Proces vydání knihy umožňují knižní vydavatelství, která nabízí jazykové korektury textu děl, cenové kalkulace, grafické služby ale také marketingové služby, především prodej knih a jiných uměleckých děl, odborných publikací a ostatních žánrů.

Nakladatelství Praxis-Media se zaměřuje na produkty pro širokou veřejnost..

Výroba, prodej: - kapsové pořadače. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kapsové pořadače - vozíky pro kapsy - koše - výsuvy - přenosné kufry - kontejnery - lístkovnice - archivační spony Nakladatelství: - slovníky - knihy

Služby: - fotografická agentura - nakladatelství - vydavatelství - DTP, grafické studio.

Vydávání české a překladové beletrie.

Profil nakladatelství tvoří tři základní ediční řady: Knihy o Praze,

Nabídka kompletního servisu polygrafických a mailingových služeb. Provoz nakladatelství a vydavatelství. Zpracování tiskovin.

Vydávání časopisu Offroad, Quad a Autoeco.

Služby: - vydávání časopisů a firemních tiskovin - redakční služby - tvorba a správa on-line magazínů, portálů a dalších internetových projektů - DTP studio

Vydavatelství Comics Centrum vzniklo v roce 2003. Zakladatelé vydavatelství získali své zkušenosti s comicsem již v roce 1993 prací na magazínu Comics Arena a následně stáli u zrodu nakladatelství Crew, jehož pak byli v letech 1997 – 2000 spolumajiteli.

Nakladatelství a vydavatelství, výroba kalendářů..

Činnost: - nakladatelství — vydavatelství - mediální poradenství - konzultační činnost - vzdělávání — věda - umělecká a organizační agentura.

V oboru své podnikatelské činnosti zaujímá významné a v některých oblastech i dominantní postavení na trhu, zejména v oblasti tvorby: - map a atlasů pro školy - autoatlasů - atlasů Prahy - atlasů pro veřejnost - lexikonů - turistických map a průvodců. Kartografie PRAHA, a. s. zpracovává a vydává: - atlasy a mapy České republiky ...

Nakladatelství. Vydavatel beletristické, historické, scifi, fantasy a odborné literatury z oblasti společenských věd.

Nakladatelství: - thrillery - detektivky - romány pro ženy - historie - dětské knihy - poezie - naučná literatura

Nakladatelství. Vydávání knih z oboru pedagogiky, psychologie, psychoterapie, sociální práce, sociologie, politologie. Populárně naučná literaturá, dětské knihy, rádce pro rodiče a zdraví, knihy her, audioknihy, knihy online, časopisy. Pořádání: - semináře pro pedagogy, kurzy pro rodiče.

Vydavatelství. Vzdělávací činnost. Vedení účetnictví.