Pořádání výstav, vernisáží, galerií, konferencí anebo kongresů je možné realizovat nejenom ve velkých výstavištích, ale také v malých studiích. K dispozici jsou prostory pro výstavy, organizační služby, catering, reklamní služby nebo tlumočení a překlady.

Realizace výstavních a veletržních expozic. Realizace výstavních expozic, vývoj a design nových systémů a konstrukcí. Služby: -nové prezentační a konstrukční systémy -návrhy, vývoj a design -výroba a montáž systémů -uplatnění nových konstrukčních technologií -konsultační a poradenská činnost.

Realizace veletržních expozic..

Billboardy Polepy aut - reklemní cedule - bannery Veletržní výstavy - expozice Strojní vyšívání - digitální potisk triček Velkoplošný digitální tisk Tisk - vizitky - tiskoviny - letáky Grafické práce Logoprinty.

Realizace - výstavní expozice, obchodní činnost.

Pořadatel, organizátor autosalonu WEVI. Pořádání výstav a veletrhů.

Výstavnictví v oblasti motorismu.

DAMOVO TELEKOMUNIKACE Damovo je novým typem společnosti zabývající se globálními službami konvergovaných technologií přenosu dat, informací a mobilního přístupu. Záměry společnosti : Poskytovat služby vychazející ze schopnosti naplánovat, navrhnout, dodat, integrovat, udržovat a řídit komplexní řešení pro své zákazníky. Upevnit si ...

Komplexní zajištění firemní účasti a výstavby expozic na veletrzích v ČR a zahraničí.

Doprava - do 7, 5t, po ČR i Evropě. Stolařská výroba nábytek Výroba - nábytek. Výroba - reklamní dárky. Návrhy a realizace - výstavní expozice. Velkoplošný tisk, výroba propagační tiskoviny. Jmenovky, grafické práce.

Reklamní a marketingové služby, výroba reklamních nosičů, tisk, Internetový obchod s reklamou www.expomarket.cz Kompletní reklamní výroba: -tisk: -velkoformátový pro interiér a exteriér -ofsetový (firemní tiskoviny) -rychlotisk -malonákladový barevný -plastové karty -plotrová grafika -grafické služby: -scanování ...

Zakázkové truhlářství. Kompletní dřevovýroba - z masivního dřeva i z lamina: - interiérový a exteriérový nábytek - pergoly - ploty - terasy - kuchyňské linky - schodiště. Služby: - návrhy, montáže, doprava. Realizace. - výstavy, výstavní stánky.

Realizace - výstavní expozice na klíč v ČR i v zahraničí.

Návrh a realizace: -výstavní expozice -prezentační stoly, sloupy, věže -rolety -bannery -promo stoly a pulty.

Santia nabízí: -všeobecné vzdělávací programy a moduly -personální poradenství (Assesment Centre, Development Centre) -koučování, Mystery Calls a Mystery Shopping, audity a supervize na telefonních linkách -tréninkové programy na zakázku -specifické metody a formy vzdělávání -poradenství a konzultační služby -zkušenosti se ...

Pořádání - výstavy a veletrhy - zastoupení veletržních správ KUVAJT, JAR, OMÁN, SAÚDSKÁ ARÁBIE, BĚLORUSKO, RUSKO, SLOVINSKO, SPOJENÉ ARABSKÉ EMIRÁTY, SRJ, POLSKO.

Organizace: - výstavy - kurátorská činnost. Nakladatelství.

Návrhy a realizace: - veletržní a výstavní expozice.

Pořádání - komiksové výstavy Vydavatelství - komixs Pořádání - komiksové výstavy.

Pořádá - fotografické výstavy a trojrozměrných expozice.

Pronájem: - audiovizuální technika LCD obrazovky, projekční matnice, mixážní pulty, mikrofony Reklamní grafika. Pořádání: - konference. Poskytování - komplexní veletržní servis (návrhy, kalkulace, realizace, ...)

Marketingové poradenství - průzkum trhu Návrhy a realizace - billboardy. Výroba: - reklamní předměty Návrhy a realizace - reklamní tabule - plastická písmena - polepy automobilů - autoplachty - transparenty - orientační či navigační sytémy Návrhy a realizace - světelné panely, loga neony nebo LED diody -kompletní řešení - ...

Návrhy a realizace: - interiéry, exteriéry. Poradenství, komplexní služby: - výstavnictví. Pronájem a dodávka: - stánky pro výstavy.

Služby: - v organizaci účastí na veletrzích a obchodních misích v tuzemsku i zahraničí.

Audiovizuální technika Reklamní činnost Poskytování - služby v oblasti veletrhů (výběr veletrhů na míru, vyřízení veškerých formalit s pořadateli veletrhů, architektonické návrhy expozic a jejich realizace) Tisk- prospekty, etikety, ... Návrhy-firemní grafika Montáž-pódia.