Nemáte čas na úklid? Využijte úklidové služby zahrnující mytí oken, schodišť a zrcadel, čištění koberců, podlah i sedaček, utírání prachu, žehlení, mytí nádobí, generální úklid koupelny a kuchyně, desinfekci a impregnaci povrchů a další potřebné služby.

BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Společnost BAVA servis Staré Město poskytuje úklidový servis na profesionální úrovni pro zájemce ve Zlínském kraji a z dalších koutů Moravy. Zajišťuje 7 dní v týdnu služby spojené s provozem nemovitostí. Kompletní úklidové služby zajistí pro výrobní firmy, kanceláře i ordinace - jednorážově i pravidelně. Jde o práce v interiéru i exteriéru - dle ...
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba koksu, surového dehtu a jiných pevných paliv -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování technických služeb -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů Opravy ...

Kominictví -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Jsme úklidová firma, která se specializuje na čištění koberců a čalounění extrakčními stroji. Specializujeme se na čištění v domácnostech, kancelářích, školách, restauracích i hotelech. Čištění koberců provádíme extrakční mokrou cestou a lze ho provádět bez použití elektrického kartáče, nebo s použitím elektrického kartáče. Obrátit se na ...

Čištění interiérů pro automobily, domovní a firemní úklidy, dlažby, obklady, bytové domy a dezinfekci prostor zajišťuje společnost MB Servis Production s.r.o. se sídlem v Pelhřimově. Ceník služeb naleznete na webových stránkách.

Úklidové služby - pravidelné i jednorázové úklidy - pomoc v domácnosti.

Práce výškové: -průmyslové komíny-opravy, konzervace, demolice, nátěry -montáže-konstrukce, přístupové plošiny, reklamy -nátěry-střechy, konstrukce, sila, zásobníky, potrubí apod. -opravy, nátěry, mytí-fasády -pořízení foto-video dokumentace a ostatní práce ve výškách dle dohody.

Firma OL-TOM cleaning services s.r.o. z Velké Bíteše zajišťuje profesionální úklid kanceláří, bytových domů a jiných komerčních objektů v okolí.

Nabízíme služby v oboru pohostinství a autodopravy do 3, 5t a osobní do 9 osob.

Služby - úklidové práce - zahradní práce - drobné opravy v domácnosti.

Zemní práce. Autodoprava. Stavební práce. Kompletní zajištění dopravního značení. Kompletní zajištění informačního systému v obci.

Realitní činnost - prodej nemovitostí Revitalizace panelových domů - zateplení Inženýrská činnost Stavby na klíč - revitalizace panelových domů Revitalizace panelových domů - výměny oken a vstupních dveří. Úklidové služby. Čistění fasád.

Služby: - úklid kanceláří, zdravotnických zařízení, výrobních, skladovacích a prodejních prostor - mytí oken a výloh - čištění koberců a čalouněného nábytku - čištění interiérů vozidel - ošetření podlah polymery - renovace režných dlažeb - čištění textilních žaluzií - praní a mandlování prádla - čištění peří a šití ...

Služby: -úklidové práce -jednorázové úklidy - po stavebních úpravách, domácností -čištění koberců, čalounění, mytí oken, mytí konstrukcí a světlíků hal, výškové úklidové práce. Půjčovna, pronájem: -čistící stroje na koberce KEW.

Úklidové služby: - běžný úklid - úklid staveb před kolaudacemi - vyklízení sklepů, půd.

Úklidové služby: - pravidelný úklid - jednorázový úklid - předkolaudační úklid.

Činnost: - vodovody a kanalizace - dokumentační činnost - agenda kontaktu, ekonomika - revize, investice

Čištění koberců, čalouněného nábytku a interiéru aut. Pracujeme pouze s kvalitním profi tepovacím strojem a čistícími prostředky. V této oblasti služeb máme letité zkušenosti a mnoho spokojených klientů. Zaručujeme rychlou realizaci Vaší objednávky.

-Projektování elektrických zařízení -Poskytování technických služeb -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Provozování ...

Úklidové služby - pravidelné i jednorázové úklidy - čištění sedacích souprav, čalounění a koberců - údržba zahrad, zeleně.

Služby: - čištění koberců a čalounění

Kompletní úklidové služby. Služby: -úklidové práce - domácnosti, kanceláře, firmy -pravidelné i jednorázové úklidy -mytí oken, výloh -strojové mytí podlah -čištění koberců, čalounění -praní, žehlení, mandlování -domovnická činnost -ruční mytí automobil -čištění interiérů automobilů. Prodej, servis, půjčovna: -čistící stroje ...

Oprava, rekonstrukce, udržba: -silnice, komunikace -mosty, propusti -motorová vozidla -odstranění stavby, demolice -letní, zimní údržba -odstranění sněhu -zemní práce -práce autojeřábem -čistění kommunikace -úklidové -úklid zeleně -osazování dopravní značky a zrcadla -půjčování dopravních značek.

Oprava, rekonstrukce, udržba: -silnice, komunikace -mosty, propusti -motorová vozidla -odstranění stavby, demolice -letní, zimní údržba -odstranění sněhu -zemní práce -práce autojeřábem -čistění kommunikace -úklidové -úklid zeleně -osazování dopravní značky a zrcadla -půjčování dopravních značek.