Nemáte čas na úklid? Využijte úklidové služby zahrnující mytí oken, schodišť a zrcadel, čištění koberců, podlah i sedaček, utírání prachu, žehlení, mytí nádobí, generální úklid koupelny a kuchyně, desinfekci a impregnaci povrchů a další potřebné služby.

BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Společnost BAVA servis Staré Město poskytuje úklidový servis na profesionální úrovni pro zájemce ve Zlínském kraji a z dalších koutů Moravy. Zajišťuje 7 dní v týdnu služby spojené s provozem nemovitostí. Kompletní úklidové služby zajistí pro výrobní firmy, kanceláře i ordinace - jednorážově i pravidelně. Jde o práce v interiéru i exteriéru - dle ...
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
BE CORRECT s.r.o.
Pokud se vám nechce řešit pravidelný úklid, svěřte jej odborníkům. Pomůžeme Vám s úklidem nejen domácností, ale také kanceláří. Získáte více času pro svou rodinu a přátelé. Naše služby zahrnují vysávání, mytí podlah, kompletní vyčištění koupelny a záchodu, setření prachu, leštění dveří a klik, umytí a vyčištění všech vnějších povrchů, umytí a ...
BE CORRECT s.r.o.
Služby: - hlídání dětí - úklidy domácností, žehlení - péče o seniory a domácí mazlíčky. Pořádání: - kurzy pro animátory volného času, teoretická a praktická výuka.

Provádí, služby: -mytí oken, okna Brno, Praha -odstranění graffiti Brno, Praha -antigraffiti nátěr -strojové čištění koberců. Pobočka: Pitkovická 7 110 00 Praha TEL: 222363811

Čištění rozvaděčů, elektromotorů, generátorů, transformátorů. Průmyslové odmašťování kaloriférů, strojů a strojního zařízení, vzduchotechniky, jeřábových drah. Prodáváme čisticí techniku. Provádíme sanace po požáru a povodních. Poradenství a návrhy.

Prádelna, mandlovna: -praní, mandlování, ruční žehlení -opravy oděvů -úklid domácnosti -sběrna chemického čištění. Pro firmy: -praní pracovních oděvů -včetně drobných oprav.

Úklid: -pravidelné úklidy rodinných domů, dům, domy, bytů, byty, společné prostory bytových domů se slevou -firmy, firma, kanceláře, obchodní prostory -profesionální, perfektní a precizní úklid kanceláří, obchodních prostor, prodejen, ordinací, ubytovacích zařízení, hotelů, restauračních zařízení, výrobních hal.

Zahradnické služby. Zajišťujeme údržbu zeleně, kácení stromů, sečení trávy, prořez ovocných stromů. Výsadba a údržba živých plotů a trávníků, stavba oplocení, správa a úklid nemovitosti a komunikací, vyklízecí a bourací práce. Zakládání trávníků a okrasných zahrad. Zakládání nových zahrad, výsadba stromů a keřů. Celoroční údržba zeleně a ...

Společnost je nositelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001. ISO 14001:1997 Enviromentální management. Výpis kvalifikovaných dodavatelů MMR. Služby, dodávka, komplexní servis, průběžná údržba: -generální, předkolaudační úklid -úklid po řemeslnících -stálé úklidy budov, periodické -kompletní čištění průmyslových hal a objektů -výškové ...

Montáže vodo-topo-plyn. Havárie, opravy, údržba. Instalatérské, plynařské, plynoinstalatérské, topenářské práce. Montáž ÚT, ústřední topení, ZTI a plynoinstalace v obytných i účelových objektech. Montáž provádíme z PPR, RPE, KG, HT, plastů, mědi, kovů. Revize, revizní služby, servis-plyn, plynofikace, tlakové nádoby, voda, ...

Služby: -úklidové - pravidelné, nárazové generální úklidy -strojové čištění podlah -čištění koberců a čalounění -mytí oken -ostatní služby.

Služby: -úklidová firma -úklidy kanceláří, úklid firem, úklid domů, úklid bytů -impregnaci kůže, čištění a údržbu podlah, čištění dlažby, voskování, broušení parket, mytí oken, výškové práce, vyklízení, čištění žaluzií.

Služby: -úklid -čištění koberců včetně čalounění -mytí oken -úklid po malířích.

Zajišťujeme: -úklidy bytů, nebytových prostor -kolaudační úklidy, mytí oken, praní, žehlení -vedení domácnosti -hlídání dětí. Úklid a údržba: -firemní prostory -kanceláře -ordinace -restaurace -mytí oken výloh a jiných skleněných ploch -čištění koberců a čalounění.

Úklidové služby: - jednorázový i pravidelný úklid firem i soukromých osob - čištění koberců, čalouněného nábytku - strojní čištění podlahových krytin - mytí oken a výkladů - pravidelný úklid kanceláří, prodejen, skladů i výrobních hal - úklid po stavebních úpravách, malířích a před kolaudací.

Ekologické služby: -čištění jímek a lapolů -nakládání s odpady (O/N) -přeprava odpadů -úklidové a vyklízecí práce -čištění nádrží -ekologická likvidace nádrží -biodegradace zemin.

Výškové práce. Služby: -malířské a natěračské práce -zámečnické a klempířské práce -sklenářské práce -montáže a demontáže -izolace střech -čištění a mytí -demolice -kácení a řezání.

Pražská agentura nabízející služby pro rodinu jako hlídání dětí, doučování, péči o seniory nebo úklid domácností. Všechny naše chůvy jsou studentky lékařské fakulty. Nabízíme kvalitní služby za dostupnou cenu.

Služby: -čištění koberců -textilního i koženého čalounění -interiérů osobních i užitkových vozů. Ke své činnosti používáme profesionální techniku i účinné čistící prostředky. Působíme zejména v Jihomoravském kraji (Tišnov, Brno, Kuřim...) a kraji Vysočina (Bystřice nad Pernštejnem, Žďár nad Sázavou...). Své služby poskytujeme jak soukromým ...

Úklidové služby: -pravidelná péče o interiéry -nárazové úklidové práce -mytí oken, výloh, skleněných ploch -čištění koberců a čalounění -odborná dezinfekce -nezávazné poradenství.

Úklidové služby, práce pro firmy i domácnosti.

Práce, služby: -malířské -natěračské -lepení, tapetování lišt, podhledů -úklidové práce -prodej barev, laků -prodej stavebního materiálu -prodej podlahových krytin.

VIP služby. Úklidové služby komerčních prostor, kanceláře, úklid po řemeslnících, malování a stavebních pracích.

Služby: - úklid kanceláří, výrobních prostor, domácností - generální a kolaudační úklid - čištění podlah a koberců - služby recepčních - čištění mramoru Maloobchod, prodej: - čistící prostředky - čistící systémy.

Služby: - úklidové služby pro domácnost, firmu, restauraci. Maolobchod, prodej, e-shop: - úklidové prostředky.

Stavební práce: -zemní a výkopové práce -demoliční práce -opravy,výstavba ploty,zídky,brány, branky -zahradní chodníky,parkoviště -výstavba,opravy a údržba drobných zahradních staveb -výstavba zahradních doplňků (fontány, kašny atd.). Vyklízení půd*,sklepů včetně odvozu smetí. Kompletní práce pro Vaši zahradu: ...