Fitness centra a posilovny umožňují cvičit na kvalitních strojích. Aerobní trénink, kruhový trénink a další lekce vám cvičení obzvláštní. Přihlašte se proto na aerobik, TRX lekce, bosu, bodystyling nebo na jumping a udělejte něco pro svou postavu.

Miroslav Havlík provozuje fitness, kde umožňuje klientům zacvičit si na běžeckém pásu. Doporučuje metodu EMS v rámci fitness tréninku.

Opravy a osobní automobily Fitness centrum Zednické práce Školící a vzdělávací středisko Hudební produkce (kapela BERTO) - konferování

Služby: - kurzy Jumpingu. Jednoduché poskoky na speciálně vyvinuté trampolínce. Propracovaný zábavný program, motivující hudba, balancování. Významně se zlepšuje koordinace pohybu a rovnováha.

Provozování fitness centra. Nabídka sportovních kurzů.

Fitness centrum. Prodej: - zdravá výživa - sportovní potřeby.

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti lyžování Hostinská činnost -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Potrubní a pozemní doprava (vyjma železniční a silniční motorové dopravy) -Reklamní činnost, marketing, ...