Telekomunikační a spojové služby nezahrnují pouze klasické telefonní spojení, ale také internetové připojení firem i domácností, kabelovou a digitální televizi nebo realizaci multimediálních sítí či jiné rozhlasové a radiokomunikační služby.

Montáž - kamerové systémy Prodej a montáž - televizní systémy Elektroinstalační práce Montáž - telekomunikační technika

Služby - bezdrátové připojení k internetu - satelitní TV.

Činnost: - telekomunikační služby

Služby - internetové připojení - televize pře internet - zvýhodněné tarify na volání, datové balíčky. Zákaznické centrum - adresa: Pod Koupalištěm 901, 293 06 Kosmonosy - adresa: Pražská 20, 471 24 Mimoň - adres: Špidlenova 481, 513 01 Semily - adresa: Liberecká 417, 463 42 Hodkovice nad Mohelkou.

Činnost: - služby v oblasti telekomunikací - provoz datacentra - dodávky hardware

Služby: - telekomunikační operátor - veřejné telekomunikační služby postavené na IP telefonii.

Hlavní druh činnosti: - komplexní a systémové řešení v oboru telekomunikací a telekomunikačních technologií - působnost v ČR a zahraničí - dálkový dohled a servis optických sítí - měření a kontrola optických vláken a další služby - dodávky, výstavba, montáž, údržba zařízení - projekční, poradenská a konzultační činnost - montáž ...

Výstavba, údržba, servis optických sítí - projekce, instalace optických kabelů - měření optických tras.

Služby: - vývoj webových aplikací - IT poradenství - telekomunikační služby.

Služby - bezdrátové internetové připojení - TV programy - mobilní volání.

Služby: - telekomunikační řešení, firemní tarify - partner společnosti Vodafone Czech Republic a.s.

Činnost: - hlasové a datové služby - komplexní řešení v oblasti firemní IT bezpečnosti Prostějov: Olomoucká 116a tel.: 582 307 411

Služby: - telekomunikační služby - cloudová řešení pro callcentra.

Služby: - připojení k síti Internet - VoIP telefonie - digitální TV.

Činnost: - poskytování řešení v oblasti přenosu dat, hlasu a obrazu.

Činnost: - přenos dat přes GSM sítě mobilních operátorů (GPRS/EDGE/UMTS) a prodej aktivních přenosových prvků v těchto sítích.

Telekomunikační služby - člen Skupiny ČEZ - telekomunikační operátor.

Služby - přenositelnost čísla NP - předvolba operátora CPS - modul objednání ADSL.

Služby - projektování a výstavba optických a metalických sítí, měřicích systémů a softwaru - metalické sítě, optické sítě - geodetická činnost - inženýrská činnost - měření a testování.

Telekomunikační činnost - provozování tranzitních telefonních ústředen - poskytování hlasových služeb - poradenské a expertní služby - vývoj telefonního software - dodávky telefonního hardware - odborné semináře.

Telekomunikační služby - volání na běžné typy telefonních linek, pevné linky - telefonování přes internet - připojení k internetu - pronájem okruhů - služby pro marketing.