Skladování je základem logistiky, právě proto vám logistické firmy nabídnou možnost skladování zboží v jejich skladech s 24 hodinovým přístupem, online daty o stavu zásob a s možností libovolné manipulace se zbožím. Svoz do skladu je zajištěn kamiony.

ANLI, spol. s r.o. zajistí kompletní skladovou logistiku
Skladové plochy nabízí na Zlínsku společnost ANLI, spol. s r.o., Disponujeme manipulační technikou a zajistíme kompletní skladovou logistiku. Zajistíme odpovídající podmínky pro uskladnění zboží všeho druhu, včetně potravin. Manipulační služby zajistíme tak, aby dodávky byly vychystány a zboží bylo připraveno k expedici dle pokynů. Využít můžete ...
ANLI, spol. s r.o. zajistí kompletní skladovou logistiku
Komplexní logistická řešení, skladování, temperované sklady u dálnice D5, mezinárodní a vnitrostátní nákladní a osobní doprava, individuální termínovaná přeprava, specializace na automotive, mytí obalů, správa obalového hospodářství, celní odbavení.

Logistický sklad Honter Company s.r.o. pro stříkané pěnové materiály.

Logistika, skladování - expresní přeprava kusových zásilek.

Služby: - vnitrostátní, mezinárodní přeprava chlazených a mražených potravin - skladování chlazeného, mraženého zboží - odtahová služba pro nákladní automobily - mycí linka pro nákladní automobily, autobusy.

Služby: - investice do komerčních nemovitostí na území celé České republiky.

Velkoobchod - hutní materiál a neželezné kovy - brikety, pelety - stavební chemie. Pronájem lešení. Logistika, skladování.

Autodoprava. Služby: - spediční služby - mezinárodní, zahraniční spedice - nadměrná přeprava - zasilatelství - zastupování v celním řízení - vytěžování - skladování, balení zboží.

Služby: - expresní přeprava kusových a balíkových zásilek v rámci celé ČR - logistika - skladování

Činnost firmy: - logistická řešení - silniční přeprava - letecká přeprava - železniční přeprava - námořní přeprava - přeprava zavazadel - celní deklarace - skladování - doprovodné služby.

-Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poskytování ...

Nabízíme logistické služby pomocí letecké, námořní a silniční přepravy. Zajišťujeme skladovací, distribuční služby a celní služby..

Naše rodinná firma OL TRANS CZ, s.r.o. v Olomouci, kterou jsme založili v roce 1991 se zabývá přepravou valníkovými vozy v rámci celé Evropské unie. Zaměřujeme se na mezinárodní kamiónovou přepravu, vnitrostátní dopravu nákladů, spedici a autodopravu. Doprava, autodoprava: - mezinárodní kamionová přeprava - různé přepravy ve státech EU - ...

Nákladní doprava - mezinárodní a tuzemská přeprava - zasilatelství - skladování.

Služby - řezání vodním paprskem - přebalení a manipulace zboží - skladování - žehlení prádla.

Provoz personální agentury. Poskytování logistických, skladovacích, třídicích a kompletačních služeb.

Spediční společnost - přeprava zboží tuzemská i mezinárodní - nákladní doprava - expresní a kusové zásilky - skladování.

Služby - outsourcing - montáž sériových dílů - průmyslová sériová výroba - ruční práce - kontrola kvality - skladové a logistické služby - třídící a balící činnosti.

Hlavní předmět činnosti: - rozesílání hromadných zásilek (dopisů a balíků) - skladování a expedice reklamních materiálů - pořizování a zpracování adres včetně statistik - strojní obálkování. Ostatní činnosti: - celní služby - tiskové služby - zásilkový prodej - zasílání peněz.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

MEZINÁRODNÍ DOPRAVA A SKLADOVÉ LOGISTIKY

Skladovací a logistické centrum. Služby: - skladování - příjem, manipulace se zbožím - pronájem skladových, kancelářských prostor.

Logistika, spedice, expresní přeprava zboží. Celní služby. Skladování.