Pořádání výstav, vernisáží, galerií, konferencí anebo kongresů je možné realizovat nejenom ve velkých výstavištích, ale také v malých studiích. K dispozici jsou prostory pro výstavy, organizační služby, catering, reklamní služby nebo tlumočení a překlady.

Služby: - návrhy a realizace výstavních expozic - interiéry na klíč - aranžování (výlohy, slavnosti, květinová výzdoba) - půjčovna mobiliáře a fundusu - elektroinstalace - poradna architekta - konzultace a posudky projektů - reklama

Pořadatel veletrhů a výstav, fullservisová reklamní agentura.

Zakládání a prodej ready made společností - předregistrovaných akciových společností a ready made společností s r.o. Asistence při založení společnosti, prodej ready made firmy. Nabízíme k okamžité koupi předregistrované české obchodní společnosti (a.s. a spol. s r.o.). Poskytujeme poradenství a garance.

Personálně-poradenská společnost. Vyhledávání mamažerů a kvalifikovaných odborníků v oblastech bankovnictví, průmyslu, výzkumu, moderních technologií, energetiky.

Nabídka manažerských informačních systémů, softwarových řešení..

PROveletrhy je výhradní zastoupení jedné z nejvýznamnějších veletržních společností na světě „NürnbergMesse“ v České republice.

Personálně-vzdělávací společnost se zaměřením na účetní, ekonomické, obchodní a administrativní obory. PERSONÁLNÍ PORADENSTVÍ.

Služby: - návrhy a realizace výstavních stánků - velkoplošný tisk - laminace.

Služby: -organizace, realizace výstav. -realizace veletržních stánků. -realizace muzejních, uměleckých expozic.

Služby: - konzultační činnost v oblasti obchodu a propagace mateřské společnosti.

EDS - 'end-to-end' služby. - Řízení obchodních procesů (Business Process Management, Business Process Outsourcing): komplexní podniková řešení, management znalostních řešení. - Návrh, vývoj a správa elektronických řešení: elektronické obchodování, internetové služby. - Informační řešení (Information Solution): systémová integrace, ...

Reklamní agentura: - DTP předtiskové služby - reklamní fotografie - grafické návrhy, design - reklamní texty - polygrafiské služby - Direct mail - veletržní expozice - aranžování - prezentační firemní akce - dárkové předměty - světělná reklama, vlajky - Signmaking.

Poradenská a konzultační společnost provozující multimediální pracovní portál pro absolventy pod názvem TalentJob.

Realizace výstavních expozic a interiérů, které dodáváme "na klíč".

Návrh a realizace akcí. Kompletní management akce. Organizace. Zajištění odpovídajících prostor. Ubytování a doprava. Finanční plán, jeho plnění a průběžná kontrola. Marketingový management. Návrh a tvorba grafické koncepce materiálů (tištěných, elektronických). Distribuce konferenčních materiálů. Doprovodný kulturní a společenský ...

Služby - personální poradenství - školení - outplacement - firemní poradenství - management audit - psychologické testy - executive search - klasický recruitment.

Reklama a propagace: -návrhy a realizace reklamních a propagačních kampaní -návrhy a realizace aktivit pro prezentaci firem na výstavách a veletrzích -kompletní zajištění výstavních, předváděcích a představovacích akcí v městech ČR -návrhy scénářů společenských a promo akcí, návrhy scén -návrhy a zajištění realizace zvukových a obrazových ...

Reklamní agentura se specializací na reklamní a pracovní textil.Dále realizace výstavních expozic na klíč, smluvní přeprava zboží, návrh a dodávka reklamních a propagačních předmětů.

Výstavy a veletrhy, realizace expozic. Zajišťujeme technickou realizaci kongresů

Provozujeme vánoční a velikonoční trhy. Akciová společnost Taiko byla založena 30. července 2004. Její hlavní náplní je pořádání a zajišťování výstav, veletrhů, přehlídek, kulturních produkcí a dalších akcí. Vedle provozu Žlutých lázní realizuje i další aktivity. Společnost Taiko, a. s. zvítězila v roce 2004 ve výběrovém řízení na ...