Proces vydání knihy umožňují knižní vydavatelství, která nabízí jazykové korektury textu děl, cenové kalkulace, grafické služby ale také marketingové služby, především prodej knih a jiných uměleckých děl, odborných publikací a ostatních žánrů.

Vydavatelská činnost, organizační a finanční zajištění společenských akcí, sponzoring.

Cestopisy a faktopisy v internetové verzi. Vydávaní knižních cestopisů.

Vydavatel deníku Haló noviny. Prodej knih. Poskytování služeb v oblasti typografie.

Pedagogické nakladatelství vydává učebnice pro ZŠ (matematika, přírodopis, zeměpis, dějepis, fyzika, chemie, biologie, ekonomie), SŠ, odbornou literaturu (tabulky, atlasy, encyklopedie), publikace ČSÚ a populárně naučné tituly pro děti a rodiče. Dále nabízíme nástěnné oboustranně laminované tabule v oboru přírodověda, matematika, společenské ...

Nakladatelství Pragma patří k tradičním a největším nakladatelstvím v Česku. Od roku 1992 jsme vydali přes tisíc titulů a stali se jedničkou na trhu esoterické literatury, alternativní medicíny osobního rozvoje a motivace.

Provozujeme nakladatelskou činnost. Nabízíme: - literaturu faktu - životopisné knihy - memoáry - portréty slavných osobností.

Antikvariát v Praze, který se během posledních dvaceti let skoro nezměnil. Tradičně zaměřený na turisty, takže hlavně německé knihy, staré tisky a grafika.

Vydávání učebnic a pracovních sešitů pro: - základní školy praktické a speciální - odborná učiliště.

Nakladatelství Olympia vydává: - obrazové publikace - cizojazyční průvodci - průvodci po zahraničí - sportovní literatura - encyklopedické příručky - populárně naučné knihy - detektivní literatura - knihy pro děti a mládež - fotbalový a hokejový týdeník GÓL.

Vydávání a prodej: - populárně naučné literatury - vysokoškolských a překladových učebnic - slovníků - jazykové literatury - beletrie - poezie.

Nakladatelství, vydavatelství: -knihy pro děti i dospělé pohádky, leporela, výpravné ilustrované publikace, populárně naučná literatura encyklopedie turističtí průvodci odborná literatura učebnice pro všechny typy škol učebnice jazyků slovníky, učební pomůcky pro školy. FRAGMENT DTP*, s.r.o.: ...

V naší výhodné nabídce si můžete on-line objednat knihy z oborů: - alternativní medicína - mezilidské vztahy - zdravý životní styl - esoterická literatura - duchovní literatura - psychotronika - sport - humor - kuchařky - průvodce - literaturu faktu - literaturu umění. AKCE!!! 4 knihy za cenu 2 a aktuální nabídka prémiových ...

Provoz nakladatelství se zaměřením na publikace z oblasti: - právo - ekonomie.

Vydává odborné a populárně naučné knihy o: - zemědělství - lesnictví - veterinářství - potravinářství - hobby literaturu pro zahrádkáře, chovatele, rybáře a zájemce o přírodu.

Nakladatelství zaměřené na vydávání populárně naučné literatury.

Vydavatel týdeníku The Prague Post. Vydavatelství a distribuce: - týdeník The Prague Post. Jediné anglicky psané noviny v České republice s pravidelnou týdenní distribucí. Aktuální informace z: - domova - světa - politiky - ekonomiky - obchodu - kultury.

Nakladatelství vydává duchovní a ezoterickou literaturu..

Nakladatelství Pierot působí na českém knižním trhu již od roku 1993. Zaměřujeme se především na původní, ale i převzaté tituly zejména z oblasti: - cvičebnic a doplňkových učebnic pro základní školy - populárně-naučné literatury a beletrie.

Vydavatelství hospodářského a podnikatelského týdeníku Profit.

Vydávání obrazových publikací z oborů dopravy. Příprava a tisk všech druhů reklamních a obchodních materiálů

Tiskárna. Nabídka služeb grafického studia a tiskařské práce: - ofsetový barevný tisk do formátu A2 - knihařské práce V1, V2, V3 - lakování - bigování - kulacení rohů - perforování. Tisk: - brožury - skripta - katalogy - noviny - tiskopisy - letáky - hlavičkové papíry - prospekty - oznámení - vizitky - ...

Výroba a potisk plastových karet. René Drtina Centrála: Mezi Zahradami 469 250 64 Hovorčovice Mobil: +420 776 354 511

Nakladatelství a vydavatelství farmaceutického časopisu Remedia s dlouholetou tradicí..