TISKÁRNA SCHENK, s.r.o.

Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Kompletní tiskový servis poskytuje svým klientům TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. Hledáte spolehlivou a kvalitní tiskárnu v Ostravě? Potom neváhejte a obraťte se na nás. Naše služby zahrnují ofsetový, digitální, velkoplošný tisk, potisk obálek, výrobu razítek, potisky reklamních předmětů a také textilu. Máme letité zkušenosti na trhu polygrafie.
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Výroba: -ofsetová tiskárna, jedno i vícebarevný tisk na stroji MANROLAND: -merkantil -plakáty do A2 a B2, časopisy, letáky, kalendáře, prospekty, katalogy, pohlednice, etikety, kancelářské tiskoviny -vazba V1, brožura s očky -skládání, falcování -knihárna tel. 545241604, knižní vazba -skládání, falcování, křížové a ...

Studio reklamní produkce: -velkoformátový digitální tisk -málonákladový digitální tisk Produkty: -billboard, bigboard, megaboard -city light, backlight -POS -vlajky, transparenty -banery, veletržní grafika -autoplachty, samolepky -grafika na auta (polepy aut) -okenní grafika -tiskoviny -přímý potisk desek (dřevo, plast, ...

Služby: -grafické návrhy, design -reklamní tiskoviny -plotrové poutače a polepy -digitální fotografie -tisk -tvorba www stránek -mediaplán -full service.

Kompletní reklama: -velkoplošný digitální tisk do interiéru, exteriéru -reklamní grafika ze samolepících fólií -bannery, síťoviny -vlajky -transparenty -polepy aut (grafika na dopravní prostředky) - řezaná grafika nebo tištěná grafika -reklamní tabule na běžnou nebo litou fólii -realizace výstavních expozic.

Tiskárna, knihařství. Knihařské práce: -vazba -knihy -diplomové práce (i do 2 hodin po telefonické domluvě) -paspartování -rámování -olepování puzzle a obrazů. Výroba, prodej: -papírenské výrobky -dárkové kazety -krabičky -školní, kancelářské, výtvarnické potřeby -knihařské plátno.

Výroba, maloobchod, prodej: -klávesnice se spínací fólií pro psací stroje a pokladny -tamponový potisk klávesnic a předmětů z plastických hmot.

Malonákladový tisk. Samolepky. Grafické studio. Řezaná grafika. Velkoplošný tisk.

Reklamní agentura. Kompletní reklama: -grafika (grafické návrhy) -ploterová grafika -tisk do formátu B1 -knihařské zpracování -reklamní a dárkové předměny -tvorba www stránek -sportovní, kulturní, společenské akce, rauty, večírky. Sportovní areál: -Brno-Kohoutovice, Voříškova 59 tel./fax: 547 221 395, mobil 721 254 008 e-mail: ...

Služby: -digitální barevné kopírování -potisk triček na počkání -laminování, laminace -rychlovazba.

Vydavatelství. Práce, činnost: -vydávání oficiální veletržní katalogy a publikace vystavovatelů pro a.s. Veletrhy Brno -produkce reklamní tiskoviny -reklamní Full Service -grafické návrhy -databáze. TIsk: -tiskárenská -ofsetový tisk -velkoplošný tisk -knihařské zpracování -reprografické práce a distribuce -řezaná grafika -katalogy, ...

Výroba samolepicích etiket RAYFILM ve formátu A4-A2 a na rolích, samolepicí papíry, folie, foto papíry, průsvitky, přilnavé fólie, speciální mat. pro tisk. Materiály pro DIGITÁLNÍ PRODUKČNÍ TISK a COLOR LASER. VELKOPLOŠNÝ TISK, PRODUKČNÍ TISK, tisk fotografií a kalendářů, vazba V1 a V2. Spotřební materiál pro výpočetní, kancelářskou ...

Služby a výrobu a dovoz: -tiskařské -reklamních předmětů, prezentační systémy -reklamní bannery, prezentační systémy, reklamní dárky a předměty, USB flash disky, kalendáře, diáře, propisovací tužky, klíčenky, smart karty, PVC a čipové karty, podložky pod myš, lentikulární pohlednice, UV hodinky, tisk, webový design.

