Fitness centra a posilovny umožňují cvičit na kvalitních strojích. Aerobní trénink, kruhový trénink a další lekce vám cvičení obzvláštní. Přihlašte se proto na aerobik, TRX lekce, bosu, bodystyling nebo na jumping a udělejte něco pro svou postavu.

Fitness a wellness klub: -kondiční cvičení -rehabilitační a aerobní cvičení -race walker -spinning -výživové poradenství -taneční lekce (DANCE INSTITUT) -dětské sportovní kroužky, kurzy (balet, fun dance, sporťáček, program junior, kids gym, jóga pro děti, mortimer english club - angličtina pro děti) -narozeninové oslavy v pohybu ...

Sportovní centrum. Nabízíme: -H.E.A.T. Program - nejpopulárnější cvičení současnosti. -Schwinm Cycling, Body Froming, Aerobic, -Skupinová cvičení vycházející z bojových sportů Tae-bo -Kompenzační a balanční cvičení - Powerjóga, pilates, -hlídání dětí v dětském koutku -prodej sportovních doplňků a zdravé výživy, -poradenství - ...

Provozování sportovního areálu. Fitness - posilovna. Sportovní klub: - basketbal - florbal - fotbal - futsalházená.

Specializovaný sportovní klub: - aerobik - powerjóga - pilates - speciální formy cvičení: - zdravotní, pro seniory, těhotenské - cvičení pro děti.

Alpinning centrum Provizorní prostory: Budova Belvederu Třída Svobody 764 Zlín - Malenovice

Služby: - TRX - revoluční metoda cvičení, vedené školeným instruktorem - zpevnění veškerého svalstva - masáže, pomoc při bolestech zad

Crossfit Zlín fitness pro ženy i muže: - fitness - kondiční příprava pro profesionální sportovce, záchranáře a speciální jednotky - kondiční příprava pro běžnou populaci i děti - trénujeme tělesně postižené osoby a osoby po úrazech.

Výživové poradenství pro hubnutí, detoxikaci, fitness a sport. Analýza stavby těla, rozbor stravy, sestavení osobního stravovacího plánu, zákaznický servis a podpora.

Beauty Body Fitness studio: -power plate -vacustar - cvičení v podtlaku -cvičení pro ženy všech věkových kategorií.

Fitcentrum: -posilovna -fitness -kulturistika -kondiční cvičení -masáže. Maloobchod, prodej: -posilující proteinové nápoje pro sportovce, kulturisty. Zprostředkování: -vybavení fitcenter. Výkup: -letní ovoce.

Posilovací cvičení - pilates, balantes, cvičení ve vodě. Výživová poradna. Nordic walking.

Provoz vibrační plošiny RITA Insportline.

Fitness: - zumba - spinning - H.E.A.T. program - parkovací místa u budovy - objednávky i placení přes internet - hlídání dětí - heels - cardio dance - TRX - cvičení s vlastní vahou - kruhový trénink - břišní pekáč - masáže (lymfatická, reflexní, Dornova metoda, Breussova masáž, sportovní, klasická)

DIVA Fitness STUDIO: - fitness pouze pro ženy - cvičení pod vedením zkušené trenérky.

Dámský fitness: - eshop, nutriční poradenství - analýza InBody - solárium - power Plate Studio - vacushape - zumba - power jóga - kardio zóna - bany gym - lymfomasáže

Služby, provozování: -fitcentrum, fitness, posilovna - odborný dozor -aerobní, silová zóna -finská sauna - pro 6 osob -solárium TURBO -masáže: -klasické, léčebné, lymfatické, reflexní -kavárna, bar s videoprojekcí.

Služby: -fitcentrum, posilovna: -tréninkové plány -permanentky -při požádání i osobní trenér. Prodej: -vitamínové nápoje -potravinové doplňky.

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti fotbalu -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování ...

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti cvičení pro zdraví a zdatnost -Velkoobchod a maloobchod