Užijte si zábavu pro celou rodinu v akvaparku. Dopřejte si relaxaci ve vířivé vaně, finské a parní sauně a vychutnejte si relaxační masáž a zábal těla. Zaplavejte si ve venkovním i krytém bazénu s protiproudem, masážními lůžky a vodním hřibem.

Služby Města Veselí nad Moravou
Příspěvková organizace Služby Města Veselí nad Moravou spravuje veřejnou zeleň, místní a účelové komunikace včetně mostů a parkoviště, veřejné prostranství, městský mobiliář, dopravní a orientační značení, veřejné a slavnostní osvětlení, dětské hřiště, sportoviště, zámecký park, smuteční síně a městské hřbitovy, koupaliště, kluziště, kulturní ...
Resort Rybníček poskytuje ubytování: - stylové pokoje a prostorné apartmány - restaurace - wellness: - koupelový bazén, Jacuzzi - finská, bio a infra sauna. Restaurace.

Koupaliště: - plavecký bazén - neplavecký bazén se zábavními prvky - dětské brouzdaliště - tobogán - skluzavka. Otevřeno je přes červenec a srpen každý den, s výjimkou velmi špatného počasí.

Zámečnictví, výroba, montáž: -drátěné oplocenky a sklady -pojízdné vozíky na nářadí a pracovní stoly, (ponk) -ocelové stavební konstrukce -speciální dílenské pomůcky -různé prípravky -pojizdné a otočné brány -anténní stožáry -ocelové konstrukce plachtových hal a konstrukce autoplachet -výrobní a montážní haly -plechové haly a ...

Koupaliště: -bazén pro plavce