Nemáte čas na úklid? Využijte úklidové služby zahrnující mytí oken, schodišť a zrcadel, čištění koberců, podlah i sedaček, utírání prachu, žehlení, mytí nádobí, generální úklid koupelny a kuchyně, desinfekci a impregnaci povrchů a další potřebné služby.

BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Společnost BAVA servis Staré Město poskytuje úklidový servis na profesionální úrovni pro zájemce ve Zlínském kraji a z dalších koutů Moravy. Zajišťuje 7 dní v týdnu služby spojené s provozem nemovitostí. Kompletní úklidové služby zajistí pro výrobní firmy, kanceláře i ordinace - jednorážově i pravidelně. Jde o práce v interiéru i exteriéru - dle ...
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Prádelna Opočno s.r.o. nabízí profesionální praní veškerého prádla. Naše činnost zahrnuje praní, mandlování a žehlení prádla pro ubytovací zařízení, restaurace, domovy pro seniory i kosmetické či kadeřnické salony. Najdete nás v Opočně na ulici Komenského. Nabízíme: - praní prádla - mandlování, žehlení prádla - praní pro hotely, ubytovací ...

Zabýváme se činnostmi okolo domu.Renovujeme zateplujeme okna a dveře, vyrábíme nábytek dle vašeho přání, pokládáme nové a opravujeme staré střechy, pečujeme o zeleň a postaráme se i o úklidové práce a mnoho dalších řemeslných činností. Pokud nemáte čas ani sílu oceníte naše ruce.

Kompletní služby pro domácnosti: -pravidelný úklid -hlídání dětí -péče o seniory -údržbářské práce.

-Sklenářské práce, rámování a paspartování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Potrubní a pozemní doprava (vyjma železniční a silniční motorové dopravy) -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické ...

Úklidové práce: - pravidelné i jednorázové úklidy - mytí oken - čištění koberců a další. Pronájem, půjčovna: - stroje na čištění koberců a čalounění. Dětský bazárek, bazar. Prodej: - obnošené oblečení, textil.

Úklidové služby pro Břeclav, Hodonín a Znojmo: - pravidelné - jednorázové Služby: - ostraha - správa budov - čištění a údržba kanalizací - údržba zeleně. Jsme součástí franchisové sítě společnosti ATALIAN.

Služby: - bezpečnostní nepřetržitá dálková ochrana a ostraha objektů (tzv. Systém centralizované ochrany SCO) - úklidové služby, pravidelné úklidy firemní objekty, státní instituce, družstevní domy - mytí oken, fasád pomocí horolezecké techniky - kontrola vašich pracovně-neschopných zaměstnanců - zapůjčíme vám mobilní EZS pro ...

Společnost PROSTOR a.s. provádí komunální, úklidové služby a údržbu zeleně na území hlavního města Prahy i v jeho okolí.

Poskytujeme úklidové služby pro domácnosti, kanceláře a další nebytové prostory. Profesionální úklid jsme ochotni přizpůsobovat zákazníkovo potřebám a mimo úklidu nabízíme také služby doplňkové, jako mytí oken nebo žehlení.

Stěhování u nás vnímáme jako komplexní službu, která v sobě zahrnuje důslednou přípravu rozpočtu, naplánování logistiky, poskytnutí balicích materiálů, zabalení zařízení, montážní služby, přepravu, rozmístění nábytku a zařízení v nových prostorách. Před a po stěhování zajistíme úklid prostor a lehké stavební úpravy. Během stěhování nabízíme ...

Čištění, úklidové služby, úklidové a práce a služby (jednorázové, generální, pravidelné, ...). Dále se zabýváme údržbou a správou nemovitostí.

Služby: - mobilní čištění interiérů aut - čištění koberců a čalounění

Mějte doma předvánočně uklizeno po celý rok. Dopřejte si více volného času a nechte na nás zařídit vám příjemné, čisté prostředí nejen u vás doma, ale třeba i ve vaší kanceláři či jiných komerčních a společenských prostorách.

Zajišťujeme komplexní úklid určených prostor. Práce je prováděna vlastním materiálem, nástroji, vybavením, dopravou a případným dozorem potřebným k zajištění celé práce.

Od roku 2002 poskytuje naše firma úklidové služby, a od roku 2010 se zabýváme fyzickou ostrahou objektů, obsluhou vrátnic a recepcí. V tomto oboru se naše klientela každým rokem rozrůstá. Řada spokojených organizací, firem a domácností u nás opětovně žádají o nabídku služeb v těchto kategoriích: zajištění stálého úklidu, fyzická ostraha objektů, ...

Provádíme kompletní péči o fasády. Specializujeme se na mytí a čištění fasád střech a dlažeb. Čistění organického znečištění povrchů – odstranění plísní, řas, hub a mechů. Odstranění atmosférických nečistot z povrchů – smogových částic, prachu a dalších nečistot. Odstranění graffiti z fasád.

Čištění koberců, čalouněného nábytku a interiéru aut. Pracujeme pouze s kvalitním profi tepovacím strojem a čistícími prostředky. V této oblasti služeb máme letité zkušenosti a mnoho spokojených klientů. Zaručujeme rychlou realizaci Vaší objednávky.

Autodoprava - Přeprava osob do 9osob - Úklid - správa nemovitostí

Poskytujeme komplexní úklidové služby pro firmy, jednotlivce a domácnosti. Nabízíme jak jednorázové, tak i pravidelné a generální úklidy domácností, kanceláří, firemních prostor, hal a průmyslových objektů.

Nabízíme krystalizace podlah, úklidové práce, výškové práce a mytí fasád, stavební práce.