Telekomunikační a spojové služby nezahrnují pouze klasické telefonní spojení, ale také internetové připojení firem i domácností, kabelovou a digitální televizi nebo realizaci multimediálních sítí či jiné rozhlasové a radiokomunikační služby.

Dodávka, montáž: -moderní kabelážní systémy na UTP a na optice připravené pro budoucí standardy -jednotné systémy pro počítače, telefony, videa a další signály -hetrogenní sítě, UNIX, LANTASTIC a NOVELL. Prodej, servis: -počítače a příslušenství -HP se servisem na místě. Poradenská činnost. Školení. Připojení na INTERNET.

Síť Voinet Vám nabízí standardní telefonní služby přes veřejnou internetovou službu při zachování komfortu při volání. Poskytujeme ADSL a VoIP.

Produkty. Datové sítě: -řešíme komplexně požadavky zákazníka při budování datových sítí -konzultace, návrh, projekt, realizace -správa a servis včetně aktivních prvků -v případě zájmu zákazníka můžeme nabídnout pouze dílčí řešení -sítě LAN a WAN metalické, optické, bezdrátové -pronájem datových sítí -strukturovaná kabeláž -IP ...

Poskytování telekomunikačních služeb. Prodej: - hardware - software. Instalace mikrovlnných spojů.

System602, a.s. System602 a.s. nabízí komplexní služby v oblasti telekomunikací, digitálních sítí a videokonferncí, počínaje návrhem řešení, jeho realizaci a následným širokým záručním i pozáručním servisem. Tento záměr je podporován prostřednictvím dodávek a realizací špičkových informačních technologií od předních světových výrobců. ...

Připojení k internetu. Montáž, opravy: -kancelářské techniky - reprodukční techniky. Výroba, instalace, opravy: - elektronické zařízení. Reklamní činnosti. Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru. Opravy a údržba kancelářských strojů a počítačů. Telekomunikace.

Poskytování veřejné telefonní služby prostřednictvím veřejné pevné a mobilní sítě.

Projekce, návrhy a realizace komunikačních sítí, mikrovlných obvodů a systémů. Projekce radiových sítí. Systémy pro detekci mobilnách telefonů. Mikrovlné radarové snezory.

Internet, provider, Wifi, IP -poskytovatel připojení k internetu. Bavory, Bořetice, Brumovice, Břeclav město, 69002)Čejč, Čejkovice, Dolní Dunajovice, Hlohovec, Hustopeče, CharvátskáNová Ves, Klentnice, Klobouky u Brna, Kobylí, Ladná, Lanžhot, Lednice, Mikulov, Moravská Nová Ves, Moravský Žižkov, Morkůvky, Pavlov, Perná, Podivín, Popice, ...

Telekomunikační síť pro vysílání zemské digitální televize v systému DVB-T.

Komplexní nabídka služeb v oblasti IT, komunikací a datových služeb.

Provádí: -zemní práce -řezání asfaltu -řezání betonu -telekomunikační sítě na klíč -podvrty, protlaky vozovek -pokládky inženýrských sítí -zřizování přípojek telefonu a ISDN -montáž slaboproudých rozvodů v bytové výstavbě -asfaltování drobných akcí -stavba a údržba místních rozhlasů -vytyčení podzemních ...

Návrh, realizace, servis: -rozsáhlé datové a telekomunikační sítě -optické sítě -strukturované kabelážní systémy. (dříve Metropolitní síť Olomouc a.s)

Výroba a dodávky telekomunikační techniky. Výstavby místních telefonních sítí a optických tras.

Služby: -internetové připojení -telekomunikace -pojištění -zhodnocení vkladů -instalace a opravy elektrozařízení

Prodej, služby, servis: -výpočetní technika (IT technologie) -mobilní telefony -komunikační služby.

Prodej: -výpočetní technika, pobočkové ústředny. Služby: -internet-ADSL, ISDN -hlasové služby.

Poskytovatel: -telekomunikačních služeb, -výrobce a dodavatel prostředků pro bezdrátové komunikace. Výroba, výstavba: -mikrovlnná pojítka microwapp® pro přenos audio/video a datových signálů v pásmech 10.3 GHz, 5.8 GHz a 24 GHz -televizní vysílače -kamerové systémy -ozvučovací systémy.

Nabízíme poradenství v oblasti telekomunikací, energetiky a životního prostředí. Poskytujeme manažerské poradenství..

Služby: - poskytování připojení k internetu a služeb s tím spojených - server hostingu - web hosting - poskytování služby VoIP telefonie - správa telekomunikačních systémů - správa, výstavba a audit datových sítí - kabelových i bezdrátových - správa dat - servis výpočetní techniky – opravy pc Maloobchod: - výpočetní technika.

Prodej: -nabídka VoIP telefony -telefonování přes internet.

Projekční a poradenská činnost v oblasti telekomunikací: - optické sítě - metalické sítě - datové sítě strukturované - pobočkové ústředny. Montážní činnost v oblasti - telekomunikací - slaboproudu - silnoproudu.

Služby, práce: -telekomunikace Televizní instalace. Kovoobrábění: -na CNC* strojích. Lisování: -plechy tloušťky 1-4 mm, rozměry do 600-1200 mm.