Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
OLMAN SERVICE s.r.o. poskytuje úklidové práce - jednorázové i pravidelné v průmyslových budovách, halách, kancelářích. Služby: - strojové mytí hal velkokapacitními stroji - úklid po stavebních pracích - ošetření a údržba podlahové krytiny - čištění eskalátorů - výškové mytí oken a pláště budov - extrakční čištění koberců a ...

Luxus plus, s.r.o. je bezpečnostní služba a úklidová služba.

Úklidové práce K&M se zaměřuje na úklid domácností, firem, čištění čalounění, koberců, kůže a na mytí oken.

Služby: - úklidové - mytí oken - čištění koberců, čalounění.

Milan Kalina se zaměřuje na stěhování domácností i firem, montáž a demontáž nábytku a na vyklízecí a úklidové služby.

Detail House s.r.o. na svém eshopu umožňuje objednání čistící služby, kdy Vám profesionálními prostředky vyčistí koberce, čalouněné sedačky, tepování postelí a matrací apod.

-Výroba strojů a zařízení -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Pronájem a půjčování věcí ...

Společnost ČISTĚ CZ s.r.o. poskytuje úklidové služby pro kanceláře, haly, garáže a bytové domy. Dále nabízíme kotoučování podlah, čištění koberců a čištění kůže. Pracujeme na franšízovém modelu pro úklidové služby. Současně pokračujeme v projektu na robotizaci a automatizaci rutinních procesů a vývoji vlastního software a aplikace, která bude ...

Průmyslová prádelna a chemická čistírna. Služby: -praní prádla pro nemocnice, domovy důchodců, hotely, penziony, restaurace, vojenské útvary -chemické čištění textilií, kůží, kůže, kožešin -speciální úpravy bavlněné konfekce pro výrobní i ostatní podniky -pronájem, půjčování prádla.

Uman s.r.o. je úklidová společnost zaměřující se na úklid domácností, firem, společných prostor a na mobilní mytí aut.

Provádíme kvalitní čištění koberců a čalounění v Olomouci i v blízkém okolí. Dále nabízíme zapůjčení extrakčního stroje Kärcher Puzzi 100 vhodného pro důkladné odstranění nečistot a oživení barev mokrou cestou.

Činnost: - bezpečností agentura - detektivní služby - pronájem mobilního oplocení, zábran, toalet, sprch - pořadatelský servis - úklidové služby. Internetový obchod, e-shop: - úklidová technika - čistící prostředky - obalový materiál.

Jsme tradiční česká firma s praxí již od roku 1992 a nabízíme tyto služby: fyzická ostraha majetku a osob, recepční, doprovod a přeprava cenin, úklidová činnost komerčních i nekomerčních prostor, údržba a správa objektů. Vše za velmi výhodných podmínek.

Služby: - mytí oken, čištění žaluzií - úklidové práce - čištění v halách a ve výškách, čištění těžko přístupných míst - mytí prosklených ploch - výškové práce

ALL TOP INVEST s.r.o. se zaměřuje na nákup, prodej a pronájem nemovitostí a na zprostředkování obchodu.

Čištění interiéru automobilů a čalouněného nábytku. Služby: - dezinfekce ozonem - čištění automobilů - čištění koberců a čalounění - renovace světlometů.

Prodej: - zlaté a stříbrné slitky a mince

Ordema s.r.o. se zaměřuje na pravidelný a postavební úklid, tepování a na údržbu zeleně.

Nejčistější, s.r.o. se zaměřuje na péči a hlídání dětí, úklid domácností a poskytuje i služby hodinového manžela.

Poskytujeme kompletní úklidové služby jako pravidelný denní úklid, generální úklid ( domů, bytů a kanceláří ), úklid po řemeslnících ( malování, výměna oken, …), předvánoční úklid, čištění koberců a čalouněného nábytku, mytí oken a čištění interiérů aut. Zaručujeme spolehlivost, preciznost, diskrétnost a individuální přístup k Vašim požadavkům ...

Značková samoobslužná prádelna Quickwash nabízí zákazníkům možnost v průběhu jedné hodiny vyprat a vysušit si své prádlo v profesionálních strojích za příznivé ceny. Máme provozovny v Ostravě a v Havířově. Můžete si přinést svůj prací prášek a aviváž, nebo si tyto zakoupit přímo v prádelně. Profesionální pračky vyperou prádlo rychleji a ...

BRNO MOONLIGHT s.r.o. se zaměřuje na úklidové služby, čištění koberců, čalouněného nábytku a interiérů vozidel.

Firma Úklid Nellysita se zaměřuje na úklidy domácností a na pravidelné, nepravidelné i generální úklidy kanceláří.

MVLstav s.r.o. se zaměřuje na stavební, zemní a bourací práce, pokládku dlažby, výstavbu chodníků, ostrahu objektů a úklidové služby.

Úklidová firma. Služby: - kompletní pravidelné i jednorázové úklidy - výškové mytí oken demineralizovanou vodou - výškové vysávání - extrakční čištění koberců a čalounění - strojové čištění podlah - postavební úklid - vysokotlaké čištění - odstranění plevele bez chemikálií.