TISKÁRNA SCHENK, s.r.o.

Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Kompletní tiskový servis poskytuje svým klientům TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. Hledáte spolehlivou a kvalitní tiskárnu v Ostravě? Potom neváhejte a obraťte se na nás. Naše služby zahrnují ofsetový, digitální, velkoplošný tisk, potisk obálek, výrobu razítek, potisky reklamních předmětů a také textilu. Máme letité zkušenosti na trhu polygrafie.
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
Služby: -vytvoření www stránek na míru -grafické služby -tisk vizitek, letáků a dalších propagačních materiálů¨ -internet marketing (analýza, seo optimalizace, správa PPC kampaní).

Fotografické služby Natáčení reklamní spotů Reklamní agentura, marketing. Tvorba: - logotypy Prodej: - reklamní předměty psací potřeby, přívěsky, deštníky Polepy aut, výloh výroba a prodej: - reklamní poutače - výstavní expozice a stánky Digitální tisk: - letáky - prospekty - katalogy - vizitky - ...

Nabídka služeb, tisku, tvorby www stránek a internetového marketingu

Tiskárna, reklamní agentura: - návrhy reklam - polepy aut - reklama z folií - samolepky - podlahové značení - velkoplošný digitání tiskl. Výroba: - výstražné a informační tabulky BOZP.

Tiskárna. Grafické studio. Kompletní reklamní servis: - návrh loga - zhotovení vizitek, letáků, propagačních tiskovin, plakátů, - polep obchodů, aut, cedulí - tvorba billboardů, plachet - tvorba www stránek - potisk reklamních předmětů.

Reklamní činnost: - barevný tisk - sítotisk - loga, grafika. Služby: - imobiliář (orientační systém) - reklama na billboardech.

Knihařství. Služby: -paspartování a vazba knih. Prodej: -drobná grafika (Tvrdoň, Beneš, Benešová) -paličkovaná krajka.

Sítotisk: -rotační potisk válcových předmětů na strojním zařízení firmy DEBUIT - rovinný potisk - potisk triček na čtyřbarevném karuselu - zažehlovací fólie.

Služby: - reklama - design - tisk - grafika.

Sítotisk, tisk: -potisk plastů, dřeva, kovů, papírových tašek, autoplachty -výroba reklamních samolepek -potisk banerů. Řezaná reklama: -polepy automobilů, výloh -reklamní štítky, informační tabule. Plachtové reklamní transparenty.

Poskytování služeb: -v oblasti reklamy -marketingu -podpory prodeje -velkoplošného tisku, pronájmu reklamních ploch, polepů vozidel a grafiky.

Nakladatelství, vydavatelství. Tiskové služby, internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: -pohlednice - místní, žánrové, vánoční -gratulace, novoroční přání -kalendáře, brožury, leporela -obrazové publikace. Prodej: -foto příslušenství.

Projektová činnost ve výstavbě -Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Poskytování technických služeb -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, ...

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Pěstitelské pálení -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Výroba a ...

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb -Kopírovací práce Zámečnictví, nástrojářství

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod