TISKÁRNA SCHENK, s.r.o.

Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Kompletní tiskový servis poskytuje svým klientům TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. Hledáte spolehlivou a kvalitní tiskárnu v Ostravě? Potom neváhejte a obraťte se na nás. Naše služby zahrnují ofsetový, digitální, velkoplošný tisk, potisk obálek, výrobu razítek, potisky reklamních předmětů a také textilu. Máme letité zkušenosti na trhu polygrafie.
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
Nabídka reklamních služeb. Provádíme tisk letáků, vizitek, katalogů. Výroba reklamních bannerů.

Obchodní zastoupení Praha. Nabízíme služby v oblasti polygrafie: - grafické návrhy - DTP služby - provoz tiskárny (sazba, tisk, vazby, skladování, distribuce) - vydavatelství.

Tiskárna a knihárna provádějící ofsetový tisk, digitální tisk, vazbu V1, falcování, výsek, CTP.

Poskytování služeb grafického a foto studia. Nabídka knihtisku, ofsetu a digitálního tisku. Prodej a potisk reklamních předmětů.

Vydavatelství, nakladatelství, expedice: - časopisy: - Průvodce pracovněprávními předpisy - Národní pojištění - Sbírka zákonů ČR - Účetnictví - Metodické aktuality Svazu účetních - Praxeologické publikace - Odborné publikace - Dětská literatura. - knihy: - Praxeologické publikace - Odborné ...

Grafické studio - logotypy - loga - firemní tiskoviny - letáky - plakáty - katalogy - prospekty - pozvánky - inzerce - DTP studio Webdesign - reklamní bannery - webdesign Malonákladový digitální tisk Certifikovaný digitální nátisk

Kartografické centrum, vydavatelství. Výroba, služby: - tematické mapy ČR - turisticko - informační mapy regionů - atlasy pro ZŠ a SŠ.

Reklamní činnsot. Nabídka služeb v oblasti reklamy. Tisk propagačních materiálů

SUMO tisk je tiskárna orientovaná na digitální, velkoplošný a velkoformátový tisk, včetně fotografií, unikátní tapety na míru a fototapety na zeď, latexový tisk, fine art printing, canvas print (tisk na plátno), reklamní poutače a billboardy, tvarový polep a polep vozidel, tašky na míru, vzorníky materiálů a roll-up systémy. Vše pro vnitří i ...

Nabídka marketingového servisu, realizačního studia, tisku a tiskové produkce.

Online společnost print24.cz poskytuje komplexní tiskárenské služby. Produkujeme letáky, dopisní obálky, dopisní papír, kalendáře, prospekty, nálepky s adresou, plakáty, podložky na psací stůl, pohlednice, poznámkové bloky, poznámkové lístky, prezentační desky, prospekty se šitou vazbou, razítka, samolepky, vizitky taktéž vizitky zdarma, časopisy ...

Nabízíme velkoformátový digitální tisk a sítotisk.

Velkoplošný tisk Sítotisk - tamponový tisk Laminace.

Profesionální tisk a vazby diplomových, bakalářských prací. Vazby bez omezení počtu řádků již do 60 minut. Zadání vazby diplomové práce on-line. Realizujeme knihařské práce, kopírování, velkoformátový tisk a plotrování, služby pro architekty.

Reklamní nápisy - polepy automobilů - polepy výloh - plastické písmovýroba - transparenty Světelná reklama - neony Gravírování Digitální tisk Grafické práce.

Významný dovozce a dodavatel: - laboratorní technika - elektrochemické produkty firmy Thermo Electron Corporation - měřicí techika - CAD/CAM systémy pro textilní a automobilový průmysl - tiskárny a systémy čárových kódů. Tisk etiket, visaček, samolepek.

Rytí not. Profesionápní sazba not. Parciální lakování: – sítotisk UV lakem do formátu B1.

Nabízíme kopírování, digitální tisk, scanování výkresů či tisk z PLT a DWG souborů do šíře 150 cm. Provádíme tisk plakátů z digitálních fotografií.

Tiskárna. Služby, potisk, výroba a prodej: - samolepky - jednostranné i oboustranné, potisk ofsetem a sítotiskem

Provádíme barevné i černobílé kopírování, plotrování, světlotisk a laminování. Tiskneme vizitky, provádíme tisk na trička, čepice nebo puzzle.

Vydavatelství odborných časopisů a publikací.

Digitální tisk, DTP studio, grafika.

Tisk cenin, zejména akcií, dluhopisů, losů, poukázek a jiných cenin. Příprava grafických návrhů, tvorba nových designů a nových ochranných prvků. Součástí práce na ceninách všech druhů je jejich archivace a výzkum pro další vývoj ochrany. Proto je společnost rozdělena na tři divize.