TISKÁRNA SCHENK, s.r.o.

Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Kompletní tiskový servis poskytuje svým klientům TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. Hledáte spolehlivou a kvalitní tiskárnu v Ostravě? Potom neváhejte a obraťte se na nás. Naše služby zahrnují ofsetový, digitální, velkoplošný tisk, potisk obálek, výrobu razítek, potisky reklamních předmětů a také textilu. Máme letité zkušenosti na trhu polygrafie.
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
Reklamní agentura, reklamní a grafické studio. Sítotisk, velkoplošný tisk, tiskárna.

Reklamní agentura, reklama: - potisk tašek, propisek, triček, čepice, pracovních oděvů.

Grafické studio a DTP práce, grafické návrhy, tvorba: - katalogy -.brožury - inzerce, formuláře - kalendáře - reklamní tiskoviny - corporate identity - logotypy, webové stránky - tiskové služby.

Reklamní agentura: - komplexní reklamní práce, reklama - velkoplošný tisk.

Výroba - polepy automobilů Tisk - letáky Grafické návrhy tiskovin Distribuce - letáky

Výroba, instalace, servis: - světelná reklama - neonová reklama - firemní transparenty - plastické a fóliové písmo - informační systémy - potisk všech druhů materiálů - sítotisk.

Výroba, služba: - předtisková příprava kovolistů - grafické zpracování, návrhy - kovolisty pro grafické firmy - možnost tisku - osvit CTP - grafické studio.

Tisk Grafická úprava tiskovin

Videostudio Tisk - polygrafie Vydavatelství Rozmnožování - nahrané nosiče - CD - MC - VHS - DVD

Fotografické služby Reklamní služby Komporantní identita pro firmy od A do Z Billboardy Výroba - vizitky - letáky - manuály SEO optimalizace Internetové stránkywebdesign

Prodej a servis - zařízení pro gastronomii Dovoz - zařízení pro gastronomii Výroba - vizitky - plakáty Tvorba - webové stránky Webhosting

Tisk - polygrafie Scanování

Tiskárna, grafické studio: - tisk a vazba novin, časopisů, prospektů - tisk letáků, samolepek, kalendářů, vizitek, ceníků.

-Vydavatelské a nakladatelské činnosti -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Poskytování služeb osobního charakteru Provádění horké, reliéfní a slepé ražby, výsekové práce z papíru, lepenky a podobných materiálů vč.plastů. Perforování, děrování a náseky papíru a lepenky. -Kopírovací práce -Kompletace a prodej dopisní ...