Jak se přesvědčit o kvalitě? Nechejte provést zkoušky materiálů, zemědělských, potravinářských či stavebních strojů, konstrukcí, dopravních prostředků, komunálních strojů nebo třeba elektrospotřebičů. Zkoušky se provádí v laboratořích a podléhají normám.

Nabídka inženýrských služeb a výkonů zkušebnictví pro energetiku a elektrotechnický průmysl.

Analytická zkušební laboratoř-Sladařský ústav Brno je specializované pracoviště, na kterém se provádějí zejména základní a speciální analýzy ječmene a sladu, případně dalších obilovin, základních surovin, meziproduktů a produktů jejich zpracování, vína a piva.

Poradenství, konzultační a posudková činnost, zpracování technických studií, včetně výpočtů a měření v oboru stavby strojů a energetiky. Zkoušky a měření na vysokotlaké horkovodní smyčce (20 MPa, 320 oC). Inženýrská a technicko-normalizační činnost v oboru energetiky.

Poradenská činnost v oblasti spotřebního zboží: - vývoj - inovace produkce, techniky a technologie - příprava norem - hodnocení kvality. Poradenská činnost v oblasti zemědělství a potravinářských produktů.

Komplexní řešení pro automobilový průmysl. Konstrukce, design, koncepty, CAD, výkresová dokumentace, akreditovaná zkušebna, výpočty FEM - tuhost, pevnost a životnost, crashtesty, simulace a ochrana chodců. Prototypové i sériové nástroje a kontrolní přípravky. Kovové prototypové díly.

Provádění zkoušek polních plodin a zeleniny.

Úkolem Puncovního úřadu je: - vykonávat puncovní kontrolu a související činnosti, - provádět puncovní inspekci u výrobců a obchodníků s výrobky z drahých kovů a za zjištěné závady ukládat sankce - ověřovat nebo jinak zjišťovat ryzost výrobků nebo jiných věcí z drahých kovů.

Poskytujeme full servis v oblasti podpory prodeje: merchandising, doplňování zboží, ochutnávky, monitoring, spotřebitelské soutěže, sampling, průzkum trhu. Služby poskytujeme po celé České i Slovenské republice.

Výpočty staticky, dynamicky a termodynamicky namáhaných konstrukcí: -hodnocení mezních stavů pevnosti -numerická simulace svařování a tepelného zpracování -uskladňovací nádrže -tlakové nádoby -ocelové konstrukce, rypadla, zakladače, dopravníky -zařízení pro metalurgii -diagnostické systémy -experimentální měření -měřící ...

Prodej a servis postřikovačů HARDI. Přestavby a testování postřikovačů a rosičů. Nákladní autodoprava. Další služby pro zemědělce.

Pokusnická a poradenská činnost: - registrační pokusy - demonstrační pokusy Poradenství v oblasti rostlinné výroby.

Technický servis, defektoskopie, nedestruktivní zkoušky: - zkoušení ultrazvukem - zkoušení povrchových vad -vizuální zkoušení. Inspekční činnost: - preventivní prohlídky při údržbě - prohlídky plastických a nekovových materiálů - prohlídky svarových spojů - revize tlakových zařízení - kontrolní přejímky ocelových konstrukcí - ...

Technická zkušebna. Stavební zkušebnictví. Provádění diagnostiky stavebních konstrukcí. Diagnostika a hodnocení (kontrola) kvality stavebních materiálů, technologií, konstrukcí a prováděných stavebních prací. Zajišťování metrologických služeb.

Zkušebna: -kontrolní zkoušky betonu, malt, betonových tvárnic, dlažeb, cihel, povrchových úprav, nátěrových hmot.

Studium vlivu přírodních látek a vitamínů na lidské zdraví a krásu.

Výroba: -generátory impulsního rušení -testery přepěťových ochran -filtry impulsního rušení -transformátory a bočníky pro měření impulsních proudů -kalibrační děliče pro měření impulsních napětí Služby: -testování odolnosti vůči impulsnímu rušení -zvyšování odolnosti vůči rušení, realizace odrušení

Velkoobchod Výzkum a vývoj. Výroba: -elektrických strojů.

Zkušební stanice. Kontrola a testování zemědělských plodin, luk a plodin.

Akreditovaná zkušebna. Zkušební laboratoř mechaniky zemin a betonu.

Zkušební laboratoř s ochrannou známkou Testing. Služby: -zkoušky termovizí -zkoušky těsnosti (penetrační, podtlaková, přetlaková, ultrazvuková, vysokonapěťová) -klasická defektoskopie (měření tloušťky, zkouška magnetická, penetrační, prozářením, ultrazvuková).

Služby v oblasti defektoskopických prací (defektoskopické práce), defektoskopické služby. Kapilární zkoušky: -zjišťování povrchových vad-trhlin barevnou i fluorescenční metodou. Magnetické zkoušky: -zjišťování povrchových vad na magnetických materiálech barevnou i fluorescenční metodou, pólová i proudová magnetizace. Ultrazvukové ...

Služby: -Poradenství a konzultace v oblasti informačně komunikačních technologií.

Školící a zkušební středisko. Služby: -zkoušení, diagnostika staveb -zkoušení stavebních materiálů -certifikace pracovníků NDT -stavebně technické posudky.

Divize systémů jakosti a environmentálního managementu. Divize marketingu a logistiky: -informační systémy Lotus Notes. Poradenství: -ekonomické, organizační v zemědělství a obchodě se zemědělskými produkty. Chov prasat: -plemenářská a šlechtitelská činnost. Služby: -poskytování software.