Telekomunikační a spojové služby nezahrnují pouze klasické telefonní spojení, ale také internetové připojení firem i domácností, kabelovou a digitální televizi nebo realizaci multimediálních sítí či jiné rozhlasové a radiokomunikační služby.

Provozovatel telekomunikačních a poradenských služeb sítě ERI. Služby: -telekomunikace -internet -hlasové služby.

Telekomunikační služby: - komplexní IT řešení - internetové služby - datové služby - videokonferenční služby.

Služby: - internetové připojení - VOIP - server housing - správa sítí. Instalace, montáž: - kabelové rozvody - digitální televizní a satelitní okruhy. Telekomunikace.

Společnost VOLNÝ, a.s. je předním alternativním poskytovatelem telekomunikačních služeb v České republice. Nabízíme všechny druhy trvalého připojení k internetu. Sídlo společnosti - Praha VOLNÝ, a.s. U Nákladového nádraží 8 130 00 Praha 3 Tel.: 246 000 222, zdarma 800 880 800 Fax: 246 000 118 Email: info@firma.volny.cz

Komplexní telekomunikační služby: - internet, internetové připojení - IPTV - telefonování. Maloobchod, prodej, servis:. - počítače, PC - počítačové komponenty.

Společnost OpavaNet a.s. Vám již řadu let poskytuje kvalitní internet v Opavě a okolí. Také zajišťujeme internetové a telefonní služby, kabelovou a digitální HD televizi, přenos dat, bezpečnostní řešení, webhosting a webdesign.

LAMA energy a. s. se sídlem v Hradci nad Moravicí se zabývá distribucí, prodejem a dodávkou zemního plynu po celé České republice i na Slovensku pod značkou levnyplyn.cz s vlastní těžbou ropy a plynu. Také dodává elektrický proud pro české domácnosti, firmy i podniky. Domácnostem vždy garantuje levnější cenu plynu a elektřiny než dominantní ...

Telekomunikační služby - bezdrátové připojení.

Telefonování přes internet Připojení k internetu Pokrytí: - Bobrovníky, Dobroslavice, Hlučín - Hošťálkovice, Lhotka, Ludgeřovice - Markvartovice, Petřkovice, Vrablovec

- bezdrátové připojení - internet - IPTV televize - VOIP telefon - IT servis

Služby - internetové připojení - telefonování - multimediální služby na vysokorychlostních optických sítích.

Virtuální telefonní operátor, volání do všech sítí už od 0, 58 Kč / minutu

M.NET Studénka, s.r.o. Poskytovatel připojení k internetu v regionu severní Moravy. Internetové služby, montáž, servis: - připojení k internetu do domácností, firem, organizací. Zřízení a provoz mailové schránky. Webhosting. Správa domén. Hlasové služby: - bez paušálních a aktivačních poplatků - volání v síti M.NET zdarma - výpis ...

Spolehlivý bleskový internet pro domácnosti a firmy. Nejlepší volba v Opavě a okolí - bleskové zřízení - nejnižší ceny - 100% spolehlivost služby - 100Mb na optické síti - 50Mb na bezdrátu - garantované (nesdílené) HOME tarify - nonstop dohled/servis - maximum doplňkových služeb IT služby - serverhousing - web/mail hosting - správa ...

Datové a hlasové služby. Telefonní služby. Internetové připojení. Prodej: - počítače - notebooky - monitory.

Telekomunikační služby. Prodej. - bezkupónový prodej GSM kupónů pomocí terminálu PINMAKER 3.

Telekomunikační síť pro vysílání zemské digitální televize v systému DVB-T.

Prodej: -výpočetní technika, pobočkové ústředny. Služby: -internet-ADSL, ISDN -hlasové služby.

Poskytovatel: -telekomunikačních služeb, -výrobce a dodavatel prostředků pro bezdrátové komunikace. Výroba, výstavba: -mikrovlnná pojítka microwapp® pro přenos audio/video a datových signálů v pásmech 10.3 GHz, 5.8 GHz a 24 GHz -televizní vysílače -kamerové systémy -ozvučovací systémy.

Rádiová technika, radiokomunikace. Montáž, oprava, servis: - radiostanice - handsfree sady - autorádia - satelitní technika. Realizace rádiových sítí.

Provozovatel a poskytovatel optické a internetové sítě Moses. Televize - internet - telefon - fax. Televize - HD programy, plně digitální vysílání. Vysokorychlostní bezdrátový internet. Kabelová televize k internetu zdarma. Telefonní linka bez měsíčního poplatku. Příjem faxu na e-mail. HotLine: 777746958 - poruchy.

RIO Media, a.s., provozuje nejrozsáhlejší optickou síť nové generace v České republice a patří mezi tři největší poskytovatele elektronických komunikací pro domácnosti.