Užijte si zábavu pro celou rodinu v akvaparku. Dopřejte si relaxaci ve vířivé vaně, finské a parní sauně a vychutnejte si relaxační masáž a zábal těla. Zaplavejte si ve venkovním i krytém bazénu s protiproudem, masážními lůžky a vodním hřibem.

R-centrum vzniklo jako unikátní zařízení relaxačního typu. Poskytujeme: - plavání v bazénu 25m - aquagymnastika - solná jeskyně - sauna. .

Správa sportovišť Města Jindřichův Hradec : -Jáchymova ul. 865 plavecký, dětský a relaxační bazén sezónní venkovní aquapark, vířivky, protiproud, divoká řeka, chrliče, tobogány, brouzdaliště sauna bylinková, finská sauna, infrasauna, parní kabina, bufety, sezónně beachvolejbal, venkovní dětské hřiště, skákací hrad, ...

Rekreační středisko MONTE LOPE se nachází v Bílých Karpatech na Moravsko-Slovenském pomezí. Je obklopeno lesy, loukami a nejvyššími body Bílých Karpat - Javořina, Velký Lopeník a Mikulčin vrch.

Zimní stadion: -provoz haly od července do dubna -v letním období je možné stadion využívat k pořádání různých kulturně-společenských akcí -možnost provozovat různé míčové hry, volejbal, nohejbal a tenis, plochu je možné využít též pro florbal, hokejbal nebo box-lakros -informace na tel. 603897035, 374724567 -objednávky ...

Městské lázně Aqua park, Aqua centrum. tobogán. Služby: -lázně s vlnobitím -perličkové lázně -sauna, pára, solárium, tel.: 495211897 -masáže 495404417 -kadeřnictví 495404404 -kosmetika 495404405 -pedikúra 495404406 Nehtové studio JANA -modeláž a ...

Krytý bazén: -pětadvacetimetrový bazén -masážní vana Whirlpool -dětské brouzdaliště -2 x tobogán 23, 93 m -parní komory -vodní chrlič -rychlé občerstvení. Rodinné studio: -sauna pro 6 osob -masážní vana -masážní sprchový kout -chlazené nápoje. Sauna.

BBC - to je sportování a setkávání. Dobijte baterie kombinací fyzického pohybu, relaxačních procedur a posezením v příjemném prostředí, kde se můžete pobavit s přáteli, navázat nové kontakty, dojednat obchod, seznámit se. Služby: - solárium - fitness - aerobic - cycling - running a walking - trénink boxu - bazén, sauna, vířivka a masáže.

Fitness centrum sídlící v hotelu Pyramida. V nabídce také: - bazén - sauna - solárium.

Šití oděvů na zakázku - čistění peří a výroba prošívaných dek i spacích pytlů. Pronájem tenisových dvorců, raket a míčků s možností využití tenisové školy či travnatého fotbalového stadionu. 737 526 964 Jan Kulhábek U Koupaliště -Fitnes 608 356 665 Městské koupaliště Žamberk - Zámecká 608 356 665 Žamberk - Zámecká Restaurace ...

Sportovní a rekreační areál: - plavání - sauna - plážový volejbal - volejbal-nohejbal - tenis - kopaná - atletika - posilovna.

Krytý bazén: -otevřeno celoročně. V objektu: - denní restaurace s celodenním provozem - soukromé masáže.

Plavecký bazén. Sauna. Ubytování. Masaže.

HOBBY HOCKEY LEAGUE ZLín. Amatérská soutěž rekreačních hráčů ledního hokeje.

Sportovní centrum: - squash - badminton - posilovna - sauna, infrasauna - solárium - whirpool, vířivka - masáže - lyžařský trenažér.

Provozovatel hotelu Zimní stadion: -součástí dvě ledové plochy -posilovna -sauna -solárium -masáže -rehabilitace -pořádání sportovních soustředění -pokojích -ubytování 33 pokojů, z toho 3 bezbariérové -cateringové služby.

Aquapark: - největší krytý tematický vodní ráj v ČR Lunapark: - zastřešený areál se zábavními atrakcemi pro děti i dospělé iQpark: - desítky interaktivních, hravých, zábavných i poučných exponátů z nejrůznějších oblastí lidského života Labyrint: - největší stacionární zrcadlové bludiště na kontinentě Hotel Babylon Restaurace Sport - ...