Využijte služeb prádelny a čistírny, která nabízí praní ložního prádla pro hotely, penziony a zdravotnické zařízení, praní přehozů a dek z dutého vlákna, praní péřových bund, spacáků a textilních koberečků, ruční žehlení košil a chemické čištění oděvů.

Prádelna a čistírna S-Clean zajišťuje profesionální praní a čištění prádla pro hotely, penziony, restaurace, fitness centra i domácnosti. Používáme kvalitní prací prostředky, moderní techniku a jsem schopni vyhovět i náročným klientům. Najdete nás na Praze 10, ulice Sámova. Prádelna, čistírna, služby: - praní prádla - praní pracovních ...

Veškeré vaše prádlo si můžete nechat vyžehlit u vás doma. Takže ušetříte nejen čas strávený žehlením, ale také čas, který byste věnovali převozu prádla. Je tu pro Vás služba žehlení prádla Praha. Věnujte se tomu, co máte rádi.

Poskytujeme prádelenské služby pro : - hotely - pensiony - residence - ubytovny - restaurace - mateřské školy - kadeřnické a kosmetické salony, - fit-centra a další firmy Naše služby nabízíme : - soukromé osoby (praní, sušení a žehlení prádla), Samozřejmostí námi poskytovaných služeb je naše vlastní doprava.

Služby: - poradenství v oblasti financí, pojišťovnictví a investic

Služby: - prádelna, čistírna - praní prádla - chemické čištění oděvů, textilu.

Provádíme čištění kůží, kožešin, bytových dekorací a koberců. Apretace a úpravy oděvů.

Služby: - pojízdná čistírna peří.

Čištění a praní textilu a oděvů

Čistírna peří Vyrábíme prošívané deky, polštáře, peřiny, dvoudeky, dětské soupravy-ve velikostech podle vašeho přání, z vaší nebo u nás zakoupené sypkoviny, kterou nabízíme od českého výrobce SEBA TANVALD v různých barvách a vzorech-možno i pro alergiky.

Služby: - krejčovství - čistírna

Velkokapacitní prádelna s týmem profesionálů, který naplní vaše přání a představy v této oblasti.

Nabídka úklidových služeb. Specializovaná čistírna vertikálních žaluzií. Montáž nových žaluzií

Služby: -praní prádla -žehlení -svoz a rozvoz prádla

Nabízím: - žehlení - doprava zcela zdarma. Pro oblat - Čestlice, Lipany, Kolovraty, Nupaky, Pitkovice, Průhonice a Uhříněves.

Čistírna prádla - praní, mandlování a žehlení - opravy a úpravy oděvů.

Prodej a šití oděvů, čistírna.

Prodej, opravy a zakázková výroba kožených oděvů a výrobků z přírodní usně: - zakázková výroba kožených oděvů - opravy - scelování - střihová služba - střihy namíru - nastříhání látky - odborné zkoušení a přikreslování - prodej kožených oděvů a kožené galanterie - prodej kožených oděvů – jednotlivé vzorky nikoli konfekce - sběrna ...

Čistírna peří ANIČKA. Čistíme peří, ušijeme z peří co si budete přát, nevlastníme stovky provozoven a proto není možná záměna vašeho peří, jsme malá rodinná firma která se starý o vaší konkrétní zakázku, prošívané deky polštáře, peřinky, Francouzské deky, prodej sypkovin.praní koberců

Správa a údržba nemovitostí s možností ostrahy. Provoz prádelny a čistírny

Expresní čistírna a prádelna, objednávky přes Internet.