Máte-li problém se škůdci, využijte služby deratizátora. Deratizace zahrnuje hubení hlodavců, především krys a potkanů. Dezinfekce Vám zajistí ochranu proti plísním. Dezinsekce Vám pomůže vyřešit problémy s obtížným hmyzem - vyhubí šváby, štěnice i blechy.

Hubení škůdců - odchyt holubů

Ochrana budov proti ptactvu

Služby: -běžnou i speciální ochrannou deratizaci, dezinfekci, dezinsekci -deratizace, dezinfekce, dezinsekce -hubení hmyzu -chrana dřeva preventivní i napadeného -provádím čištění koberců, koberce.

Služby: -deratizace -dezinsekce - dezinfekce -hubení škodlivých hlodavců - hmyzu - choroboplodných mikroorganismů.

Čištění a opravy kanalizací. Desinfekce, dezinsekce, deratizce.

Dceřinná společnost Norsko - dánského výrobce profesionální čisticí, potravinářské a dezinfekční chemie. Dodáváme přípravky pro všeobecný úklid, plavecké bazény, zdravotnictví, automyčky, autoservisy, školy, pekárny, výrobny lahůdek a řezníky

Stavební firma, stavby: - rekonstrukce bytů - obklady a dlažba - přestavba koupelen - stavba rodinných domů - montáž střešních oken Velux - stěrkování - zateplování - štukatérské práce - půdní vestavby - sádrokartony. Zastoupení frimy Stachema: - prostředky k likvidaci plísní a hub a dřevokazového hmyzu - prostředky k ...

Člen mezinárodní evropské asociace CEPA. Služby: -dezinfekce -dezinsekce -deratizace -mechanické čistění půdních a sklepních prostorů-závěrečná dezinfekce -bílení objektů -likvidace vos* a sršňů -plošná deratizace v obcích. - likvidace švabu, štenic, blech, rusu, - profesionální paznehtářské práce.

Deratizace. Dezinsekce. Dezinfekce. Provádíme likvidaci hmyzu - štěnic, mravenců, blech a ostatního hmyzu.Lividace hlodavců. Nabízíme vyklízecí práce - likvidace pozůstalosti, vyklízení bytů, domů, sklepů, odvoz odpadu na skládku.

Služby: -dezinfekční, dezinsekční a deratizační -poradenství.

Prodej: - deratizační prostředky - šperky - obklady, dlažby.

Deratizace: - hubení škodlivých hlodavců. Dezinsekce: - hubení hmyzu. Dezinfekce: - ničení a zneškodňování mikroorganismů, choroboplodných zárodků a plísní.

Deratizace: -hubení hlodavců -plošná deratizace měst -hubení hlodavců na volných prostorách -výkup věcí z pozůstalostí, včetně kompletní asanace prostor a odvozu na skládku. Dezinsekce: -hubení obtížného a škodlivého hmyzu -ošetření hospodářských zvířat a objektů proti ektoparazitům a dermatomykózám -plynování ...

Služby: Deratizace, dezinfekce, dezinsekce -gastronomie, potravinářský průmysl, ostatní průmysl, veřejné budovy, zdravotníctví, privátní sféra, celoplošná deratizace.

Bezpečnostní agentura Vyklízecí práce - stěhování Úklidové práce Deratizace - dezinsekce - dezinfekce

V současné době se zaměřuje na čištění a dezinfekci v: - nápojovém průmyslu - gastronomii - zemědělství - zdravotnictví. Další naší činností je poradenství v oblasti hospodárných aplikací čištění a dezinfekce a výroba zařízení pro jejich dávkování. 13.5.2009 Anti-Germ CZ s.r.o. Vážení obchodní přátelé, Dovolujeme si Vám ...

Deratizace - dezinsekce - dezinfekce

Deratizace, dezinsekce, dezinfekce. Vyklizování sklepů, půdních prostor. Likvidace holubů, holubího trusu. Hubení hlodavců, hmyzu. Ničení choroboplodných zárodků. Služby 24 hodin denně. Prodej deratizačního materiálu na hlodavce.

Naše služby: - deratizace, dezinsekce a dezinfekce.

Služby: -komplexní plošná deratizace, dezinfekce, dezinsekce. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -přípravky na hubení hmyzu a deratizaci.