TISKÁRNA SCHENK, s.r.o.

Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Kompletní tiskový servis poskytuje svým klientům TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. Hledáte spolehlivou a kvalitní tiskárnu v Ostravě? Potom neváhejte a obraťte se na nás. Naše služby zahrnují ofsetový, digitální, velkoplošný tisk, potisk obálek, výrobu razítek, potisky reklamních předmětů a také textilu. Máme letité zkušenosti na trhu polygrafie.
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Vydavatelství. Vydavatel, distribuce inzertního a informačního týdeníku NOS pro Brno a jižní Moravu - distribuce zdarma do domovních schránek v nákladu 200 000 ks. Služby: -tisk novin -tisk propagační, reklamní, obchodní, hospodářské tiskoviny, katalogy, letáky, prospekty, plakáty, obálky, papíry, formuláře, pozvánky, oznámení, ...

Společnost již 10 let působila na našem trhu pod názvem "HAIFA CZECH" Výstavnictví, výstavářství. Realizace veletržních expozic v tuzemsku i zahraničí. Společnost je nositelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001. Architektonické studie a návrhy. Reklamní činnost. Realizace expozic: -výstavba expozic ze skladebných systémů COMBI, ...

Služby, prodej: -potisk hrnků -náplně do tiskáren -tiskařské služby.

Reklamní činnost, reklamní agentura, reklamní služby, grafika. Polygrafická výroba. Reklama, grafika ze samolepící fólie, folií. Síítotisk-potisk oděvů, triček, trička. Tisk vizitky, pozvánky.

Služby: -ofsetový a digitální tisk -kompletní knihařské zpracování -DTP služby.

Tvorba a výroba vizitek, vizitky, reklamní grafiky, ilustrací, log a dekorativní malby interierů a exteriérů. Grafické práce. Reklamní grafika. Kreativní grafika. Ilustrace. Tvorba loga, značky. Dek. malba.

Reklamní agentura, grafické studio, ofsetová tiskárna. Reklamní předměty.

Grafická dílna, tiskárna. Výroba: - reklamních tabulí, plachet, poutačů, polepy vozidel, výloh.

Grafické studio. Služby: -předtisková příprava -tisk, digitální tisk -grafika -design.

Tiskařské práce: -grafika ze samolepících fólií -frézování, gravírování -velkoplošný tisk -laminace -kašírování.

Poskytujeme komplexní řešení v oblasti internetové reklamy a marketingové komunikace. Kreativní návrhy, grafické zpracování tiskovin, firemní identita (návrh loga, propagačních materiálů), obalový design, návrhy potisku aut, billboardy. Realizace webových prezentací, e-shopů, online produktových designérů, aukčních portálů, slevomatů, SEO ...

Vydavatelství. Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce. Velkoobchod a maloobchod.

Člen asociace AKA. Reklamní a komunikační agentura. Komplexní reklamní servis: - komunikační strategie - kreativní řešení - DTP práce/grafické návrhy - plánování a nákup médií, mediální strategické plánování - public relations - výstavní expozice - produkce: zabezpečení tisku, laseru, výšivky, gravírování, polepy, 3D předměty, ...

Polygrafická výroba. Vydavatelství, tisk: -různé peroodika, knihy, kniha ajiné. -Slavkovský, Rousínovský zpravodaj

Nakladatelství. Aktuální zpravodajství z církevního dění u nás i v zahraničí.

Výroba: -ofsetová tiskárna, jedno i vícebarevný tisk na stroji MANROLAND: -merkantil -plakáty do A2 a B2, časopisy, letáky, kalendáře, prospekty, katalogy, pohlednice, etikety, kancelářské tiskoviny -vazba V1, brožura s očky -skládání, falcování -knihárna tel. 545241604, knižní vazba -skládání, falcování, křížové a ...

Studio reklamní produkce: -velkoformátový digitální tisk -málonákladový digitální tisk Produkty: -billboard, bigboard, megaboard -city light, backlight -POS -vlajky, transparenty -banery, veletržní grafika -autoplachty, samolepky -grafika na auta (polepy aut) -okenní grafika -tiskoviny -přímý potisk desek (dřevo, plast, ...

Výroba, prodej: -samolepící grafické etikety.

Služby: -grafické návrhy, design -reklamní tiskoviny -plotrové poutače a polepy -digitální fotografie -tisk -tvorba www stránek -mediaplán -full service.

Kompletní reklama: -velkoplošný digitální tisk do interiéru, exteriéru -reklamní grafika ze samolepících fólií -bannery, síťoviny -vlajky -transparenty -polepy aut (grafika na dopravní prostředky) - řezaná grafika nebo tištěná grafika -reklamní tabule na běžnou nebo litou fólii -realizace výstavních expozic.

Tiskárna, knihařství. Knihařské práce: -vazba -knihy -diplomové práce (i do 2 hodin po telefonické domluvě) -paspartování -rámování -olepování puzzle a obrazů. Výroba, prodej: -papírenské výrobky -dárkové kazety -krabičky -školní, kancelářské, výtvarnické potřeby -knihařské plátno.

Výroba, maloobchod, prodej: -klávesnice se spínací fólií pro psací stroje a pokladny -tamponový potisk klávesnic a předmětů z plastických hmot.

Velkoobchod a maloobchod: -polygrafická výroba -knihařské a kopírovací práce -příprava a vypracování technických návrhů -grafické a kresličské práce -samolepící pásky, lepenky, etikety..

Malonákladový tisk. Samolepky. Grafické studio. Řezaná grafika. Velkoplošný tisk.