Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Úklid, čištění - auta Komplexní úklidový servis pro firmy a domácnosti - mytí oken - polymerizace podlahových krytin - kolaudační, velké generální úklidy - úklidy škol a školek Čištění - koberce Údržba - zahrady

Provádíme veškeré úklidové práce včetně čištění koberců a čalounění..

Prádelna a čistírna pro: - hotely - organizace - obyvatelstvo. Praní a mandlování prádla.

Nátěry: - střechy Tesařské práce: - opravy trámů a krovů Údržba střech: - čištění žlabů - úklid sněhu Bourací práce. Klempířské práce: - opravy klempířských prvků - montáž okapů a svodů - uchycení okapů (háky) - lemování - úžlabí - střešní výlezy - fasádní prvky (římsy, atiky, parapety, ...

Služby: - periodický i jednorázový úklid interiérů a exteriérů všeho druhu - suché čištění koberců - extrační a kartáčové čištění koberců a sedacích souprav - mytí výloh, oken a prosklených ploch - drátkování, broušení, pastování, leštění, lakování parket - úklid po stavebních pracích - čištění sklepů a místností po zatopení - ...

Dodávka - investiční celky pro energetické sektory Dodávka - investiční celky pro průmysl Čistírna a prádelna Mandlování, žehlení, úklidové služby Krejčovství Půjčovna čistících strojů Karcher Řemeslné práce, hodinový manžel Stavební práce s UNC 30. Zámečnická dílna.

Stavební práce, stavební firma: -rodinný dům, domy -novostavby, novostavba -rekonstrukce -byty, domy, půdní nástavby, nebytové prostory -elektrikář, instalatéř, topenář, sádrokartonář, truhlář -výběr, dodávka, doprava stavebního materálu -vypracování projektové dokumentace, vizualizace ve 3D provedení(koupelny, WC) -fasády, ...

Úklidový servis. Firma Herkules je rodinná úklidová firma působící v oblasti Prahy a Středočeského kraje. Služby: - domácí a venkovní úklidové práce pravidelně i jednorázově - mytí výloh a skleněných ploch - pravidelné denní, jednorázové úklidové práce kanceláří, bytů, rodinných domů, panelových domů - úklid jarní (vánoční) - ...

Tesařské práce Úklid - půdní prostory Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - střešní okna

- Úklidové služby - dezinfekce, dezinsekce, deratizace - stavební práce

Orpas je moderní, dynamicky se rozvíjející společnost, která se zabývá organizací a řízením externích i interních pracovníků úklidu Strategií naší společnosti je poskytnout kompletní a odborné služby všem firmám, kteří chtějí kvalitní služby a perfektní čistotu.

Provádění úklidu po řemeslnících (malířích): -mytí oken a výloh -úklid interiérů -protiskluzová úprava podlah. -hlídání dětí -žehlení Telefon:325614944 na záznamník. Braunstein Václav provádí práce: -zednické -pokrývačské všeho druhu včetně břidlice -pokládání linolea PVC a koberců -lepení korku -nátěry střech.

Zajišťujeme jednorázový i pravidelný úklid firem. Zabýváme se dodávkou potřeb pro hygienu. Provádíme náhradní plnění.

Úklidové práce: - kompletní jednorázové i pravidelné úklidy bytových domů, komerčních prostor a domácností. - jednoduchou údržbu zahrad - sekání trávy, pletí záhonů - hlídání dětí.

Nabízíme: - komunální čištění a očista budov - čištění pomocí výkonných sacích prostředků - očista zdravotnických zařízení - očista budov - zimní uklízení parkoviště - letní uklizení parkoviště - údržba zeleně.

Služby: - deratizace - dezinsekce - dezinfekce.

Výroba: - péřové přikrývky, polštáře, peřiny, spací pytle. Čištění a praní peří.

Naše služby: - prádelna - úklidové práce.

Nabízíme: - praní prádla a čištění oděvů, peří a šití péřových dek a polštářů.

Nabízí: -úklidové práce -údržba zeleně -praní a mandlování prádla -topenářské práce -instalatérské práce -vodoměry a měřiče tepla.