TISKÁRNA SCHENK, s.r.o.

Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Kompletní tiskový servis poskytuje svým klientům TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. Hledáte spolehlivou a kvalitní tiskárnu v Ostravě? Potom neváhejte a obraťte se na nás. Naše služby zahrnují ofsetový, digitální, velkoplošný tisk, potisk obálek, výrobu razítek, potisky reklamních předmětů a také textilu. Máme letité zkušenosti na trhu polygrafie.
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
Ofsetová tiskárna. Grafické návrhy, tisk: -vizitky -hlavičkové papíry -brožury -letáky -knihy -tiskopisy na samopropis -prospekty -katalogy. Číslování a perforace.

Reklamní agentura: -reklamní polepy aut -firemní poutače -malby na fasády fasády -billboardy -vizitky, letáky -transparenty. Výroba: -reklamní tabule Zpracování: -výtvarné návrhy -vitráže -loga.

Tiskové služby: -ofsetový tisk -do formátu B3 včetně grafického materiálu -tiskopisy, letáky, propagační materiály, vizitky, brožury s vazbou V1 -potisk dopisních obálek.

Výroba: -speciální etikety pro zahraniční firmu.

Projektování, tvorba, návrhy, realizace: -propagační grafika -světelná reklama -grafické návrhy. Výroba: -razítka, razítek -štočky, štočků pro flexotisk a knihtisk -kartonové skládačky, skládaček ze strojní a zušlechtěné lepenky včetně potisku a výseku, lakování blistrovým lakem. Tisk ofsetový, tiskárna: -firemní ...

Výroba: -razítka, razítek. Výroba, zhotovení tiskovin: -firemní tiskoviny.

Tiskárna Otrokovice: - vizitky, dopisní papíry, letáky. Cestovní agentura. Provizní prodej zájezdů, zájezdy: - pobytové, poznávací - tuzemsko, zahraničí.

Rytecké a chemigrafické práce: -ryté štítky -ocelové razníky -dezény do lisovacích forem -znaky -leptané měděné vyjiskřovací elektrody. Sítotisk.

Výroba, tisk: -logoprinty - samolepící a technické etikety -plastické etikety -mikroprint -magnetky -přemisťovatelné etikety -klíčenky a 3D přívěsky -reklamní butony, plachty -odznaky, medaile.

Předmět podnikání dle rejstříku: -výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd -montáž kabelových svazků -výroba, instalace a opravy elektrických strojů a přístrojů -výroba paletizačních systémů z kovových, plastických a dřevěných materiálů -výroba formovací techniky pro strojní a ...

Vyzj Art [čti: vizíj árt] je umě­lecký pro­jekt z Valaš­ska, jehož hlav­ním cílem je pre­zen­to­vat myš­lenky, pocity či emoce skrze tzv. umění zmrz­lého času, neboli fotografování. Vyzj Art se také zabývá web­de­signem a tvor­bou www strá­nek. Jeho dal­ším cílem je nabí­zet tyto služby veřej­nosti, a to pře­de­vším lidem, men­ším fir­mám či ...

Provozovatel - internetový obchod, eshop, e-shop Alkohol-tester.cz: -prodej alkoholových testerů. Služby: -tvorba www stránek, webových prezentací pro firmy i jednotlivce -programování internet aplikací s využitím databází: -internetové obchody, portály, seznamy, galerie, bazary -CD prezentace která má své vlastní ...

Kopírovací a tiskové centrum. Služby: -kopírovací, kopírování -tvorbu grafiky -webdesign -video služby -zpracovávání multimediální CD a DVD prezentace -knižní vazbu -hlubotisk -potisk textilu, triček, polštářků -potisk keramiky a skla -výroba puzzle až do formátu A3. Maloobchod, prodej: -CD, diskety, DVD, VHS ...

Tisk a potisk: -flexotiskový -potisk BOPP, folií na zmrzliny -tisk na hliníkovou folii -výroba obalů. Výroba pro: -potravinářský průmysl: -samolepící etikety v rolích, s potiskem, bez potisku, termo -samolepicí štítky -mlékárenský průmysl: -folie na máslo a tvaroh, víčka na jogurty a mléko, obaly na sýry, saláty. ...

Ofsetový tisk, potisk, polygrafie: - vizitky - dopisní papíry - plakáty - katalogy - výroční zprávy - periodika - kalendáře - krabičky - příbalové letáky - etikety, atd.

Výroba obalových a samolepicích etiket pro chemický i potravinářský průmysl.

Kamenný obchod, maloobchod, prodej: -alkoholové testery -dárkové zboží -sudové víno. Internetový obchod, eshop, e-shop www.Alkohol-tester.cz: -provozovatelem IO je firma TAOX, Zdeněk Sviták.

Grafické studio a architektonický ateliér: -profesionální vizualizace -animovaná 2D a 3D grafika -webdesign -reklamní materiály -tvorba prvků firemní identity -návrhy - plakáty, billboardy, vizitky, etikety ... .

Služby: -tamponový tisk -průmyslový potisk - plast -potisk reklamních předmětů.

Práce: -knihařské, knihařství.

Knihařství. Služby: -vazby (vazba): -knihy -diplomované práce -časopisy -sbírky zákonů -atd. -výroba: -pasparty -výrobky z lepenky -tisk (potisk) zlatou fólií na kůži, papír, textil.

Tisk, výroba: -ofsetový: -katalogy, letáky, vizitky, brožury. Služby: -knižní vazby -knihtisk.

Práce: -písmomalířské -grafické, grafika -komplexní reklamní, reklama: -billboardy -tisk: -letáky, vizitky, polepy aut, foliové polepy - auta, kamiony, dodávky.