Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Činnost: - hlídací a detektivní agentura. - úklidové služby Sídlo: Milheimova 809, Zelené Předměstí, 530 02 Pardubice

Lakýrnické a natěračské práce - nátěry fasád Malířské práce Mytí - fasády

Kapsa - úklid a služby Jsme malá rodinná firma, která se specializuje na úklid především domácností, ale i malých firem. Domácnostem poskytujeme také další služby, např. žehlení a nákupy do domu. Čistíme koberce, potahy a čalounění extrakcí.Působíme v Hradci Králové, Pardubicích a okolí.

Malířství, natěračství, práce: - malířské, natěračské, malby, malování - bytové, nebytové prostory - interiéry, exteriéry - tapetování, tapetářské práce - izolační a dekorativní nástřiky. Nátěry: - nátěry ocelových konstrukcí - nátěry dřevěných materiálů, oken, dveří - nátěry fasád, střech, plotů, zárubní - protipožární ...

Úklid, úklidová služba: - úklidy bytů, kanceláří, sálů a dalších prostor - kompletní úklidy novostaveb, předkolaudační úklidy - úklidy pravidelné i jednorázové, (vánoční, velikonoční), včetně čištění koberců a čalounění. Mytí, čištění: -čištění interiérů osobních a nákladních aut. Strojní čištění podlah.

Práce, služby, úklidová firma: - služby pro rodinu: - hlídání dětí - doprovod do/ze zájmových kroužků - péče o osoby vyžadující zvýšený dohled - služby pro domáctnost - úklidové a pomocné práce, hospodyňky - domovní a bytová údržba - úprava zahradní zeleně Veškeré služby lze sjednat jednorázově i dlouhodobě.

Služby: - prádelna - čistírna - čištění textilních, kožených a kožešinových výrobků

Nabízí, poskytuje služby: - úklidové práce denní i jednorázové, včetně dodávky sanitárních zařízení a hygienických potřeb: - kanceláře, skladové prostory - sanitární zařízení (veškeré zásobníky na hygienické potřeby, včetně náplně) - generální úklidy po dokončení staveb (servis pro stavební firmy před předáním stavby ...

Úklidové práce. Zajišťování úklidových prací.

Služby: -čištění koberců -čištění čalouněného nábytku.

Výroba, prodej: -elektrotechnické součástky Služby: -úklidové -potapěčské -cestovní kancelář

Čištění peří a šití péřových výrobků.

Profesionální úklidové služby, stálé i jednorázové úklidy, mytí oken, úklidy před kolaudacemi a po stavebních rekonstrukcí.

Úklid Pardubice, Hradec Králové, Chrudim, Rychnov nad Kněžnou. -čištění koberců a čal. nábytku -úklidový servis pro firmy, postavební úklidy hal, obchod. domů, kanceláře, domácnosti, obchody, zdravotní střediska, úřady, bytová družstva, školy, -prodej úklidové techniky a čistící techniky Kaercher ČIŠTĚNÍ INTERIÉRŮ AUT VŠECH VELIKOSTÍ, ...

Služby: - prádelna - čistírna - praní - mandlování - žehlení - svozu a rozvozu prádla pro firmy.

Služby: -desinfekce všeobecně ničení choroboplodných zárodků -desinsekce hubení hmyzu -deratizace hubení hlodavců. Vyklízení včetně odvozu: -půdních a sklepních prostor -bytů. Zprostředkování: -veterinárně technická činnost domácí zvířata kastrace vakcinace, očkování.

Nebaví Vás žehlit či uklízet? Jsem tu pro Vás a nabízím. Pečlivé ruční žehlení prádla, košil a lůžkovin. Profesionální úklid domácnosti dle Vašich požadavků. 100% diskrétnost, pečlivost a profesionalita. Perfektní servis. Vše dohodou.

Služby: - prádelna - čistírna - čištění a praní oděvů a koberců.

Naše služby: - prádelna - čistírna - čištění a praní oděvů.