Pohřební služba AVE FENIX s.r.o.
Pohřební služba Jablonec nad Nisou, Liberec

Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Hudební doprovod je tvořen midi sekvencí, klávesovým syntezátorem či akordeonem. Zkušenosti z produkcí na svatbách, oslavách, rautech i z větších veřejných akcí doma a v zahraničí. Náš repertoár je velice široký a obsahuje přes 300 skladeb různých hudebních stylů. Produkci volíme vždy podle skupiny lidí na dané akci, nebo na přání.

Cirkus. Nabízíme pronájmy cirkusových stanů několika velikostí a druhů, s možností postavení kdekoliv dle Vašeho přání. Stany pro různé účely: např. diskotéky, módní přehlídky, společenské akce a jiné. Možno pronajmout stany i s vytápěním. Nabízíme také různá příslušenství, např. maringotky, osvětlení atd.

Poskytujeme péči o děti od 0 měsíců věku, pečujeme o děti zdravé, nemocné i postižené a to vše v rozsahu, který nám umožňuje domácí prostředí. Péči provádí zdravotní sestra, nejčastěji všeobecná sestra, dětská sestra a porodní asistentka.

Půjčovna, pronájem: - nafukovací atrakce: - nafukovací hrady - nafukovací skluzavka - nafukovací domeček - SpongeBob, Vochomůrka - nafukovací překážková dráha - nafukovací stany - nafukovací lodičky - ruční pohon, motorové - trampolíny, megatrampolíny - aquazorbing.

Stálou nabídku agentury Harmonie tvoří hlídání a doučování dětí, úklid, údržba a opravy v domácnostech, kancelářích a komerčních prostorech.

Půjčování a prodej svatebních a společenských šatů a doplňků přímo od výrobce - záruka výborného stavu šatů nejen v den rezervace, šaty dle vlastního návrhu za velmi výhodných podmínek, kompletní svatební servis, organizace a koordinace svatby

Aranžérské služby Firemní a společenské akce - svatby Zajištění - květinové výzdoby

Prodej: - společenské šaty - večerní šaty - svatební šaty - halenky, bižuterie, paruky, obuv, kosmetika - další oblečení pro denní nošení - oblečení pro orientální tance. Naše firma Luďka Fashion působí na oděvním trhu již od roku 2004. Pro naše zákazníky máme připraveny v našem obchodě v Praze Modřanech velmi zajímavé ceny. ...

Osvětlování společenské, firemní akce, koncert půjčení a prodej - světelná aparatura Ozvučování společenské, firemní akce, koncerty půjčení a prodej - zvuková aparatura mixážní pulty, zesilovače, PA systémy, mikrofóny, potřeby pro DJ. EAW, CROWN, YAMAHA, TCELECTRONIC, EV, ALLEN HEATH Pronájem - kryté podium 7x10 ...

Nabízím zednické, lakýrnické a dokončovací svatební práce.

Pravidelné i příležitostné hlídání dětí - úklid domácnosti - drobné opravy v domácnosti

Široká nabídka svatebních dekorací obsahuje – vlizelín, organzu, okvětní plátky růží, svatební svíčky, glitry, skleněné kamínky, písky a drtě různých barev, ubrousky a spoustu dalších dekorací.

Chcete si chvíli odpočinut nebo potřebujete něco zařídit? Chybí Vám čas na zajištění doprovodu Vašeho malého broučka do školky a babička zrovna není po ruce? Jste na správném místě! Jsme tady pro Vás! Naše agentura se specializuje na široké spektrum služeb pro rodinu a domácnost v Praze a okolí. Jejím úkolem je zajišťovat co nejkvalitnější ...

Elektromontáže Montáž - nábytek Hodinový manžel Montáž - schody - zábradlí, ..

Prodej svítících předmětů -tyčinky -náramky -naušnice -brčka -tyče

Svatby do detailu. Připravujeme, plánujeme, realizujeme a koordinujeme svatební den. Nabízíme svatební tiskoviny, výzdobu, program svatby a poradenství. Bereme svatby vážně, proto Vy se můžete odvázat.

Prodej a pronájem nafukovacích atrakcí: - skákací hrad - nafukovací hrad - skluzavky.

Pronájem nafukovacích a zábavních atrakcí. Realizace kompletních zábavných akcí pro děti i dospělé. Naše firma realizuje kompletní zábavné akce: - firemní dny - dny otevřených dveří - dětské koutky v obchodních domech - upoutání pozornosti při různých oslavách - den dětí, dětské párty, školky, školy - oslavy, narozeniny, výročí - ...

Svatební servis E - shop - dárky pro muže, ženy a děti Kompletní realizace - firemní a společenské akce - kurzy týmové spolupráce - incentivní programy E-shop - dárkové předměty pro muže a ženy