Máte-li problém se škůdci, využijte služby deratizátora. Deratizace zahrnuje hubení hlodavců, především krys a potkanů. Dezinfekce Vám zajistí ochranu proti plísním. Dezinsekce Vám pomůže vyřešit problémy s obtížným hmyzem - vyhubí šváby, štěnice i blechy.

Dezinsekce, dezinfekce, deratizace. Hubení nežádoucích plevelů. Plynování komodit. Poradenská činnost.

3 D Dezinfekce-Dezinsekce-Deratizace: - kvalifikované zásahy proti všem druhům škůdců v domácnostech, malých provozovnách, v nemocnicích, velkých potravinářských výrobnách a kdekoliv jinde. - plošné deratizace měst (velkoplošné) - bytová družstva, podniky - ZOO (Zoologické zahrady)

Chemická ochrana rostlin, rostl.produktů. V zemědělských, potravinářských provozech provádíme: -dezinfekce -deratizace -desinsekce.

Služby: - deratizace - dezinsekce - dezinfekce.

Poradenská činnost v oblasti mykologie dřevěných konstrukcí, mykologické průzkumy, určení druhů nákazy biotickými škůdci dřeva.

Desinfekce, dezinfekce, dezinsekce, plynování objektů: - objekty, domy - velkoplošně - města a obce - šachty, potrubí, kanalizace.

Služby: -dezinfekce, dezinsekce, deratizace. -vyklízení půd, sklepů. -výškové práce horolezeckou technikou. -instalace zábran proti holubům. -technická správa objektů.

Služby: -dezinfekce. -dezinsekce. -deratizace.

Služby: -desinfekce všeobecně ničení choroboplodných zárodků -desinsekce hubení hmyzu -deratizace hubení hlodavců. Vyklízení včetně odvozu: -půdních a sklepních prostor -bytů. Zprostředkování: -veterinárně technická činnost domácí zvířata kastrace vakcinace, očkování.

Služby: -asanační práce -deratizace budov -dezinsekce prostředí.

Služby: - dezinfekce - dezinsekce - deratizace.

Odbytové družstvo producentů ovoce. Velkoobchod ovoce a zeleniny. Pěstování, výroba, prodej, odbyt, výkup: -ovoce -meruňky, meruněk, brosve -jablka, jablko a jiné. Zelenina. Poradenská činnost v zemědělství. Mechanizační práce v zemědělství. Hubení škodlivých živočichů, rostlin, mikroorganismů a potlačování dalších škodlivých činitelů ...

Služby. - asanační práce - desinfekce - desinsekce - deratizace - plynování - ochrana rostlin.

Služby: -deratizace -dezinsekce -dezinfekce.

Služby: -dezinfekce-hubení škodlivých mikroorganismů -dezinsekce-hubení škodlivého hmyzu -deratizace-hubení hlodavců -hubení plevelů -čištění vodních zdrojů -hubení plísní.

Deratizace, dezinsekce a dezinfekce. Deratizace: -opatření směřující k likvidaci škodlivých hlodavců nebo omezení jejich výskytu. Dezinsekc: -opatření, která směřují k hubení nebo omezení výskytu škodlivého a nežádoucího hmyzu a ostatních členovců na přijatelnou úroveň. Dezinfekce: -soubor opatření, vedoucích ke ...

Naše služby: - hygienický servis - venkovní úklid - vnitřní úklid.

Hostinská činnost. Ubytovací služby. Deratizace, dezinsekce, dezinfekce: - hubení myší, potkanů, krys - hubení hmyzu, mravenců, štěnice domácí, blechy obecné, - likvidace plísní, bakterií, kvasinek a hub - odstranění a likvidace sršních a vosích hnízd - tlaková injektáž dřeva - likvidace dřevokazného hmyzu - ohnisková i ...

Jsme rodinná firma s dlouholetou tradicí deratizace, která sahá do 60. let minulého století. Můžeme nabídnout dlouhodobé zkušenosti, znalosti nových technologií hubení hlodavců a obtížného hmyzu, přípravky se 100% účinností.

Provádění ochranné dezinfekce, dezinsekce a deratizace.

Deratizace, desinsekce, desinfekce, moderní způsob hubení hlodavců, hubení obtížného hmyzu, likvidace vosích a sršních hnízd, nové postupy v boji se štěnicemi, celoplošné deratizace měst a obcí, ochrana dřeva a sanace krovů, ochrana proti holubům, likvidace a omezování vegetace.