Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Sanace. Služby, práce: - dřevomorka - červotoč - mikrovlny - sanace dřeva a zdiva - mikrovlny MIKROWAVE - vysušování zdiva - likvidace dřevomorky a plísní, plísně - hubení dřevokazného hmyzu.

Nanonástřiky speciálních funkčních suspenzí.

-Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu

Správa a údržba nemovitostí. Komplexní úklidové služby - komerční prostory.

Prádelna: - praní, mandlování ložního prádla. Oprava textilu. Ruční žehlení. Prodej pracích a čistících prostředků. Praní a žehlení košil. Služby i pro penziony a hotely.

Provádíme kompletní úklidové služby pro firmy, instituce, občany i živnostníky. Půjčovna strojů průmyslové čistící a úklidové techniky a prostředků značky Kärcher a další.

Zpracování statických pevnostních, stabilitních a tepelných výpočtů: - statické posuzování tlakových nádob dle ČSN 690010, EN 13445. Daňové přiznání. Vedení: - daňové evidence. Úklidové práce na stavbách. Drobné bourací práce. Zemní práce: - terénní úpravy. Pomocné práce na fasádách. Pořádá: - veřejné kulturní akce a zábavy - ...

Ochrana objektů a osob, bezpečností poradenství, pořadatelské služby a zebezpečení akcí, autodoprava, catering, úklidové práce.

Úklidová služba. Služby: - úklid průmyslových, komerčních objektů, kanceláří - úklid soukromých bytů, domácností - jednorázové úklidy.

Úklidové služby: - úklid domácností, firem, domů.

Služby: - mandlování prádla - čištění a praní oděvů. Provozovna: - Jungmannova 355, Frýdek-Místek - Místek.

Služby: - úklidové služby převážně pro firmy - čištění koberců, koberce.

Úklidové služby. Úklidy: - pravidelné - jednorázové - firmy, domácnosti, komerční prostory, výrobní haly. Správa a údržba nemovitostí. Údržba zeleně. Nabízíme likvidace odpadů. Vyklízení půdních prostor či sklepů. Praní koberců. Sídlo firmy: - Sosnová 387, Třinec - Dolní Líštná.

Úklidová služba: - rodinné domy - průmyslové objekty - kanceláře.

Úklid bytových a nebytových prostor. Čištění koberců, interiérů vozidel.

Čistírna: - čištění peří parou.

Služby: - čištění koberců a potahovin (čištění oxidem uhličitým).

Čistírna. Čištění: - chemické čištění oděvů (i kožené) - peří. Maloobchod, prodej: - punčochové zboží - ponožky pánské, dámské, dětské - české výrobky - tkaničky. Šití, oprava: - oprava oděvů - všívání uzávěrů - ložní prádlo, závěsy, záclony - péřové deky a polštáře. Oprava: - kožená galanterie. Sběrna: - SAZKA ON LINE, ...

Dýhování na zakázku - stříhání, šití a lisování dýhy na podkladové materiály - sušení řeziva Truhlářské prácevýroba - laminové DTD, přírodní dýha nebo masív Výroba - kuchyňské linky Výroba - kancelářský nábytek Výroba - obývací pokoje - ložnice - vestavěné skříně - zasedací místnosti Výroba - ...

Čistírna. Služby: - čištění peří - šití přikrývky, péřové výrobky (deky, polštáře).

Chemická čistírna. Chemické čištění všech oděvů. Praní prádla, mandlování. Čištění a impregnace, barvení a odstraňování skvrn: - pracovní oděvy (montérky, pláště atd.) - kůže, kožené oděvy, kožené výrobky. Čištění peří a zhotovování, šití péřových výrobků, přikrývek. Brašnářství, opravna obuvi. Oprava deštníků. Oprava oděvů. Smluvní ...