -digitální tisk (plotr Mutoh 6100 RJ) -řezaná grafika (summaSign) -návrhy poutačů -scanování, laminování, stolařské práce.