Vybavte svou narozeninovou party, kulturní akci města, pouť anebo slavnost kvalitními stany různých rozměrů, atrakcemi jako jsou skákací hrady, nafukovací skluzavky, kolotoče, simulátory, automaty nebo trenažery a zajistěte tak zábavu dětem i dospělým.

Společnost TD promo s.r.o. vznikla spojením zkušeného týmu odborníků se silným partnerem za účelem nabídky v oblasti pronájmu a provozu audiovizuální techniky, návrhů a realizace scén, stavby pódií a příhradových konstrukcí pro společenské akce, galavečery, koncerty, festivaly, konference, prezentace, výstavy apod. Zkušení odborníci v řídících ...

Zajišťujeme osvětlení a ozvučení koncertů, různých sportovních, tanečních a zábavních akcí.

Pronájem, půjčovna, prodej: - výčepní zařízení - chlazení včetně instalace - půjčovna a prodej nůžkových stanů - prodej sudového piva a limonád. Služby: - sanitace výčepních zařízení.

Pokud potřebujete zajistit techniku na svoji akci, od stavby zastřešeného podia až po ozvučení, osvětlení nebo videoprojekci, a nechcete mít zbytečné starosti s průběhem akce, firma GENERALSOUND je řešením pro Vás. Dokážeme připravit scénu přesně podle Vašich představ, přizpůsobíme se Vašim požadavkům. Používáme pouze profesionální spolehlivou ...

Služby: - veškeré hudební a světelné práce - pronájem podii a zastřešení, stage - vybavení diskoték na zakázku včetně projektu - ozvučování akcí: diskotéky, house party, sportovní události, podnikové oslavy, semináře, veletrhy.

Pronájem vlastních nemovitostí, pronájem veškerého vybavení pro společenské a kulturní akce.

Šramus.cz - Prodej, vybavení: -vše pro diskotéky, bary, noční kluby, restaurace, domácí párty (zrcadlové koule, stroboskopy, láva lampy, majáky, dekorační lampičky, vodní válce, světelní hadi, světelné řetězy, par lampy, uv zářivky, provázky, kytky, líčidla, repro pro domácí kino, zesilovače, mixážní pulty, hudební ...

Technické zajištění v oblasti kulturních, společenských a sportovních akcí.

Pořadatelé firemních a společenských akcí.Zábavné programy na klíč. Atrakce pro děti. Atrakce pro dospělé. Outdoorové programy. Support. Zastřešení Ozvučení. Kreativní a beauty programy.Zábava pro děti i dospělé. Facepainting, bodypainting, malování na sklo a textil, výroba šperků a další kreativní činnosti.

Poskytování pronájmu pouťových atrakcí na kulturní akce, dětské dny či slavnosti. Nabídka nafukovacích skluzavek, skákacích hradů a dětských kolotočů. Pronájem nafukovacích atrakcí.

Výroba: - banketové skládací stoly - bistro stolky - rautové spony - spony na uchycení skirtingu. Půjčovna, zapůjčení: - stoly - židle.

Výroba, prodej, pronájem a leasing zábavných a nafukovacích atrakcí. Nabídka pouťových atrakcí.

Tandemové seskoky s padákem, základní parašutistický výcvik, poskytování tělovýchovných služeb v oblasti parašutismu, specializovaný maloobchod a činnost technických poradců.

Technické zabezpečení kulturních, sportovních a společenských akcí - např. koncertní turné, firemní akce pro VIP klienty i menší folklorní festivaly: - podia - zvuk - světla. Agenturní a pořadatelský servis.

Půjčovna: -skákací boty. Internetový prodej skákacích bot pro děti i dospělé a chůd pro řemeslníky.

Pronájem nafukovacích atrakcí (4 různé skákací hrady) a trampolíny s dozorem a obsluhou. Dále nabízíme facepainting - malování nejrůznějších motivů na obličej dětí pomocí speciálních, zdravotně nezávadných barev.

Výroba, prodej, montáž: - kryty na pískoviště. Výroba: - karnevalové masky.

Služby: -organizování společenských akcí -plesy, diskotéky -restaurace - 62 míst -taneční sál - 1200 míst -pronájem sálu -prodejní akce -večírky -setkání -výstavy -přehlídky -sport bar Olympia.

Prodej, e-shop: - dětské potřeby - školní potřeby - dekorace - karnevalové masky - hračky.

Eshop Pyroterra nabízí kvalitní vybavení pro točení a žonglování, pro fire i light show. Najdete u nás Kevlar, tyče, poi, flowtoys, tréninkové, ohnivé i světelné vybavení a lampový olej. Eshop Pyroterra je kvalitní eshop pro žonglování a točení.

Catering, raut, banket, coffee break, barbecue. Půjčovna: - párty stany - pavilony - atrakce. Reklama.

Prodej, pronájem party stanů velkokapacitních, nůžkových, trubkových, pódií, zahradního nábytku, pivních setů, mobilních WC. Nabízíme ozvučení, osvětlení, vytápění, catering. Zajistíme oslavy, koncerty, výstavy, firemní, sportovní, adrenalinové akce.

Internetový obchod: - nářadí pro řemeslníky, instalatéry, zahrádkáře, topenáře - grily a grilovací pomůcky(grilovací motorky, jehly, rošty a rožně). Půjčovna: - grily na steaky a selata.