Nemáte čas na úklid? Využijte úklidové služby zahrnující mytí oken, schodišť a zrcadel, čištění koberců, podlah i sedaček, utírání prachu, žehlení, mytí nádobí, generální úklid koupelny a kuchyně, desinfekci a impregnaci povrchů a další potřebné služby.

BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Společnost BAVA servis Staré Město poskytuje úklidový servis na profesionální úrovni pro zájemce ve Zlínském kraji a z dalších koutů Moravy. Zajišťuje 7 dní v týdnu služby spojené s provozem nemovitostí. Kompletní úklidové služby zajistí pro výrobní firmy, kanceláře i ordinace - jednorážově i pravidelně. Jde o práce v interiéru i exteriéru - dle ...
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Prodej, montáž a servis: -stínící, protisluneční technika rolety, žaluzie, markýzy -silikonové těsnění. Návrh a realizace: -vstupní očistné rohože. Kompletní úklidový servis: -mytí oken -čištění koberce, čalounění, křišťálové lustry, omítky, fasády, chodníky atd. -úklid po malířích -kolaudační úklidy -stavební a ...

Kompletní úklidový servis: -kanceláře, firemní prostory, domácnosti -mytí oken, výloh -čištění koberců -kolaudační úklidy. Služby: -správa budov, bytů.

Přeprava: -betonové směsi AUTOMIXY a BETONPUMPY. Služby: -úklid -čištění koberců a čalouněný nábytek.

- rekonstrukce domů - správa, údržba, úpravy a opravy chat a chalup - ohlídání a úklid - rozpočet stavebních prací - dodávka materiálu - záruční doba 60 měsíců.

F - plus Kompletní úklidový servis: -čištění a leštění podlah, koberců -čištění a leštění dlažby, PVC* -jednorázový úklid -mytí oken, rámů a žaluzií -luxování.

Služby: -vyklízecí -bourací -úklidové

Činnost: - zakládání staveb - spodní stavby - novostavby rodinných domů - zateplování fasád - rekonstrukce staveb - technický i odborný dozor - údržba a úklid - drobná údržba domů - pravidelný úklid rodinných domů - údržba zahrad.

Služby: - pro rodinu, domácnost - hlídání dětí - služby seniorům, zdravotně postiženým.

Úklidové služby. Mytí: -okna. Čištění: -koberce.

Nabízíme: - úklidové práce - běžné údržby a drobné opravy v bytech, rodinných domech a zahradách.

Služby: -úklid domácnosti, kanceláře -čištění koberců strojem s rotačním kartáčem vhodné i po malování podnikům i soukromým osobám -půjčování strojů na čištění -mytí a čištění okna, výlohy -stavební práce.

Služby: - úklid budov - autodoprava.

Prodej: - průmyslové vysavače pro bežná i riziková pracoviště - centrální vysavače - mycí a zametací stroje - úklidové stroje - stroje na praní koberců. .

Zahradní a úklidové práce, hodinové práce pojízdná autoopravna, po dohodě dojedeme za vámi a opravíme. Dovoz automobilů ze zahraničí. VŠE LEVNĚ!!!!!!!!

Naše služby: - vedení účetnictví - úklidové služby.

Služby: -běžný úklid pro domácnosti i firmy, trvalé i jednorázové, interiéry i exteriéry -mytí okna a výlohy -čištění koberce -montáž bezpečnostní a protisluneční folie a žaluzie -vyklízení objektů -odvoz suti -správa budov -stavební práce -rekonstrukce objektů.

Služby: - elektroinstalace - revize elektro - opravy elektrospotřebičů do 230V Úklidové služby: - automobily - byty - podniky Prodej a servis: - čistící stroje Kärcher

Úklidové služby: kompletní. ÚKLID KANCELÁŘÍ A KOMERČNÍCH PROSTOR kanceláří kuchyněk sociálního zařízení chodeb včetně schodišť a výtahů ÚKLID V DOMÁCNOSTECH čištění koberců a čalounění mytí oken, včetně žaluzií, rámů a parapetů úklid po řemeslnících ZAJIŠTĚNÍ NABÍZENÝCH SLUŽEB Denní úklid Týdenní úklid ...

Kompletní úklidové služby. Úklid: -kanceláře a objekty Mytí: -výrobní haly -okna -výlohy -reklamy Čištění: -koberce.

Technické služby. -údržba veřejné zeleně. -čištění města, komunikací, chodníků. -svoz komunálního odpadu.