Pohřební služba AVE FENIX s.r.o.
Pohřební služba Jablonec nad Nisou, Liberec

Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Příprava dekorací z balónků na slavnostní události, jako jsou svatby, narozeninové oslavy, firemní večírky apod. Dodávka slavobrán, héliových balónků, neonových nadpisů a další

Naše společnost Lonea company s.r.o. dodává pro naše zákazníky reklamní předměty, originální usb flash disky na míru, medaile, odznaky a také zajišťujeme výrobu nafukovacích atrakcí. Naše dárkové zboží se zaměřuje na desing. Velkoobchod, maloobchod, dovoz, prodej: - usb flash disky (modely aut, šperky, náramky, pera) - hodinky - ...

Michal Hubinák pronajímá grily, párty stany osvětlení, ozvučení, posezení a výčepní zařízení. Dále zajišťuje naložené maso nebo si mohou zákazníci objednat grilování na klíč a o vše bude postaráno.

Svatební agentura. Pomoc s přípravou svateb. Příprava svateb na klíč.

Pořádání - letní tábory pro děti - hlídání dětí v domácnostech - zájmové kroužky pro děti (zpěv a tanec)pořádání - letní tábory pro děti

Kovovýroba, bazar: -silniční vláčky, pouťové a vodní atrakce, kolotoče, maringotky, autodromy. Stavební zámečnictví na zakázku: -konstrukce, střechy, opláštění, vrata, dveře, schody, mříže, zábradlí, markýzy, ploty, rampy atd. Lakovna (mokrá): - kov, plast, dřevo, barevné kovy a jiný materiál. Ubytovna: - Zdětín u Prostějova ...

Pohřební služba: - pohřby do země, žehem včetně formalit - výběr rakví, výbavy, smutečních věnců a kytic - převozy po celé ČR a do zahraničí - kompletní služby dle vlastního výběru - stálá služba. Pobočka: - Dolany 6, Olomouc, 779 00.

Pronájem a servis mobilních toalet a sanitárních systémů.

Atrakce pro děti - skákací hrady, skluzavky, aktivní centra, komba - vodní, fotbalové i elektrické atrakce - trampolíny.

Půjčovna: - originály svatebních šatů značky Maggie Sottero (USA). Prodej: - snubní prsteny značek Retofy a Lukáš Rýdl - vazby kytic.

Zakázkové šití společenských oděvů, oblečení pro denní užití, svatebních šatů, opravy a úpravy oděvů. Půjčovna masek a karnevalových kostýmů. Prádelna - praní pro hotel, restauraci, školky

Pohřební služba: - vlastní malá smuteční síň - převoz zesnulých - zahraniční převozy zesnulých s vyřízením všech formalit.

Půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty. Prodej: - svatební šaty. Výroba, prodej: - snubní prstýnky - svatební oznámení. Šití svatebních šatů na zakázku.

Pohřební ústav: - komplexní pohřební služby - pohřebnické služby - zajištění kremace. Pohřební služba NONSTOP - tel.: 739619909. Květinářství - vázání věnců a kytic. parkování pro klienty ve dvoře od ul. Jateční.

Pohřební služba Quickroad s.r.o. Hranice zajistí důstojné poslední rozloučení s Vašimi nejbližšími. Máme bohaté zkušenosti a můžeme Vám zaručit profesionální služby na vysoké úrovni i v těchto těžkých chvílích. Naši kancelář najdete v Hranicích na Hřbitovní ulici. Pohřební služba: - převoz zesnulých v rámci celé EU - civilní, církevní ...

Služby: - realizace zábavné a kulturní akce na klíč Půjčovna, pronájem: - zábavné atrakce - skákací hrady - siloměry - nafukovací skluzavky....atd.

Prodej: - potřeby pro karneval - paruky či masky pro pobavení - kostýmy všeho druhu - karnevalové kostýmy.

Pronájem nafukovacích atrakcí - skákací hrady či skluzavky. Atrakce jsou vyrobeny ke komerčním účelům, hodí se pro obecní slavnosti, svatby, firemní a rodinné akce a další. Možnost osobního odběru nebo pronájmu s obsluhou.

Internetový obchod, e-shop: - karnevalové, maškarní kostýmy a masky.

Svatební salón Desiré nabízí prodej a půjčovnu svatebních šatů. Svatební salón Desiré pro Vás rád zajistí nejen svatební šaty ale i kompetní servis celého svatebního dne - svatba na klíč, koordinace svateb, svatební šaty dle vašich představ, svatební doplňky, šití šatů svatebních, společenských, družičkovských, dětských, svatební i večerní ...

Eshop s pohřebními urnami a památeční keramikou. Krematorium zvířat Nabízíme urny vyrobené z kvalitních materiálů: - z bio plastů, kovové urny, keramické urny, památeční keramiku a mnoho dalšího. Dále nabízíme urny s možností návrhu vlastního designu. Součástí nabídky jsou i urny pro zvířata.

Provozování pohřební služby Provozování krematoria

Svatební salon: - půjčování svatebních, společenských a dětských šatů, svatebních doplňků a pánských obleků - svatby na klíč, svatební oznámení a svatební kytice.

Půjčovna kostýmů, masek a převleků, historických a pohádkových. Vhodné na karnevaly, maškarní bály, tématické večírky či tradiční Mikuláš, pálení čarodějnic, poslední zvonění, halloween, silvestr.