Rekra, s.r.o.

Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Nabízíme: - praní, žehlení - opravy oděvů, bytového textilu a osobního zboží.

Nabízíme: - praní, čištění a mandlování prádla

Práce: -klempířské -pokrývačské -úklidové -topenářské -vodoinstalatérské. Autodoprava: -zemní práce-UNC -nákladní s hydraulickou rukou -doprava suti, štěrku a písku. Prodej: -stavební hmoty. Stavební úpravy: -izolace betonových konstrukcí -izolace plochých střech -izolace tepelná. Údržba zeleně. Aplikace nátěrových hmot.

Služby: - bezpečnostní - úklidové - zahradnické - stavební.

Zabýváme se vyklízením nemovitostí, dvorů a zahrad, zařídíme vyklizení pozůstalostí, domů a bytů. Rychlé a spolehlivé vyklizení nejrůznějších prostor, to je Vyklizeno1-2.cz. Pomůžeme vám efektivně vyklidit nepořádek. Neztrácejte drahocenný čas vyklízením. Přenechte vyklizení vašeho domu, bytu či sklepa odborníkům na vyklízení. Rychle a efektivně ...

Služby: - periodický i jednorázový úklid interiérů a exteriérů všeho druhu - suché čištění koberců - extrační a kartáčové čištění koberců a sedacích souprav - mytí výloh, oken a prosklených ploch - drátkování, broušení, pastování, leštění, lakování parket - úklid po stavebních pracích - čištění sklepů a místností po zatopení - ...

Dodávka - investiční celky pro energetické sektory Dodávka - investiční celky pro průmysl Čistírna a prádelna Mandlování, žehlení, úklidové služby Krejčovství Půjčovna čistících strojů Karcher Řemeslné práce, hodinový manžel Stavební práce s UNC 30. Zámečnická dílna.

- rekonstrukce domů - správa, údržba, úpravy a opravy chat a chalup - ohlídání a úklid - rozpočet stavebních prací - dodávka materiálu - záruční doba 60 měsíců.

F - plus Kompletní úklidový servis: -čištění a leštění podlah, koberců -čištění a leštění dlažby, PVC* -jednorázový úklid -mytí oken, rámů a žaluzií -luxování.

Činnost: - zakládání staveb - spodní stavby - novostavby rodinných domů - zateplování fasád - rekonstrukce staveb - technický i odborný dozor - údržba a úklid - drobná údržba domů - pravidelný úklid rodinných domů - údržba zahrad.

Provádí: - dezinfekce - dezinsekce - deratizace - plynování-fumigace objektů a obilovin - plyny kyanovodík a fosforovodík - ošetření proti dřevokaznému hmyzu - likvidace nežádoucí vegetace - likvidace holubího trusu - zabezpečení stavby proti holubům - dodržování ISO norem, BRC, IFS, HACCP potravinářství, zemědělství-naší ...

Čistíme: - oděvy, textil, velury, kůže, kožešiny, pracovní oděvy a sportovní dresy, svatební šaty, uniformy aj. Pereme a mandlujeme nejen pro ubytovny a restaurace.

Deratizace. Dezinfekce. Dezinsekce.

Služby: - čištění hrobů, pomníků - čištění eternitových střech, dlažby, schodiště, beton. - odstranění starých fasád.

Prádelna. Sídlo podnikání: Kouřim, Dlouhá 542 tel.: 321 783 791

Prodej - bioenzymatické přípravky Dezinfekce odpadních lapolů a septiků

Prodej - bioenzymatické přípravky Dezinfekce odpadních lapolů a septiků

Natěračské práce Opravy - komíny Mytí fasád a oken Výškové práce horolezeckou technikou Zednické práce Zámečnické práce

Kamnářství Kominictví -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na ...

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a ...