Zaměření firmy na reklamní dárkové zboží s aplikací loga objednatele. Import zboží z Evropy i Asie. Hlavní nabídka je zaměřena na reklamní a nákupní tašky s potiskem: tašky z netkané textílie bavlněné tašky jutové tašky tašky a obaly na víno tašky na dokumenty a jiné Zakázková výroba tašek v Asii.

Výroba, služby: -potisk textilu -transferový tisk.

Knihařství a reklamní agentura. Služby: -vazba: -knihy, diplomové práce, časopisy, sbírky zákonů -opravy: -staré knihy -výroba: -vizitkáře, diáře, desky, jídelní lístky, krabičky, pouzdra, dárkové kazety, svatební, promoční oznámení -tisk: -vizitky, letáky, propagační materiály -laminování.

Vydavatelství, nakladatelství: -technická literatura -grafické studio -časopisy -knihy -tiskárna. Služby: -organizování kurzů, seminářů.

Služby: -grafické studio, grafické práce -webdesign -DTP studio -3D grafika -fotopráce (focení předmětů) -plotr (samolepicí fólie, polepy aut) -ofsetová tiskárna, tiskové práce (ofsetový tisk do formátu B2) -knihařské práce (vazba, skládání, bigování, laminování, výsek, lepení, kašírování, slepotisk) -reklama, ...

Polygrafické práce. Ofsetová archová tiskárna s knihařským zpracováním. Tisk: -plakáty, prospekty, katalogy, knihy, letáky, přebaly video a audiokazet, etikety, obaly, samopropisovací tiskoviny, pohledy, kalendáře, obrazové publikace a podobně. Výroba: -knižní vazba V1, V2, V4 a kroužková vazbu twin, vhodná např. ...

Grafické studio, DTP. Návrh, konzultace, poradenství, výroba: -tiskoviny: -letáky -brožury, časopisy -plakáty, firemní materiály -vizitky, billboardy -velkoplošný tisk plotterem do formátu AO. Reference: -Ahold Czech Republic, a.s. -Moravskoslezská kooperativa.

Návrh, řešení, výroba: -tvorba webových stránek (www stránek) -obměny web designu -informační systémy a datová správa -e-business aplikace (internetové obchody a objednávkové služby). Poradenství, výroba, obchod, prodej, dodávka, realizace (montáž), provozování: -kompletní marketingové a komunikační strategie značek (brand ...

Reklama tampo-tisk. Reklamní agentura a tiskárna: -tamponový tisk, laser, ofset, sítotisk a další, polepy aut, grafické zpracování loga, kooperace pro reklamní agentury -3D provedení.

Tisková a letáková reklama. Tvorba grafických návrhů. Vyrábíme letáky, plakáty, katalogy, prospekty, vizitky, blahopřání, kalendáře, novoroční blahopřání, reklamní a informační tabule. Polep automobilů, fotopráce.

Řezání a tvarování akrylátu laserem. Výroba, dodávka, poradenství, prodej: -velkoplošný tisk THIEME až 160x120 -plotrová grafika (bigboardy, automobilová reklama-polepy, infotabule, světelné boxy aštíty -samolepky a logoprinty (etikety bez lepidla, PC a auto etikety, hliníkové etikety pro označení strojů, reflexní ...

Výroba, obchod, prodej, montáž, servis, distribuce: -přenosné prezentační systémy -velkoplošný tisk -grafické práce -reklamní stojany, mobilní stojany -prezentační stěny -bannery -A stojany (áčka) -roll up systémy atd. tvoří dvě řady produktů produktové řady Expand a Standard.

Ofsetová tiskárna do formátu A2. Polygrafická výroba. Příprava pro tisk, tisk ofsetový: -vizitky (navštívenky, visiten karten), pozvánky, etikety i samolepící, letáky, hospodářské tiskoviny, plakáty do A2, časopisy, divadelní programy, katalogy, čtyřbarevné prospekty, firemní a dopisní papíry, oznámení -knihařské zpracování V1, V2, V4, ...