Pohřební služba AVE FENIX s.r.o.
Pohřební služba Jablonec nad Nisou, Liberec

Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Služby - hlídání dětí - mini školka - vzdělávání pro chůvy, možnost rekvalifikace.

Svatební a společenská agentura. Zajišťujeme svatby na hradech, rodinné oslavy, v zimě i svatby sehrané.

Péče o děti předškolního věku. Výchova, učení hygienických a kulturních návyků. Rozvoj schopností dětí.

Pohřební ústav Charitas zajišťuje komplexní pohřební služby a v nejtěžších chvílích života, Vám nabízí pomoc při zajišťování důstojného rozloučení s Vaším blízkým. Mezi naše služby patří kompletní zajištění pohřbu, převoz zesnulého, výkopy hrobů, smuteční obřady, tisk parte, zajištění hudby, řečníka či fotografa. Naleznete nás na adrese Mitrovická ...

Jsme soukromá školka a mikrojesle v Ostravě-Třebovicích (Porubě). Poskytujeme možnost hlídání dětí s kvalitním předškolním vzděláváním a také plavání pro děti. Pořádáme také akce pro děti s rodiči.

Programy pro děti - malování na obličej - balónkování - dětské koutky.

Soukromé jesle. Hlídání dětí. Další provozovna: - Žilinská 9, Ostrava – Poruba.

Svatební salon, půjčovna: - svatební šaty - doplňky.

Hlídání dětí. Úklidové služby. Jednorázový i pravidelný úklid bytů a rodinných domků, následnou pravidelnou výpomoc v domácnosti, společenskou asistenci seniorům, drobné nákupy a různé pochůzky, hlídání dětí od 3 let, hlídání, krmení a venčení zvířecích mazlíčků. Po dohodě také v době Vaší dovolené či jiné nepřítomnosti.

Umělecká agentura. Zprostředkování a produkce: - kulturní pořady a umělecká vystoupení - plesy, slavnosti - firemní akce. Realizace, zajištění: - ohňostroje a nafukovací atrakce.

Půjčovna výčepní techniky, výčepů, píp a pivního chlazení. Máme na pronájem velkokapacitní a nůžkové stany, grily na selata, prosklené vitríny, hotdogy, stoly, lavice, pivní sety, varné konvice. Půjčovna talířů, sklenic a jídelních příborů Půjčovna: - gastro vybavení - velkokapacitní stany - chlazení k čepování piva z KEG sudů - grily ...

Produkce akcí. Catering. Půjčovna: - elektrocentrály - velkoplošné stany - vybavení pro akce Hostesky

Strojní vyšívání. Dekorování skla a nerezu. Výroba reklamních předmětů. Výroba a prodej netradičních dárků. Pronájem nafukovacích atrakcí.

Hlídání dětí. Hospodyňské služby.

Svatební salón. Zhotovení: - svatební oznámení - svatební kytice, dorty, snubních prsteny Zajišťujeme: - živá hudba - profesionální kadeřnice, vizážistky, nehtovou modelaci.

Svatební salon. Půjčovna: -svatební šaty, obleky -plesové šaty, společenské šaty -pánské obleky, smokingy, vesty -šaty do tanečních -šaty pro družičky -pelerinky, závoje -ozdoby na auta Salon Jana: - Ostrava, Stará Bělá.

Rodičovské centrum: - montesorri club - obědy v chaloupce - cvičení pro těhotné - cvičení pro děti - výtvarka pro dospělé.