Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Úklidové služby: - úklid firem a komerčních prostor - bytové domy - školy, školky - divadla, kina, kulturní domy - objekty po rekonstrukci - generální a pravidelné úklidy - strojové čištění podlah, koberců, židlí - mytí oken - úklid a sanitace wellness center Čistění interiérů automobilů.

Čištění čalounění, sedacích souprav, matrací a koberců.

Úklidový servis: - úklid firem a komerčních prostor - úklid domácností, chat, bytových domů. Čištění koberců a čalounění. Hlídání, venčení mazlíčků. Společnost seniorům, nákup a doručení domů.

ŠEDOVÁ clean service, o. p. s. se zaměřuje na jednorázové a pravidelné úklidy firemních prostor, domácností, kanceláří, čištění oken, čalounění a aut.

Úklidové služby: - jednorázový, pravidelný i generální úklid firem, komerčních prostor - běžný i generální úklid domácností.

Úklidová firma v Olomouci. Provádí úklid bytů, bytových domů, domácností, firem, kanceláří a staveb.

ALL ČisTomáš SERVICES, s.r.o. se zaměřuje na pravidelný úklid bytových domů, firemních prostor, čištění podlah, koberců a čalounění.

24CLEAN s.r.o. se zaměřuje na úklidové služby pro jednotlivce i podnikatelské subjekty.

INVEST BUSINESS ECONOM s.r.o. se zaměřuje na administrativní činnost, prodej kosmetických produktů a úklid firemních prostor v Brně.

Výkon profesionálního předsedy SVJ, komplexní služby a poradenství pro SVJ a BD. Zajišťujeme úklidové služby, úklid bytů, rodinných domů, kanceláří, komerčních prostor i společných prostor v panelových domech v Karviné a okolí. Provádíme jednorázový i pravidelný úklid, vysávání, vytírání, mytí oken a výloh, schodišť i čištění sedaček, koberců a ...

RYCHLÁ JEDNORÁZOVÁ PRÁCE: - montáž nábytku, doplňování zboží v obchodních řetězcích, úklidové služby, roznášení letáků, vykládání kamionů, ... - zajištění studentů SŠ a VŠ, popřípadě žen na mateřské dovolené KRÁTKODOBÁ PRÁCE: - práce na několik po sobě jdoucích dní při problémech se stavem kmenových zaměstnanců - administrativa, pomocné ...

Komplexní služby při vyklízení objektů Vám zajistí firma Marie Bělová. Naše firma se zaměřuje na vyklízecí práce. Vyklízíme byty, domy, kanceláře, sklepy, půdy i stodoly. Dále naše služby zahrnují bourací práce, demolice a rozebírání staveb s následnou likvidací sutě. Obrátit se na nás neváhejte i pokud potřebujete uklidit velmi ...

Práce: - strojní a ruční výkopové a zemní práce - demolice a bourací práce. Autodoprava: - převoz sypkých materiálů - převoz písku - převoz štěrku - převoz suti. Služby: -vyklízecí a úklidové práce.

MEFRA s.r.o. se zaměřuje na servis, stěhování a montování výrobních linek, na průmyslové čištění suchým ledem, skladování a jeřábnické práce.

EVADTER s.r.o. zajišťuje úklidové služby, provádí výrobu razítek, reklamních předmětů a instalace softwaru a hardwaru.

Nabízím v Šumperku široký výběr prací hodinového manžela. Můžete se na mě obrátit s požadavkem na různé venkovní i vnitřní práce. Současně nabízím také další služby jako jsou např. nákupy, odvoz k lékaři nebo vyřízení úředních či technických záležitostí. Působím především v Šumperku a okolí, v případě dohody i kdekoliv jinde. Nabídka ...

Úklidová služba v Olomouci. Zajistí pravidelné i generální úklidy, nákupy pro domácnosti. Ruční mytí a čištění vozidel. Služby hodinového manžela.

Služby: -zajištění pečovatelek či hospodyň v celé ČR -hlídání dětí v domácnostech klientů i pečovatelek -pečovatelky jsou pravidelně školeny a mají praxi -doprovody, doučování, vyúku jazyků a předmětů -v oblasti péče o domácnosti kompletní úklidové služby domácností včetně žehlení, nakupování -venčení a hlídání psů -úklidy firemních ...

Stavebnictví: -stavba RD -rekonstrukce bytových jader -obklady a dlažby -zateplení fasád -sádrokartony -zemní a výkopové práce -izolace aj.

Parní, ruční mytí aut. Čištění párou v domácnosti, firmách, kancelářích.

Úklidy kanceláří a komerčních prostor.

Firma zajišťuje pravidelné i jednorázové úklidy domácností, firem, kanceláří. Čištění koberců a čalounění. Úklid po stavebních a řemeslných pracích.

Deratizační a dezinfekční služby. - hubení hlodavců - hubení hmyzu, štěnic, mravenců, švábovitých - dezinfekce bytů po zemřelých - v potravinářství - v obytných domech - v ostatních provozech.